ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

6/4/11

O ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΡΑΠΙΔΑΣ ΣΤΟ IONION FM

«Δεν υπήρχε λόγος αποχώρησης από το δημοτικό συμβούλιο Ζαχάρως», δηλώνει στο IONION FM, ο επικεφαλής παράταξης της αντιπολίτευσης Κώστας Αγραπιδάς, σχολιάζοντας την παραμονή του στην συνεδρίαση της Κυριακής, παρότι δύο παρατάξεις αποχώρησαν, επικαλούμενες αναρμοδιότητα του κ. Πανταζή Χρονόπουλου. Ο κ. Αγραπιδάς σχολίασε ότι αισθάνεται ευθύνη απέναντι στο λαό της Ζαχάρως, καθώς τους τελευταίους μήνες δεν έχει συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο και οι υποθέσεις καθυστερούν. Συμπλήρωσε ότι η υπερπεριφέρεια οφείλει να στείλει τεκμηριωμένο έγγραφο στο δήμο Ζαχάρως, που να ξεκαθαρίζει το πρόσωπο που ασκεί καθήκοντα δημάρχου. Ο κ. Αγραπιδάς θέτει προτεραιότητα την ομαλή συνεργασία των παρατάξεων για το καλό της περιοχής.

29 σχόλια:

  1. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ6/4/11, 11:18 μ.μ.

    Τον έκανε ο Νοδάρος με τα κρεμμυδάκια!!!!
    Δεν ήξερε τι να απαντήσει.

    χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/4/11, 11:31 μ.μ.

    μάλλον ωραία τα έχωσε στον Νοδάρο ...
    ο άνθρωπος είναι νομικός και καθηγητής πανεπιστημίου
    ο Νοδάρος έχει σπουδάσει κάτι ; ο Καλλικράτης έχει σπουδάσει, οι άλλοι που ενημερώνουν τον κόσμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/4/11, 11:35 μ.μ.

    αυτά που λέει με τον Άγιο ΝΙκόλαο, ο οικισμός υπήρχε από αρχές του αιώνα, τον είχαν αναγνωρίσει όλες οι υπηρεσίες, ο δήμαρχος βεβαίωνε ότι δεν καταλαμβάνει δημοτικό χώρο (δεν είχε αρμοδιότητα να πει αν είναι οικισμός ή όχι, αυτό είναι θέμα της πολεοδομίας) και αθωώθηκαν οι δημοτικοί σύβουλοι και ο Πανταζής στο πειθαρχικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/4/11, 11:36 μ.μ.

    αλλού, σε άλλους δήμους, δεν υπάρχουν παρανομίες και καταδίκες ;;; υποκριτές.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/4/11, 11:45 μ.μ.

    Καθηγητής Πανεπιστημίου σημαίνει πως κατέχει συγκεκριμένη έδρα, ποιά είναι αυτή και που ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος6/4/11, 11:48 μ.μ.

    http://edo-mko.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=777&Itemid=51

    10:00 – 10:10
    Εισηγητής: Αγραπιδάς Κώστας, καθηγητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, πρόεδρος του «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΖΑΧΑΡΩΣ»
    Θέμα: Βιώσιμη ανάπτυξη στην Ηλεία
    10:10 – 10:20

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος6/4/11, 11:50 μ.μ.

    http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_2_01/04/2007_221381

    «Ο αριθμός των προσωρινά απασχολούμενων είναι μεγαλύτερος απ’ αυτόν που παρουσιάζουν τα επίσημα στοιχεία, διότι δεν συμπεριλαμβάνονται εκείνοι που παρέχουν υπηρεσίες μέσω τρίτων με τη μορφή σύμβασης έργου, που συχνά υποκρύπτουν συμβάσεις προσωρινής απασχόλησης», σημειώνει ο κ. Κωνσταντίνος Αγραπιδάς, διδάκτωρ του Παντείου, που έχει μελετήσει το θέμα (έχει εκδώσει και σχετικό βιβλίο). «Με τον τρόπο αυτό παρακάμπτεται το θεσμικό πλαίσιο για τη λειτουργία των ΕΠΑ και τίθενται σε κίνδυνο τα ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα των απασχολούμενων».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος7/4/11, 12:00 π.μ.

    Θα τρελαθούμε ? Διδακτορικό έχει η μισή φοιτητική Ελλάδα και η υπόλοιπη μισή είναι υποψήφια προς απόκτηση. Διδάκτωρ δε σημαίνει Καθηγητής Πανεπιστημίου, έδρα συγκεκριμένη κατέχει και ποιά ? Διδακτικό έργο έχει ? Ποιο είναι το συγκεκριμένο μάθημα που δίδαξε ή διδάσκει στους φοιτητές ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος7/4/11, 12:03 π.μ.

    Ο Κώστας είναι διδάκτορας της Παντείου, δηλαδή έκανε τη διδακτορική του διατριβή στο Πάντειο. Άλλο διδάκτορας και άλλο καθηγητής. Γιαυτό δε θα δεις το όνομα του στον κόμβο του Πανεπιστημίου.
    Υπάλληλος του Υπουργείου Εργασίας είναι ο άνθρωπος με πολύ καλές σπουδές και κατάρτιση.

    @11;48 Αυτό γράφτηκε από λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ7/4/11, 12:05 π.μ.

    Εσένα που ρωτάς τι έχει σπουδάσει ο Νοδάρος και ο Καλλικράτης θα σου απαντήσω το εξής:
    Ξέρεις πως βλέπω τον Αγραπιδά σε σχέση με τις σπουδές?
    Αν ήμουν ο Σχίζας θα σου απαντούσα κατάλληλα.
    (Μια τρίχα κλπ,κλπ)

    χαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος7/4/11, 12:14 π.μ.

    Δε γράφτηκε και τόσο αθώα, κάποιοι μονίμως ως "Καθηγητή" τον πλασάρουν. Ως προς τις λοιπές σπουδές του και την όποια κατάρτιση δεν έχω λόγο να διαφωνήσω, αν όμως έχει το μορφωτικό επίπεδο που αναφέρεις είναι τουλάχιστον τραγικό να τον βλέπεις ανύπαρκτο μπροστά σε έναν πρώην χωροφύλακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος7/4/11, 12:18 π.μ.

    Καλλικράτη ... "άφες αυτοίς" και τις τρίχες.
    ευτυχώς που δεν είσαι Σχίζας. Καλός ο Γιάννης αλλά το στόμα του λέει παλιόλογα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος7/4/11, 12:26 π.μ.

    @12:14. Οι δημότες τον θέλουν "ανύπαρκτο" και θέλουν ισχυρό το χωροφύλακα. Περαστικά τους τώρα.

    Οι σπουδές είναι εφόδιο και δυνατότητα, δεν είναι κατάσταση. Δε σημαίνει λοιπόν ότι όλοι οι δικηγόροι είναι έξυπνοι και ανώτεροι όλων των αγροτών. Απλά έχουν αυξημένο μορφωτικό επίπεδο συγκριτικά με αυτούς. Τους κάνει δυνάμει ικανότερους, όχι απαραίτητα όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος7/4/11, 12:26 π.μ.

    ο Νοδάρος μάλλον ήθελε να πει πολλά για τον Δήμαρχο αλλα δεν προλάβενε τις ερωτησεις κ ο Αγραπιδάς προσπαθούσε να καταλαβει γιατί τον είχαν καλεσμένο,στην θέση του άλλος θα πίστευε πως ήταν ο νομικός σύμβουλος του Πανταζή...ο Νοδάρος είναι αντικειμενικός δημοσιογράφος δεν τα βλέπει μονόπλευρα γιαυτό έφερε τον Βαξεβάνη στην Ζαχάρω κ του υπέδειξε τον Μπούσμπουρα κ τον Βασιλόπουλο για να του δείξουν τα πεπραγμένα που είναι κ αυτοί αντικειμενικοι κ ο λαός της Ζαχάρως τους τιμησε στης εκλογές,τώρα ο κ. Νοδάρος έχει βρεί τον άλλον τον αντικειμενικό τον κύριο 23% που νομιζει ότι σαν τρίτο κόμμα που βγήκε την πρωτη κυριακή μέσα την πόλη της Ζαχαρως (όποιος δεί τα αποτελέσματα θα καταλάβει ότι ο Αγραπιδάς ήρθε δευτερος σε ψήφους στα εκλογικά τμήματα της Ζαχαρως)θα κυβερνήσει τον τόπο,ίσως κ αυτός μια κ παιρνει μαθήματα απο τον Μπουσμπουρα να τον τιμήσουν κ τον ίδιο αναλογα οι πολίτες του τόπου...όσο για το μπλογκ κουράγιο παιδιά θα τον βγάλετε τον Αλεξανδρόπουλο δήμαρχο που θα παει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ7/4/11, 1:24 π.μ.

    Σταματείστε επιτέλους αυτή τη καραμέλλα με τα ποσοστά.
    Γνωρίζεις πολύ καλά ότι ο λαός της Ζαχάρως εξαπατήθηκε και ο μόνος που αντίκρυσε με ειλίκρινεια στα μάτια τον λαό της Ζαχάρως και του είπε την αλήθεια ντρόμπρα και σταράτα ήταν ο Αλεξανδρόπουλος και τον ψήφισαν αυτοί που είχαν το μυαλό να καταλάβουν την αλήθεια.
    Ο Πανταζής εγνώριζε και του το είπαν και οι νομικοί του σύμβουλοι ότι πάει για έκπτωση.Δεν υπήρχε η παραμικρή περίπτωση να την γλυτώσει.Ούτε μία στο δισεκατομμύριο.
    Τι έβγαινε όμως και έλεγε στον κόσμο?Οτι εγώ θα είμαι Δήμαρχος,ότι σε λίγες ημέρες θα έρθει η απόφαση και θα αθωωθώ κλπ.κλπ.Και ο κόσμος που είτε μικροεξυπηρετήθηκε είτε από φόβο πιστεύοντας ότι θα είναι αυτός Δήμαρχος τον εψήφισε.Και το πίστευε αυτό ο κόσμος γιατί για χρόνια είχε γαλουγηθεί με την ιδέα ότι ο Πανταζής έχει ισχυρούς φίλους παντού και θα τον στηρίξουν,έχει κασέτες και τον φοβούνται κλπ.
    Αύριο όμως που θα έρθει η διαπιστωτική πράξη της εξευτελιστικής του έκπτωσης,τι θα γυρίσει και θα πεί στον κόσμο?Οτι είμαι ένα αδύναμο ανθρωπάκι και δεν πρόκειται να ξαναδώ ποτέ ούτε ζωγραφιστό το Δημαρχείο και σας έλεγα ψέμματα?
    Η λογική του απλού Ζαχαραίου πολίτη,του υπαγορεύει να θαυμάζει Μεγαλέξανδρους και να απεχθάνεται τα ανθρωπάκια.Οταν ο Μεγαλέξανδρος γίνει στα μάτια του ανθρωπάκι,τότε φεύγει μακρυά.
    Αυτή η δημοτική περίοδος που διανύουμε θα είναι τρομερά δύσκολη για τον Πανταζή μετά από τόσα δικαστήρια που έρχονται.Η δυσκολία αυτή δεν θα είναι μόνο για τον Πανταζή αλλά θα συμπαρασύρει και τους δικούς του ανθρώπους,είτε είναι νομικά συμμέτοχοι είτε όχι.
    Η επόμενη τετραετία θα είναι πολύ διαφορετική για την Ζαχάρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος7/4/11, 8:47 π.μ.

    η επομενη τετραετία θα είναι δύσκολη για την χώρα γιατί όλα αυτά τα χρόνια κυβερνούσαν μορφωμένοι απο το LONDON κ όχι πολιτικοι με ήθος κ καρδιά. Το ξέρω είναι βαρύ να κυβερνά τον τόπο ένας αγράμματος αλλά τι να κάνουμε ο μορφωμένος είναι πιο επικυνδυνος απο τον αμορφωτο. Όσο για την εξαπάτηση που γράφεις Καλλικράτη λες να το κόλλησε απο τον "λεφτα υπάρχουν" που τον στηρίζει ο κ. Αλεξανδρόπουλος? κ αλλη μια ερώτηση, ο Πανταζής είναι απο χρόνια παράνομος? Απαντησέ μου σε παρακαλώ κ άν ναι πες μου μετά γιατί τον στηριζε τόσα χρόνια ο Αλεξανδρόπουλος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ7/4/11, 9:29 π.μ.

    1.Δεν έχει καμμία σχέση η δυσκολία για την χώρα με την δυσκολία του Πανταζή και επομένως και της δικής σας.Η δυσκολία της χώρας έγκειται σε συσσωρευμένα οικονομικά προβλήματα πολλών ετών και στις συνθήκες που επικρατούν στις αγορές και δεν είναι μόνο για την ελλάδα αλλά και για πολλές ακόμη χώρες της ευρωζώνης(Ιρλανδία,Πορτογαλία,Ισπανία,Ιταλία),ενώ η δυσκολία του Πανταζή ωφείλεται σε παραβάσεις του κοινού ποινικού δικαίου.
    2.Το "λεφτά υπάρχουν" δεν οφείλεται σε αυτόν που στήριξε τον Αλεξανδρόπουλος αλλά σε αυτόν που στήριξε ο Πανταζής,δηλαδή στον Καραμανλή.Ο Παπανδρέου δεν είχε πρόσβαση στα ταμεία για να μετρήσει τα λεφτά,αλλά τα χαρτιά του Καραμανλή που ήταν ο διαχειριστής,έτσι έδειχναν,ότι υπήρχαν λεφτά.Οταν ο Παπανδρέου ανέλαβε την εξουσία και είχε πρόσβαση στα ταμεία είδε ότι ενώ τα χαριά έδειχναν ότι πρέπει να έχει 100 ευρώ τα μετράει και τα βρίσκει 50.Ποιος εξαπάτησε το λαό?Το ίδιο ακριβώς έκανε και ο Πανταζής.Τα ίδια χαρτιά έδειχνε και στην ΕΟΚ και τον δάνειζαν οι αγορές αφειδώς με αποτέλεσμα να εκτινάξει το χρέος στα ύψη.
    3.Μπορεί να ήταν χρόνια ο Πανταζής παράνομος αλλά οι παρανομίες έγιναν γνωστές μετά τις φωτιές και μετά τις φωτιές έγιναν και άλλες.Και οι φωτιές έγιναν την τελευταία θητεία και ας είναι καλά η Ελευθεροτυπία,ο Νοδάρος και ο Βαξεβάνης που τις έκαναν γνωστές.Οπότε από εκεί και μετά ένας έντιμος και λογικός πολίτης που τον στήριξε του λέει bye-bye.Tου έμειναν οι αργόστροφοι και τα λαμόγια.Αλλά και των αργόστροφων θα πάρει το μυαλό τους μπροστά σιγά-σιγά και θα τον αποχαιρετήσουν και αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος7/4/11, 2:24 μ.μ.

    αφού τα ψέματα τα έλεγε ο Καραμανλής τότε γιατί είχε συνάντηση με τον Στρός Καν τον δεκεμβρη του 2009 ενώ τον Γεναρη του 10 μας έλεγε οτι δεν θα προσφύγουμε στο ΔΝΤ κ τελικά προσφύγαμε?γιατί προεκλογικα έταζε λαγούς με πετραχίλια ενω ο Προβόπουλος ακόμα και τώρα αναφέρει οτι πρίν τις εκλογές είχαν ενημερωθεί κ οι δύο πολιτικοί αρχηγοι?γιατί στα 10ετες ομόλογα του Γενάρη του 10 τους προσφέρθηκαν 25 δισ με χαμηλό επιτόκιο κ αυτοι πήραν τα μισά (το ίδιο έγινε με το 5ετες κ το 3ετες)κ μετά απο ένα μήνα λέγανε οτι υπάρχει πρόβλημα δανεισμού? γιατί μας λένε οτι το έλειμα έπεσε στο 9% όταν ο Αλεκος Παπαδόπουλος πρώην υπουργός οικονομικών κ υποστηρικτής της κυβέρνησης είπε ότι ακομα κ τώρα αποκρύπτουν στοιχεία κ το έλειμα είναι πάνω απο 14 %,γιατί υπαρχουν στάσεις πληρωμών σε κατασκευαστικές εταιρείες,επιστροφή φπα κ μισθούς υπαλήλων σε προγραμμάτα συγχρηματοδοτούμενα απο ΕΕ? κ άλλα πολλά...άκου φίλε επειδή φένεσαι ενημερωμένος ένα πράγμα θα σου πώ,αναφέρεσαι μόνο σε αργόστροφους κ αν νομιζεις οτι φταιει η κυβέρνηση μονο του χοντρού μάλλον εισαι πιο αργοστροφος εσύ ή θελεις να το παίξεις ή κάτι σου δίνει ο γιατρός, δεν εξηγείται αλλιώς όταν το ΠΑΣΟΚ είναι 30 χρόνια στην εξουσία ...όσο για τον δήμαρχο αν άλλος ειχε κάνει οσα ο Πανταζής, άγαλμα θα του είχαν κανει...αλλα τι να κάνουμε πονάει οταν τα κάνει ενας αγραμματος είπαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος7/4/11, 4:02 μ.μ.

    ΦΙΛΕ ΤΩΝ 2.24 ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ. ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΗ ΠΕΡΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΟ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΙΣ ΒΟΥΡΤΣΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟ....Σ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΙΟΝΙΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΑΑΑΛΛΛΑΑΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ; ΠΕΤΑΜΕ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ7/4/11, 4:09 μ.μ.

    Φιλε επειδή είμαι ενημερωμένος και επειδή πιστευω ότι οι αριθμοί εκφράζουν την αληθεια κοίτα:
    Το 1981 το ΠΑΣΟΚ αναλαμβάνει χρέος που ήταν 34% του ΑΕΠ και το 1989 παραδίδει χρέος 66% του ΑΕΠ.
    Το 1990 αναλαμβάνει η ΝΔ χρέος 66% του ΑΕΠ και το 1993 παραδίδουν οι αθεοφόφοβοι σε τρία χρόνια χρέος 110% του ΑΕΠ.
    Το 1993 αναλαμβάνει το ΠΑΣΟΚ 110% του ΑΕΠ και το 2003 το παραδίδει μειωμένο σε 98% του ΑΕΠ.
    Το 2003 αναλαμβάνει η ΝΔ χρεός 98% του ΑΕΠ και το 2008 το χρέος ήταν πάλι 110% του ΑΕΠ.
    Ευθύνονται και οι δύο,δεν αντιλέγω.Αλλά από τα παραπάνω ποιος κατά την γνώμη σου ευθύνεται περισσότερο?
    Μη ξεχνάς ότι από το 1981 έως το 1989 έγινε ριζική αναδιάρθρωση στην Ελλάδα.Αυξήθηκε κατακόρυφα η ποιότητα της ζωής εγιναν σημαντικά έργα περισσότερο στην Ελληνική ύπαιθρο που ήταν ερημωμένη.
    Επίσης από το 1993 μέρι το 2003 έγιναν σημαντικά έργα υποδομής και παράλληλα ολοκληρώνονται τα έργα των Ολυμπιακών αγώνων και αυτή την περίοδο το χρέος μειώνεται και από 110% του ΑΕΠ γίνεται 98%.
    Συνολικά το χρέος το 1981 ήταν 2,5 δισ ευρώ και το 2008 237 δισ.ευρώ.
    Στα 19 χρόνια το ΠΑΣΟΚ επιβάρυνε το χρέος κατά 114,5 δισ ευρώ και στα 8 χρόνια η ΝΔ επιβάρυνε το χρέος κατά 120 δις ευρώ χωρίς να κάνει σημαντικά έργα,απλά από κακοδιαχείριση.
    Ολα αυτά από στοιχεια της Τραπέζης της Ελλάδος.
    Τώρα ποιος από τους δύο μας είναι αργόστροφος ψάξε και βρες το.
    Φάινεσαι μορφωμένος άνθρωπος,άσχετα αν διαφωνούμε.Λυπάμαι μόνο που στηρίζεις τον Πανταζή και θα λυπηθώ ακόμη περισσότεο αν ανήκεις στους συνεργάτες του.Πραγματικά, δεν θα σου άξιζε αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος7/4/11, 11:25 μ.μ.

    4.02 δεν ασχολούμαι μαζί σου γιατί αν καταλαβες ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ που είνα ενήμερως μου απαντησε με στοιχεία,αρα ποιος είναι για τον π... που λές ψάξτο στον καθρέφτη σου...κοίτα ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ η αποψή μου είναι οτι στην ΕΛΛΑΔΑ αυτό που καταφεραν τα δυο μεγάλα κόμματα ήταν να πεισουν το λαό οτι υπάρχουν δύο διαφορετικα κόμματα,αυτό τους βόλεψε και εφαρμοσαν στο επακρο το διαιρειν κ βασίλευε,όταν δεν μπορούσε να περάσει ένα κόμμα τα νομοσχέδια που τους βολευαν ερχοταν κ τα πέρναγε το άλλο.Τα στοιχεία που μου δίνεις το μόνο που αποδυκνύουν είναι η παραπάνω αποψη που έχω κ σου γράφω,βέβαια σε όλα αυτα που μου γραφεις να σου προσθέσω μιάς κ λές οτι αλλάξαμε επιπεδο κ οτι εγιναν έργα, σύμφωνα με τα πακέτα στήριξης που πήραμε απο την ΕΕ όλα αυτά τα χρόνια (Ντελόρ 1,2 ,ΕΣΠΑ κλπ) έπρεπε η αναπτυξή μας να είναι γύρω στο 7%,αλλα σύμφωνα με τα δικά σου στοιχεία δεν ήταν,επισης δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι η αναπτυξη ήρθε κ μεσω τραπεζών κ αυτή την στιγμή κινδυνεύουν οι περιουσίες του κόσμου. Στην Ελβετία υπάρχουν 600 δισ σε καταθέσεις ανθρώπων που εκμεταλεύτηκαν αυτου του είδους την ΄΄αναπτυξη'',να μην ξεχάσω το χρηματηστήριο του 2000,τα παραποιημένα στοιχεία που μαγείρεψε ο Σημίτης με την ΓΚΟΛΝΤΑΜΑΝ ΣΑΚΣ,τα δομημένα ομολογα,κ.ο.κ. Επειδή αυτά δεν τελειώνουν να ξέρεις το εξής, ο Καραμανλής παρεδωσε την κυβέρνηση γιατί δεν μπορουσε να προχωρήσει με το ΔΝΤ,γιατί πολύ απλά αν γινόταν αυτό θα χυνόταν αίμα κ η επόμενη κυβέρνηση θα επρεπε να απαρνηθεί τον Στρος Καν,πηρε λοιπον ο Τζεφρευ μια καθαρή νίκη για να μπορεσει να καλύψει τους δανειοδότες μας κ η συνέχεια θα είναι η εξής¨θα πουλήσουν δημόσια περιουσία μπιρ μπαρά κ μόλις εξασφαλίσουν τα χρηματοπιστωτικά ιδρυματα τα λεφτά τους θα πέσει κ το κανόνι...Οσο για τον δήμαρχο,είμαι συνεργάτης του εαυτού μου κ κανενος άλλου,απλά δεν γουστάρω ετεροδημότες που την περιοχή δεν την επισκεπτονταν ούτε για διακοπές,θέλω ο δήμαρχος να είναι αυτός που θα κοιμάται κ θα ξυπνάει με τα προβλήματα των πολιτων, θα ακούει καθημερινά τις γκρίνιες, θα αναπνεέι τον ίδιο αέρα, είτε απο την εξουσία είτε απο την αντιπολίτευση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος7/4/11, 11:40 μ.μ.

    κ κάτι άλλο που ξέχασα,απο το 81 ώς 89 που γράφεις για αναδιάρθρωση έγιναν τα μεγαλύτερα εγκλήματα, κλείνοντας εργοστάσια κ μπαίνοντας χιλιάδες κόσμος στο δημόσιο,κάνοντας την χώρα μη παραγωγική,αλήθεια ποιος θα πλήρωνε όλους αυτούς τους δημοσιους σε μια χώρα μη παραγωγική? όσο για την υπαιθρο πια ήταν η αξιοποιηση? οι επιδοτήσεις που δινοντουσαν για επενδύσεις (βλέπε συσκευαστήρια,συναιτερισμούς κλπ) κ τα έδιναν για Μερσεντες κ μπουζούκια σκοπιμα χωρίς έλεγχο,γιατί μην ξεχνας οτι αν δεν δώσεις δεν παιρνεις κιολας κ αυτοί ξερανε με τι κοροιδα είχαν να κάνουν κ τους έδιναν το δέντρο κ τους έπαιρναν το δάσος,επειτα ήρθαν κ οι λαθρομετανάστες κ 21 δισ το χρόνο εφευγαν σε συναλαγμα που αν το πολλαπλασιάσεις με τα 20 χρονια που βρίσκονται αυτοί στην Ελλαδα είναι το σημερινό χρέος. Ειναι όλοι τους προδότες κ αυτό φένεται όταν μιλάνε για φράχτη στον Εβρο κ οι λαθραοι ξεκινουν απο την Κρήτη κ φτάνουν στην Αθήνα χωρίς να τους ενοχλήσει κανείς...καλά μας κάνουν αφού ακόμα δεν τους έχουμε πάρει με τις πέτρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ8/4/11, 12:14 π.μ.

    Φίλε,είσαι και εσύ ενήμερος και έχεις οργανωμένη σκέψη,άσχετα αν διαφωνούμε σε ορισμένα σημεία.Αυτές οι συζητήσεις καλό είναι να γίνονται κατ'ιδίαν και όχι μέσω υπολογιστή γιατί είναι μακροσκελείς και χρονοβόρες.
    Δυστυχώς,όμως,κάτι τέτοιο είναι ανέφικτο.
    Για αυτό ας αρκεστούμε στον....Πανταζή.

    χαχαχααχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος8/4/11, 12:28 π.μ.

    ανεφικτο δεν είναι τίποτα, όσο σε καιει το θεμα Πανταζής άλλο τόσο με καίει εμενα το θέμα διάσωσης της χώρας,γιατί αν νομίζεις εσύ οτι πρέπει να σωθεί η Ζαχαρω απο τον Πανταζή δεν θα κερδίσεις τίποτα αν πτωχευσουμε, πάλι μπάχαλο θα υπάρχει κ χειροτερο,η αλήθεια είναι οτι είναι χρονοβόρο κ εγω εχω φορτωμένο προγραμμα κ δεν προλαβαίνω,παντως που ξέρεις μπορεί να συναντηθούμε μια μέρα, αν δεν συναντιόμαστε είδη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ8/4/11, 12:43 π.μ.

    Οσο για το Δήμαρχο,θα συμφωνήσω μαζί σου ΄ότι είναι προτιμότερο να ζεί μόνιμα στην Ζαχάρω από έναν ετεροδημότη.Αλλα,βρε αδελφέ,στην ευρύτερη περιοχή της Ζαχάρως,γνωρίζω ότι ζουν μόνιμα τόσα αξιόλογα άτομα με ευρεία επιστημονική γνώση,με σύγχρονα οράματα για το μέλλον και την ανάπτυξη.Δεν υπάρχουν μερικά τέτοια άτομα να ηγηθούν και να δημιουργήσουν μια υπερκομματική παράταξη,που να βάλει τον τόπο σε τροχιά ανάπτυξης και προτιμάτε έναν αγράμματο συνταξιούχο χωροφύλακα με τόσο ποινικά επιβεβαρυμένο παρελθόν,παρόν και μέλλον?
    Δηλαδή Πανταζής και ξερό ψωμί?
    Πανταζής η το χάος?
    Την Ζαχάρω,φίλε,πολλοί λίγοι την γνώριζαν.Ελεγες Ζαχάρω και σε ρωτούσαν που πέφτει.
    Σήμερα η Ζαχάρω έγινε πανελλήνια ίσως και παγκόσμια γνωστή.
    Ξέρεις από τι?
    Από τις φωτιές και από τα καραγκιοζιλίκια του Πανταζή.Αρνητικές εικόνες και εντυπώσεις.
    ΕΤσι θα ήθελες εσύ να γίνει γνωστή η Ζαχάρω?
    Εμένα να μου λείπει το βύσσσινο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος8/4/11, 7:40 π.μ.

    κοιταξε ΚΑΚΚΙΚΡΑΤΗ η Ζαχαρω ηταν γνωστοί γιατί ετυχε επι 7ετιας της δικτακτορίας να λειτουργεί ο Καίαφας κ να είναι στις δόξες του μαζεύοντας το αφαν κατε της χώρας(βλέπε βασιλιάς ,Βουγιουκλάκη κλπ),επισης ο κόσμος της περιοχής ηταν παραγωγικός κ εβγαζε την περιφημη ντομάτα Ζαχάρως,αυτοί ηταν 2 βασικοι λόγοι αναπτυξης κ διαφίμισης του τόπου. Περνόντας τα χρόνια τον δήμο τον παρεσυρε η γενική εικόνα του νομού τελευταίος σε οικονομία κ αναπτυξη σε όλη την Ελλαδα,επισης η τεμπελιά μας,γιαυτό βλεπεις σε μια γεωργική περιοχή να κονομάνε τα μανάβικα κ τα κρεοπωλεία (μέχρι κ τζοχιά αγοράζουμε).Ενα άλλο προβλημα της περιοχής ηταν η 16ετια του Μένη (τον οποιο ψήφιζα) που τα συμφεροντά του ηταν αλλου αλλα δυστυχώς αργήσαμε να το καταλαβουμε κ ήρθε ο Πανταζής με πλεονέκτημα τον ανύπαρκτο Κριτσέλη,εφτιαξε το κεντρο υγείας κ κυνηγήθηκε,εφτιαξε πεζοδρόμια κυνηγήθηκε,εφτιαξε το δευτερο νηπιαγωγείο κ κυνηγήθηκε,άλλαξε το δίκτυο υδρευσης κ κυνηγήθηκε,πάει να κάνει το έργο στο κέντρο κ κυνηγήθηκε κ.α Το δεύτερο πλεονέκτημα που απέκτησε ήταν ο Μπουσμπουρας που με αυτά που έκανε εξαγρίωσε τον κόσμο κ τον έστειλε στην αγκαλιά του Πανταζή που είχε αμεση επικοινωνία μαζί του. Αυτό που πείραξε τους αμπελοσοφισμένους Ζαχαραίους ήταν πως μπορεσε ενας αγράμματος με βεβαρυμένο παρελθόν να πετυχει τοσα κ αρχισαν όλα. Οι μυνήσεις που έχει ειναι απο τρεις συγκεκριμένους ανθρώπους,που στην συνειδηση τους κόσμου παρουσιάζονται ως καραγκιόζηδες,όσο για το πρόβλημα με τον Αλεξανδρόπουλο είναι προσωπικό κ αυτό αρχίζει να το καταλαβαίνει ο κόσμος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ8/4/11, 8:13 π.μ.

    Τα κυριώτερα έργα του Πανταζή όπως είναι το κέντρο υγείας έγιναν μετά τις φωτιές.Μην ξεχνάς ότι τα έργα αυτά δεν οφείλονται στον Πανταζή και τις γνωριμίες του,όπως ισχυρίζεται ο ίδιος,αλλά στα τόσα πολλά θύματα της φωτιάς και στην τεράστια καταστροφή της περιοχής,γεγονότα που υποχρέωσαν την πολιτεία να ενδιαφερθεί περισσότερο για την Ζαχάρω,χρηματοδοτώντας έργα,κοινωνικού χαρακτήρα όπως είναι το κέντρο υγείας.Οποιοσδήποτε Δήμαρχος να ήταν θα γινόνταν έργα μετά τις φωτιές ίσως και περισσότερα.
    Ο Πανταζής,στην πραγματικότητα δεν έχει φτιάξει κανένα έργο υποδομής.Τα έργα του είναι περισσότερο έργα βιτρίνας και εντυπωσιασμού και περισσότερο στον κύκλο με την κιμωλία που έχει χαράξει.Γύρω από την πλατεία.Εργα βιτρίνας για να εντυπωσιάζεται ο απλός αγράμματος Ζαχαραίος και να τον ψηφίζει.Υποδομή καμμία.
    Αλλά δεν μου απάντησες στην ερώτηση μου.
    Γιατί να είναι Δήμαρος ο Πανταζής?Που είναι οι νέοι επιστήμονες της περιοχής με τα σύγχρονα οράματα και τις γνώσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος8/4/11, 3:25 μ.μ.

    να είναι δήμαρχος ο Πανταζής γιατί δυστυχώς δεν υπαρχουν καλύτεροι. Το κεντρο υγείας φτιάχτηκε απο την γνωριμία του με τον Αβραμόπουλο κ το ξέρω καλά,γιαυτό αλλωστε απαρνήθηκε το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές ψιφήζοντας μια κυβέρνηση απο χέρι χαμένη κ αυτό το πληρώνει,ενώ μπορούσε να μην φανεί κ να τα έχει με όλους καλά κ να μην βαρέσει μπουνιά στο μαχαίρι. Τα έργα υποδομής που έπρεπε να γίνουν κόλλησαν όλα στα δικαστήρια, όπως το αμαρτωλό δημαρχείο κ αυτό φάνηκε όταν τα λεφτά φτάσανε στο Καράτουλα κ εκεινοι που φώναζαν οτι ηταν για τους Ζαχαραίους μετά το βούλωσαν δείχνοντάς μου οτι αυτό που τους ενδιέφερε ήταν να μην γίνει το έργο στην Ζαχάρω κ πάρει πόντους ο Πανταζής,το κτίριο της ΝΟΚΙΑ στον πρ, ΗΛΙΑ είναι ενα εργο υποδομής που κόλλησε λόγω πρασίνου,ετσι το ονόμασαν κάποιοι, η υδρευση που σου γράφω οτι αλλάχτηκε δεν είναι έργο υποδομής? οι αγροτικοί δρόμοι που δεν παιρναγαν ουτε γαιδούρια δεν είναι εργο υποδομής,η γράνα στις γρασιδιές που έφευγαν τα χώματα κ κινδύνευαν τα σπίτια δεν ηταν εργο καλό? Υπαρχουν κι αλλα έργα που δεν τα θυμάμαι αυτήν την στιγμή αλλα σου γράφω μερικά που δεν έχουν σχέση με την φωτιά....Με ρωτάς που είναι οι επιστήμονες,ελα ντε? κ εγω ψάχνω όλα αυτά τα χρόνια να τους βρώ,οι νέοι με οράματα? δυστυχώς μια κ εγώ ειμαι νέος θα σου δώσω έναν αριθμό κ θέλω να τον σκεφτείς καλά, η Ζαχαρω έχει 31 καφετέριες-καφενεία κ οι Αλβανοί οργιαζουν αγοράζοντας περιουσίες, αυτοι είμαστε οι νέοι. Εγω ονειρεύομαι έναν δήμο χωρίς τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ κ την φλόγα της ΝΔ με επιστήμονες αλλά κ εργάτες γιατί καλά είναι τα λόγια αλλά στην βράση κολάει το σίδερο,εναν δήμο που δεν θα χει τοσους ξεροκέφαλους δημαρχευοντες κ κακοπροαίρετους αντιπολιτεύοντες, έναν δήμο που θα μπορέσει να βγεί απο τον πάτο που μας έριξαν τα μεγάλα κόμματα κ οι εκσυγχρονηστές αριστεροί του κώλου,φταίει ο δήμαρχος για πολλά αλλά φταίνε κ οι υπόλοιποι που τον κυνηγούν για περισσότερα,δεν είμαι συννηγορος του Πανταζή κ δεν με ενδιαφέρει να γίνω,δόξα το Θεο εχω ποιο σοβαρά πράγματα να κάνω, αλλά δεν μπορώ να βλέπω μια αδικία κ αυτό που συντελείται είναι μια αδικία όπως π,χ, άτομα που έβαλε στο ΚΕΠ μετά δεν τον ψήφιζαν ούτε κ οι ίδιοι κ όλοι λένε πως έκανε ψηφοθηρία κ ο Μένης έκανε 16 χρόνια χωρίς να βάλει καρφάκι. Είμαι απο την περιοχή μεγάλωσα εδώ κ δημιουργησα εδώ,γνωρίζω πράγματα κ καταστάσεις... Να σε ρωτήσω κ γω κάτι, γιατί αφου λες οτι την πρώτη τετραετία δεν έκανε έργα υποδομής κ τίποτα ουσιαστικό κ κάποιοι έβλεπαν ατασθαλείες στο δήμο ο Αλεξανδρόπουλος τον στήριξε κ τον ψήφισε την δευτερη τετραετία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος8/4/11, 3:44 μ.μ.

    Το μεγαλύτερο κακό που σας έκανε δεν είναι το ρημαδιό που θα αφήσει πίσω του, αλλά το να μείνετε με την ιδέα πως, στο όνομα του οποιουδήποτε προσχήματος, με τόσες τελεσίδικες καταδίκες δε τρέχει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails