ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

31/1/11

O "ΕΚΠΤΩΤΟΣ" ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΖΑΧΑΡΩΣ "

1.Ολα τα όργανα των δήμων και των περιφερειών, συλλογικά και μονομελή, τα νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου αυτών, οι επιχειρήσεις τους, καθώς και οι σύνδεσμοι έχουν υποχρέωση συμμόρφωσης χωρίς καθυστέρηση προς τις αποφάσεις του Ελεγκτή Νομιμότητας που εκδίδονται σύμφωνα με τα άρθρα 225 έως 228 του παρόντος.

2.Την υποχρέωση της παραγράφου 1 έχει και το πάσης φύσεως προσωπικό που υπηρετεί στα νομικά πρόσωπα της παραγράφου 1 του παρόντος άρθρου με οποιαδήποτε σχέση εργασίας.

 3. Η μη τήρηση των υποχρεώσεων των προηγούμενων παραγράφων συνιστά σοβαρή παράβαση καθήκοντος, η οποία ελέγχεται πειθαρχικά κατά τις οικείες διατάξεις που διέπουν τους αιρετούς και το προσωπικό των ανωτέρω νομικών προσώπων."
Τα παραπάνω αναφέρονται στον Καλλικράτη! Ξέρετε ότι η αποφαση του περιφερειαρχη που ακυρωνει τισ δημαιρεσίες αναγνωριζει σαν δήμαρχεύοντα τον Κο Μπάμη και όχι τον Πανταζη; Αυτό σημαίνει ότι ότι υπογράφει ο Κος Πανταζής είναι παράνομο.Τέλος κάθε ευρώ το οποίο θα εγκριθεί ως δαπάνη η εκταμιευτεί ( εκτός της μισθοδοσίας του μόνιμου προσωπικού, και των νόμιμα υπηρετούντων συμβασιούχων ) με υπογραφή των προισταμενωντου του δήμου , σε εκτέλεση εντολής παρανόμων η παρανομούντων προσώπων ή οργάνων, θα αναζητηθεί σε βάρος της προσωπικής τουσ περιουσίας, με βάση την αστική ευθύνη, λόγω της συμμετοχήσ σε ποινικά αδικήματα. Τελος να μην ξεχάσω τους αιρετούς τησ πλειοψηφούσας παράταξης οι οποίοι ειναι υπαιτιοι για την μη νόμιμη σύνθεση του δημοτικού συμβουλίου και οι οποίοι σιγουρα να περιμένουν πειθαρχικές ποινες αργίας απο τον Γενικό Γραμματέα.
Από το χρήστη Ο ΕΚΠΤΩΤΟΣ στις Ο "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ στις 2:43 μμ

10 σχόλια:

  1. Ανώνυμος31/1/11, 3:04 μ.μ.

    εκπτωτε σιγα μην ιδρωσει το αυτι τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΤΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος31/1/11, 3:48 μ.μ.

    εγώ πιστεύω ότι οι υπάλληλοι του δήμου θα ακολουθήσουν τον Πανταζή .
    Αυτόν ξέρουν αυτόν εμπιστεύονται.
    Δεν υπάρχει και κάποιος από τους άλλους (Μπούσμπουρας - Αλεξανδρόπουλος κλπ)που να εμπνέει εμπιστοσύνη, με ορκωμοσίες - παρωδίες, κοροϊδευτικές ψλμωδίες , σφαλιαρες κλπ δεν μπορούν να τους εμπιστευθούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ,ΑΥΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΒΟΥΡΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ31/1/11, 8:43 μ.μ.

    Εχει απόλυτο δίκιο ο ΕΚΠΤΩΤΟΣ.Το είχα γράψει κάπου και εγώ.
    Αν ο Πανταζής θεωρεί ότι με την προσωρινή αναστολή της αργίας του Πρωτοδικείου Πατρών είναι Δήμαρχος,κάνει μεγάλο λάθος και όσοι υπάλληλοι αρκούνται στο χαρτί αυτό κάνουν μεγαλύτερο.
    Για το Υπουργείο Εσωτερικών επίσημος δημαρχεύων αυτή την στιγμή είναι ο κ.Μπάμης.Το χαρτί του Πρωτοδικείου Πατρών δεν το λαμβάνει υπόψη του γιατί δεν έχει καμμία αρμοδιότητα.Το Υπουργρείο Εσωτερικών δεσμεύεται και υπακούει αποφάσεις μόνο του Συμβουλίου της επικρατείας σε ότι αφορά διοικητικά μέτρα που επιβάλει.
    Οποιαδήποτε επίσημη εντολή του Πανατζή η των αντιδημάρχων που διόρισε από την στιγμή που είναι σε αργία,,είναι άκυρη.Και όταν λέμε επίσημη εννοούμε να συνοδεύεται με επίσημο έγγραφο.Προφορική εντολή μπορεί να υπάρχει.Και είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχει.Αλλά χαρτί με υπογραφή του Πανταζή η των αντιδημάρχων του είναι 'ακυρο.
    Ας προσέξουν λοιπόν οι υπάλληλοι,γιατί ο ελεγκτής νομιμότητας δεν το έχει σε τίποτε να τους θέσει σε αργία τριών έως έξι μηνών και σε αυτή την περίπτωση μισθός γιοκ.Ασε που μια τυχόν αργία θα μετρήσει αρνητικά και στην εξέλιξη τους.
    Εγώ πιστεύω ότι δεν υπογράφει ο Πανταζής και οι αντιδημάρχοι του.Εκτός αν είναι τούβλα.
    Αλλά μπορείτε να το μάθετε.Πηγαίνετε αύριο στον δήμο και ζητήστε ένα χαρτί.Αν το υπογράφει ο Μπάμης είναι επίσημο και χρήσιμο.Αν το υπογράφει ο Πανταζής η κάποιος από τους αντιδημάρχους που διόρισε δεν είναι επίσημο αλλά είναι και αυτό χρήσιμο.Μορείτε να το χρησιμοποιήσετε στην τουαλέτα σε περίπτωση που σας έχει τελειώσει το χαρτί υγείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος31/1/11, 8:52 μ.μ.

    και δίκιο αν είχαν οι Μπούσμπουρας - Αλεξανδρόπουλος κλπ έτσι που είναι το επίπεδο της αντιπολίτευσης (όπως εκφράζεται και από τον εκπρόσωπό τους "Καλλικράτη" με φράσεις τύπου χαρτί υγείας - τούβλα οι δημ. υπάλληλοι - μη απάντηση σε συγκεκριμένα ερωτήματα όπως οι αναφορές της εγκυκλίου για αντικειμενική αδυναμία - απαγόρευση ορκωμοσία κατά πράταξη κλπ) βλέπω να μην εκλέγονται ούτε καν δημ. σύμβουλοι την επόμενη φορά.
    για να μην πω για τις σφαλιάρες - δήθεν ψαλμωδές - ορκωμοσία παρωδία κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ31/1/11, 9:09 μ.μ.

    ΣΕ ΑΥΤΟ:

    και δίκιο αν είχαν οι Μπούσμπουρας - Αλεξανδρόπουλος κλπ έτσι που είναι το επίπεδο της αντιπολίτευσης (όπως εκφράζεται και από τον εκπρόσωπό τους "Καλλικράτη" με φράσεις τύπου χαρτί υγείας - τούβλα οι δημ. υπάλληλοι - μη απάντηση σε συγκεκριμένα ερωτήματα όπως οι αναφορές της εγκυκλίου για αντικειμενική αδυναμία - απαγόρευση ορκωμοσία κατά πράταξη κλπ) βλέπω να μην εκλέγονται ούτε καν δημ. σύμβουλοι την επόμενη φορά.
    για να μην πω για τις σφαλιάρες - δήθεν ψαλμωδές - ορκωμοσία παρωδία κλπ

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
    Αγαπητέ φίλε,
    Ο "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" δεν είναι εκπρόσωπος κανενός.Εϊναι μόνο εκπρόσωπος του εαυτού του που σκέφτεται πάντα με τη λογική του μυαλού του που βρίσκεται στην σωστή του θέση στο κρανία.Αντίθετα με κάποιους άλλους που σκέφτονται με την λογική του μυαλού τους που βρίσκεται στην θέση των γεννητικών τους οργάνων.
    Εγώ αν ήμουν φίλε στην θέση κάποιων που ακολουθούν τον Πανταζή θα έκανα αυτό που έκανε ο Χριστός.Θα πήγαινα στον Λαπίθα (που να βρούμε τώρα Ορος Ελαιών),θα έστρεφα τα μάτια στον ουρανό και θα παρακαλούσα:
    Κύριε απελθέτω απ'εμού το ποτήριον τούτο.
    Ισως δεν έχεις καταλάβει το μέγεθος το προβλημάτων του Πανταζή.Εγώ πάντως έχω φθάσει στο σημείο να λυπάμαι.
    ΑΥΤΑ.
    Σημ.Οταν γράφω τούβλα δεν εννοώ τους Δημ.Υπαλλήλους αλλά τον Πανταζή και τους "αντιδημάρχους" που διόρισε.Αλλά τέτοιο τούβλο που είσαι, με το μυαλό στην προαναφερθείσα θέση που να καταλάβεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος31/1/11, 9:38 μ.μ.

    ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ. ΟΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΕΣ. ΟΜΩΣ ΑΠ΄ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ. ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΣΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΩΡΙΕΣ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΕΟΥΔΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΟ ΦΕΟΥΔΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΦΙΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος31/1/11, 10:26 μ.μ.

    Διαβάζω από την εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ για τον Πανταζή Χρονόπουλο:
    "Πρόκειται για έναν πρώην αστυνομικό, ο οποίος μπήκε στην υπηρεσία του Ευάγγελου Γιαννόπουλου. Εγινε όμως γνωστός στο Πανελλήνιο όταν ο Χρήστος Μαυρίκης, κατηγορούμενος το 1989 για την υπόθεση των υποκλοπών, δήλωσε πως το μεγάλο τμήμα του υλικού από τις υποκλοπές το κρατά καλά φυλαγμένο ο φίλος του Πανταζής Χρονόπουλος. Σε αυτή τη δήλωση του Μαυρίκη, σύμφωνα με πολλούς, κρύβεται η δύναμη του Χρονόπουλου, μια και -όπως αναφέρουν- «αν στ’ αλήθεια κρατά υλικό από τις υποκλοπές πολιτικών, τότε κρατά και πολλούς πολιτικούς".

    Αυτά αναφέρει το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.

    Πρέπει όμως να γνωρίζει αν κα μάλλον το έχει καταλάβει ότι οι καιροί άλλαξαν.Εχουν περάσει είκοσι και πλέον χρόνια από το 1989.Το σημερινό ΠΑΣΟΚ δεν έχει καμμία σχέση με το παλιό ΠΑΣΟΞ σε αντίθεση με την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που συνεχίζει την ίδια πορεία.Το σημερινό ΠΑΣΟΚ θέλει να κόψει κάθε δεσμό που το συνδέι με το παλιό.Το σημερινό ΠΑΣΟΚ δεν φοβάται εκβιαστές.Για αυτό και αποφάσισε την πολιτική και φυσική εξόντωση του Πανταζή Χρονόπουλου.
    Η πολιτική εξόντωση θα γίνει με την έκπτωση.
    Η φυσική εξόντωση (προς θεού δεν θα τον σκοτώσουν) θα γίνει με τον εγκλεισμό του στην φυλακή για πολλά χρόνια μετά από τις κατηγορίες που ήδη του έχουν απαγγελθεί και έχουν πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.Το σημερινό ΠΑΣΟΚ δεν επιτρέπει την παρουσία φαινομένων διαπλοκής,εκβιασμών κλπ.Δεν φοβάται κανέναν και δεν εκβιάζεται από κανέναν.Οποιος είναι παράνομος θα πληρώσει.
    Ο Πανταζής Χρονόπουλος το γνωρίζει αυτό και τώρα εφαρμόζει το μάθημα που του έμαθαν στην ΚΥΠ.Οταν ένας ΚΥΠατζής κινδυνεύει τότε δημιουργεί ανακάτεμα για να θολώσει τα νερά.Προωθεί τον κόσμο σε εξέγερση.Εϊναι μια μέθοδος που την μαθαίνουν στην ΚΥΠ και αυτοί με την σειρά τους την έμαθαν από την CIA.Χρησιμοπιεί τον λαό για να μπορέσει να γλυτώσει το τομάρι του.Οτι όμως και να κάνει το τέλος του είναι προδιαγεγραμμένο και άδοξο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΕΤΕ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ;ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΕΑΝ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΟΥΝ! ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΛΟΥΦΑΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ!ΚΙ ΟΥΤΕ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ!!!ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΕΚΠΤΩΤΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ! ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΛΛ'ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο Γ,Γ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΠΑΘΕΙΣ ΣΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ! ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ Ν'ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΙΜΝΑΖΟΥΝ! Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΓΡΑΠΙΔΑ!ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΥΓΑΔΙΖΟΥΝ! Ο ΚΑΘΕ ΑΙΡΕΤΟΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails