ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

7/2/11

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΤΗΝ ΖΟΥΡΤΣΑ

Χθές ήταν το ΓΕΓΟΝΟΣ της ημέρας για την ΖΟΥΡΤΣΑ. Οι "τοπικοί" παράγωντες παρουσία του Πανταζή Χρονόπουλου έκοψαν την πίτα για το καλό του χρόνου. Ο Πανταζής έγινε δεκτός απο πολλόυς φίλους του αλλά και πολλούς που μετά τις εκλογές μάλλον "πέρασαν" στο στρατόπεδό του. Ήταν όντως χαρούμενος για την υποδοχή και σε κάποια στιγμή μέσα στον γενικό εύθυμο κλίμα της πορέας είπε "Βγάλτε φωτογραφίες την Φιγαλεία για να θυμάστε πώς ήταν...!!!!!". Θέλει να μείνει στην ιστορία σαν ο αναμορφωτής της Ζούρτσας.
Τώρα ξέρω ότι τα σχόλια σας θα κατακλείσουν το blog αλλά θέλω να υπενθυμίσω ότι παρόμοιες κινήσεις έχει κάνει ο Πανταζής όπως στο Μάκιστο και Αρτέμιδα που ενώ ήταν σε αργία ήταν πάντα παρών και μάλιστα έδινε συνεντεύξεις στην τηλεόραση.

Κάποιος απο την Φιγαλεία μου είπε ο άν και δεν έχει λάβει, Ο Πανταζής, πρόσκληση για συνάντηση με τον Περιφερειάρχη κ. Κατσιφάρα αυτός θα πάει να μιλήσει μαζί του γιατί όπως είπε, ο Κατσιφάρας έναι υποχρεωμένος να ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ έναν εκλεγμένο Δήμαρχο έστω και αν είναι σε προσωρινή ΑΡΓΙΑ.

Για να δούμε τελικά τι θα γίνει.......

5 σχόλια:

 1. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ7/2/11, 11:51 μ.μ.

  χαχαχαχα
  Αμαρτωλέ τι γράφεις?
  ""Βγάλτε φωτογραφίες την Φιγαλεία για να θυμάστε πώς ήταν...!!!!!". Θέλει να μείνει στην ιστορία σαν ο αναμορφωτής της Ζούρτσας."

  Πως θα την αναμορφώσει την Ζούρτσα?
  Εχεις καμμία πληροφορία ότι σκέφτεται να κάνει καμμία μεγάλη δωρεά και να γίνει ο μεγάλος ευεργέτης της Ζούρτσας?
  Δεν με εκπλήσσει καθόλου.Ο Πανταζής έχει χρήμα με ουρά.Και αφού δεν μπορεί να γίνει αναμορφωτής της Ζούρτσας με την ιδιότητα του Δημάρχου ας γίνει αναμορφωτής με την ιδιότητα του πολίτη ως ευεργέτης.Αντε θα του στήσουν και άγαλμα οι Ζουρτσαίοι.Μόνο που το άγαλμα δεν θα γράφει Δήμαρχος Ζαχάρως-Φιγαλείας αλλά πρώην Δήμαρχος Ζαχάρως γιατί είναι πρώην πλέον και δεν έχει προλάβει να γίνει Δήμαρχος και της Φιγαλείας.Ο τίτλος του Δημάρχου σταμάτησε άδοξα για τον Πανταζή στη Ζαχάρω..

  χαχαχαχα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος7/2/11, 11:53 μ.μ.

  μπα μην το λες, τον βλέπω να είναι δήμαρχος άλλα 20 χρόνια ετσι όπως πάει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ8/2/11, 12:41 π.μ.

  Γιατί σταμάτησε ποτέ να λέει ότι είναι Δήμαρχος?
  Και ούτε πρόκειται ποτέ να σταματήσει να λέει ότι είναι Δήμαρχος.
  Και τώρα Δήμαρχος είναι σε αργία.Παραλείπει το "σε αργία" και κρατάει μόνο το Δήμαρχος.
  Και μεθαύριο θα είναι έκπτωτος Δήμαρχος.Θα παραλείπει το "έκπτωτος" και θα κρατάει μόνο το Δήμαρχος.
  Και μετά θα είναι πρώην Δήμαρχος.Θα παραλείπει το "πρώην" και θα κρατάει μόνο το Δήμαρχος.
  Για τον πανταζή τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται.
  Οπότε μια ζωή θα λέγεται δήμαρχος.
  Και ο καθένας μας μπορεί να βγαίνει έξω και να λέει ότι είναι ο Μεγάλος Ναπολέων.Θα του το απαγορεύσει κανένας?
  Αλλά πραγματικός Δήμαρχος,Δήμαρχος με την βούλα που λέμε,μας τελείωσε από τον Ιούλιο του 2010.
  Και σε άλλα με υγεία!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΕΓΩ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ!!!ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ!!! ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος9/2/11, 1:23 μ.μ.

  είναι δήμαρχος όμως Γιάννη με την έννοια του ανθρώπου που ψηφίζει ο λαός. με άλλα καθεστώτα σίγουρα δεν θα ήταν δήμαρχος

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails