ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

11/2/11

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ. ΑΝ ΕΚΛΕΓΟΜΟΥΝ........

ΕΑΝ ΨΗΦΙΣΕΣ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΣ ΠΑΝΤΑΖΗ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΔΕΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ! ΕΑΝ ΕΚΛΕΓΟΜΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ! ΕΓΩ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑ ΚΙ ΕΒΡΙΖΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ!!!!ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΝΟΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ!!!ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ...ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ!
Από το χρήστη ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ στις μπράβο Φώτη..... στις 12:26 μμ

20 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/2/11, 10:13 μ.μ.

    Άσχετο
    Ο Τυνήσιος τον πούλο, ο Αιγύπτιος τον πούλο κι αυτός, άντε να "τριτώσει" να πάρει τον πούλο κι ο δικός μας
    αέρααααααα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/2/11, 10:41 μ.μ.

    τον Γιώωωωργο εννοώ._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/2/11, 10:43 μ.μ.

    Σιγά ρε γιατρέ μην έχεις 228 δικούς σου........
    Πλακα μας κάνεις.........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΣΥ ΜΕ ΨΗΦΙΣΕΣ; ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΧΙ! ΠΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΨΗΦΙΣΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/2/11, 12:04 π.μ.

    γιατί ψήφησα τον Πανταζή.
    Έτσι απλά._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος12/2/11, 12:14 π.μ.

    Ο ΑΘΛΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ(ΟΧΙ ΟΤΙ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ).
    ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ
    50 δις με ξεπούλημα της πατρίδας μας για τα επόμενα χρόνια, 30 δις στις τράπεζες(συν 48 που εχουν πάρει έως τωρα) για να τα ΄ριξουν στην αγορά για ανάπτυξη(εδώ γελαμε χαχαχαχαχαααααααα)....ρε πάρτε τους με τις τομάτες τους που@$$^#^ες.
    ΠΑΝΤΑΖΗ ξεκίνα την επανάσταση από την Ζαχάρω!!!
    Γιατρέ είσαι μαζί μας?
    πρωην προοδευτικός μα#@$$κας._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με δικαστική απόφαση που εκδόθηκε λίγο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής έπαψαν να ισχύουν οι λόγοι για τους οποίους είχε τεθεί σε αργία ο Δήμαρχος Ζαχάρως Πανταζής Χρονόπουλος. Μετά τη δικαστική απόφαση αναμένεται και η διοικητική απόφαση για να αναλάβει ο κ. Χρονόπουλος τα καθήκοντά του ως δήμαρχος Ζαχάρως.
    Αυτά γράφει ο τύπος. Αφού έπαψαν οι λόγοι γιατί δεν εκδίδετε την απόφαση κύριε γενικέ γραμματέα; Και από τον νόμο είστε υποχρεωμένος να την αναρτήσετε στο διαδίκτυο για να τη δω κι εγώ ο Έλληνας πολίτης και δημότης Ζαχάρως! Εγώ ο παιδίατρος σας λέω ότι θα παρανομήσετε εάν το κάνετε! Και εάν οι νομικοί σας σύμβουλοι σας προτείνουν να το κάνετε μάλλον δεν έχουν καταλάβει τί πραγματικά θέλει ο νομοθέτης που έβαλε ως διοικητικό μέτρο την αργία στους αιρετούς εάν για ορισμένα πράγματα παρανομούν!
    Αμαρτωλέ θ’ αλλάξω επάγγελμα! Θα γίνω νομικός σύμβουλος του ελεγκτή νομιμότητας!!!Εγώ προκαλώ ειδικά γι αυτό το άρθρο του νόμου σε δημόσια συζήτηση όποιον νομίζει ότι μπορεί να μ’ αντιμετωπίσει!Καλά κύριε Γ.Γ ΝΟΜΊΖΕΤΕ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ ΤΡΩΝΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 14/1/11 παρασκευή αν δεν με απατά η μνήμη μου είχε βγάλει η πρόεδρος του Β τμήματος του διοικητικού εφετείου Πατρών την προσωρινή διαταγή αναστολής της εκτέλεσης της με αρ.116/17-12-10 διαπιστώτικής πράξης του περιφεριάρχη!Τί έλεγε η διαπιστωτική πράξη; Τα ίδια που έλεγε και η διαπιστωτική πράξη που έθετε τον Πανταζή σε αργία!Ξέρετε φαντάζομαι τί τύχη είχαν η αίτηση αναστολής και η αίτηση ακύρωσης αυτής της Δ.Π στο συμβούλιο της Επικρατείας! Ξέρετε τί σημαίνει αυτό; Δεν πειράζει Δήμαρχε αφού ο λαός της Ζαχάρως σ'επανεξελεξε ως δήμαρχό του πήγαινε στο Δημαρχείο,γιατί εάν δεν πας θα υποστείς ανεπανόρθωτη βλάβη κι άσε τον νομοθέτη να λέει ότι θέλει αθωωτική απόφαση!!!!Κυρία πρόεδρε εγώ εάν ήμουν περιφερειάρχης θα σας έλεγα:''Ο ΝΟΜΟΣ ΜΕ ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΝΑ ΕΚΔΩΣΩ ΤΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΚΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥ!!! ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΣΑ ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ. ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΑΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΨΗΦΙΣΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΨΗΦΙΣΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ,ΦΤΑΝΕΙ!ΤΟ ΑΠΛΑ ΤΙ ΤΟ 'ΘΕΛΕΣ; ΕΓΩ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΣ ΕΜΕΝΑ! ΠΕΣ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ12/2/11, 9:41 π.μ.

    Κύριε Σχίζα
    Μία από τις αρμοδιότητς του Διοικητικού Πρωτοδικείου είναι και η αναστολή εκτέλεσης διοικτηικής πράξης.
    Η αργία που τέθηκε ο Πανταζής,είναι μεν διοικτηική πράξη αλλά πράξη που δεν επαφίεται στην βούληση του Περιφεριάρχη σύμφωνα με τα άρθρα 142-143 τοτ Ν.3463/2006.Είναι αργία που επιβάλεται από το νόμο και συγκεκριμένα από το άρθρο 146 παρ.2 περ.2α σύμφωνα με το οποίο
    "ο Γενικός Γραμματέας
    της Περιφέρειας ο φ ε ί λ ε ι να θέσει τον καταδικασθέντα
    σε κατάσταση αργίας ώσπου να εκδοθεί τελεσίδικη
    αθωωτική απόφαση".
    Επομένως είναι μια διοικητηική πράξη που επιβάλεται από το νόμο και κανένας δεν μπορεί να την αναιρέσει παρά μόνο τελεσίδικη αθωωτική απόφαση δικαστηρίου η τροπολογία του νόμου που να καταργεί το άρθρο 146 και να έχει αναδρομική ισχύ.
    Το διοικητικό πρωτοδικείο κακώς ανέστειλε την αργία εφόσον δεν είχε αρμοδιότητα και ήδη όπως πληροφορήθηκα από έγκυρες πηγές το Υπουργείο Δικαιοσύνης ερευνά τους λόγους για αυτή την υπέρβαση της αρμοδιότητας του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος12/2/11, 10:18 π.μ.

    ΜΥΝΗΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ
    Κύριοι όλοι εσείς που ασχολείστε με την αμπελοφιλοσοφία και την διανόηση είστε εμπαθείς γιατί το μόνο πρόβλημα που βλέπετε αυτή την στιγμή είναι ο Πανταζής.
    Προφανώς με την σιωπή σας στηρίζετε τον "προοδευτικό" κυβερνήτη με τα έσω και έξω λαμόγια και δεν βλεπετε:
    1)Μας κάνανε εμας τον περήφανο λαό να χάσουμε το χαμογελό μας.
    2)Η λέξη αξιοπρέπεια χάθηκε απ' όλους.
    3)Ξεπουλάνε την πατρίδα μας.
    4)Οι μόνοι που είναι στο απηρόβλητο είναι οι τραπεζίτες.
    5)Έρχεται νέα κατοχή.
    6)Μετατρέψανε την χώρα μας σε ευρωπαικό μουσουλμανικό κράτος.
    7)κ.λ.π.
    Προφανώς για να μην αντιδράτε ανήκετε στην κατηγορία του 0,1% των βολεμένων.
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ω ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ & ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΓΓΙΖΟΥΝ?
    ΧΑΙΡΕΤΑΙ._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος12/2/11, 10:29 π.μ.

    ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΖΑΧΑΡΩ? ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΖΑΧΑΡΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΠΟΙΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ? ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ? ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ? ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ? ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ? ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος12/2/11, 11:13 π.μ.

    ΣΤΟΝ ΚΟ ΧΑΙΡΕΤΕ; ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ. ΟΜΩΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΟΜΦΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΡΗΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ; ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΑΠΕΙΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΖΑΧΑΡΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ? ΜΑΤΑΙΟΣ ΚΟΠΟΣ. Ή ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΜΈ, ΝΑ ΜΗΝ ΜΗΛΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΑΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ? ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΟΙ ΤΖΑΜΠΑΤΖΙΔΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΤΗΣΕΙ ΑΣΥΛΙΑ, ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΕΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ (ΒΛΕΠΕ ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΟ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ (η ελλαδα ανηκει στουσ ελληνες,ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ ΚΛΠ) ΕΤΟΥΤΟΣ ΕΙΠΕ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΣΟΥ ΘΑ ΦΑΜΕ ΜΑΖΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΧΟΡΤΑΡΙ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΗΝ ΝΙΡΒΑΝΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΩ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ..... ΑΣ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ... ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ12/2/11, 1:53 μ.μ.

    Προς ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

    Αυτά που λες φίλε μου τα ακούω βερεσέ,για τον λόγο ότι μας τα έχουν πει και άλλοι.
    Η εμπάθεια είναι δική σου,γιατί αμφιβάλλω αν τα έλεγες αυτά αν ήταν η προηγούμενη κυβέρνηση,η οποία συντήρησε και διέτεινε όλα τα προβλήματα που αντιμετώπιζουμε τώρα.Τέλος πάντων αλλα να ξέρεις ότι είσαι φωνή βοώντος εν τη ερήμω.
    Βλέπουμε το πρόβλημα του Πανταζή γιατί θεωρείται τεράστιο πρόβλημα το μέγεθος του οποίου λίγοι μπορούν να καταλάβουν.Στη πραγματικότητα η απείθεια του Πανταζή και της παρέας του προς τους νόμους και τις αποφάσεις της διοίκησης βάζει μπουρλότο στη νομοθετική και εκτελεστική εξουσία που αποτελούν τα θεμέλια ενός οργανωμένου κράτους.
    Ναι όπως το ακούς είναι.Τόσο τεράστιο.
    Σκέψου ο κάθε Δήμαρχος της χώρας,το κάθε όργανο του κράτους να μην υπακούει στους νόμους και τις αποφάσεις των προισταμένων του τι έχει να γίνει.Και αν περάσει του Πανταζή να είσαι σίγουρος ότι θα αποτελέσει γνώμονα να ακολουθήσουν την ίδια τακτική και άλλοι Δήμαρχοι και άλλα δημοτικά συμβούλια.Θα γίνουμε δηλαδή ένα ομοσπονδιακό κράτος που ο κάθε δήμος θα αποτελεί ένα ανεξάρτητο κρατίδιο.
    Το βλεέπεις λοιπόν ασήμαντο το πρόβλημα του Πανταζή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ; ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ;ΟΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΙΣΟΤΗΤΑ, ΙΣΟΝΟΜΙΑ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΕΣ! ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΧΟΥΝΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΣΦΡΥΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΣΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΨΗΦΙΣΕΣ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟ 1993( ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΖΑ Κ.Κ.Ε)ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ 65% ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ!!!ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΜΕ ΤΟΣΑ ΚΑΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΞΕΝΗΣΕ ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟ 35% ΤΟ ΨΗΦΙΣΕ!!!!!ΤΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ; ΨΥΛΛΟΥΣ ΣΤ'ΑΧΥΡΑ;ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΩΡΑ; ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΔΑΞΑΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!!ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ.ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΑ ΒΛΕΠΩ Π.Χ
    ΜΗΛΑΜΕ( ΣΩΣΤΟ=ΜΙΛΑΜΕ)ΣΤΕΝΟΧΩΡΑΜΕ ( ΣΩΣΤΟ=ΣΤΕΝΟΧΩΡΟΥΜΕ)ΚΥΡΗΞΟΥΜΕ( ΣΩΣΤΟ=ΚΗΡΥΞΟΥΜΕ)Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΕΤΕ( ΣΩΣΤΟ=ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΕΤΑΙ)ΦΗΦΗΣΑ( ΣΩΣΤΟ=ΨΗΦΙΣΑ)ΜΥΝΗΜΑ( ΣΩΣΤΟ=ΜΗΝΥΜΑ)Κ.Λ.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος13/2/11, 9:36 π.μ.

    ΚΕ ΓΙΑΝΝΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΛΑΘΩΝ.ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΦΕΥΓΩ. ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ, ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ.. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΑΓΑΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ13/2/11, 11:38 π.μ.

    και μια σκέψη που μου ήρθε.
    Αφού ο Πανταζής λέει ότι με το χαρτί της αναστολής της αργίας από το δικαστήριο είναι δήμαρχος και έχει ορίσει και αντιδημάρχους,φυσικό επόμενο είναι να πληρωθούν το μισθό τους από τον δήμο.
    Για να δούμε θα τολμήσουν να πάνε να πληρωθούν χωρίς διαπιστωτική πράξη του ελεγκτή νομιμότητας που αναστέλει την αργία σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου?
    Η θα θεωρηθεί ότι κακώς ανέλαβε καθήκοντα δημάρχου,κακώς διόρισε αντιδημάρχους,κακώς λοιπόν έλαβαν μισθό?Οπότε στην περίπτωση αυτή πρόκειται γαι δύο βαριές κατηγορίες:Την κατηγορία της αντιποίησης αρχής με δόλο και κατάχρηση δημοσίου χρήματος?Η καταγγελία αυτή πρέπει να γίνει από τον ελεγκτή νομιμότητας η από οποιονδήποτε πολίτη και ο εισαγγελέας είναι υποχρεωμέος να επέμβει αυταπαγγέλτως για την διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος13/2/11, 4:56 μ.μ.

    ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΥΡΕΥΩ; ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΚΑΙ ΑΦΟΥ Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΕΓΙΝΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΜΕΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΙΔΡΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails