ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

6/4/11

¨ΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ Ν. ΗΛΕΙΑΣ¨

Μάλλον σε "ναυάγιο" κατέληξε - από ότι μάθαμε - η προσπάθεια που έκαναν για ενιαίο φορέα πολιτιστικών δράσεων οι διάφοροι σύλλογοι, από την περιοχή μας, που κλήθηκαν να συζητήσουν για το θέμα αυτό. ¨ΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ Ν. ΗΛΕΙΑΣ¨  θα ήταν η επωνυμία του Συνασπισμού οργανώσεων, μιας μη κερδοσκοπικής Εταιρείας, με απλά λόγια ενός δικτύου -συλλόγων με την επωνυμία (ΔΙ.ΚΟΙ.Π.Η).
Στον Κακόβατο και συγκεκριμένα σε παραλιακό cafe συγκεντρώθηκαν περίπου 60-70 άτομα αλλά δεν κατέληξαν σε κοινή απόφαση και κυρίως διαπιστώθηκε η "διαφωνία" τους που εστιάστηκε στο οικονομικό κυρίως κομμάτι. Υπήρξαν επιφυλάξεις και πολλές απορίες για το "πώς" και "πότε" θα γίνει πράξη το σχεδιαζόμενο νέο πολιτιστικό σχήμα και όπως μου είπαν μερικοί από τους παρευρισκόμενους κάποιοι συμμετέχοντες  δεν έμοιαζαν να κατάλαβαν και πολλά από την συζήτηση. Μάλιστα είδαν με δισταγμό την όλη κίνηση και ίσως να σκέφτηκαν πολιτικό "καπέλωμα" από τους υποκινητές της δραστηριοποίησης αυτής. Πάντως πιστεύω ότι τώρα με την οικονομική κρίση όλο και λιγότερες θα είναι οι δραστηριότητες των πολιτιστικών συλλόγων και ίσως ένας επανασχεδιασμός με πιο πλήρη και αναλύτική παρουσίαση θα ήταν καλό να ξαναγίνει απο τον Σεπτεμβριο και μετά, αφού θα έχει περάσει το καλοκαίρι.
Καλή επιτυχία στους συλλόγους και ελπίζουμε να έχουμε αυξημένη κίνηση και συμμετοχή πολιτών απο εντός και εκτός των συμβουλίων.

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/4/11, 11:51 μ.μ.

    Δε γνωρίζω ακριβώς πρόσωπα και πράγματα, όμως η γενική εντύπωση είναι πως η προσπάθεια απέτυχε επειδή καταλογίστηκαν πολιτικά κίνητρα πίσω από αυτή. Ελπίζω να κάνω λάθος και να ήταν απλά μία ατυχής έλλειψη συνεννόησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΟΛΟΣΚΟΠΗΣ7/4/11, 12:35 π.μ.

    Προσοχή στην Τριανταφυλλιά. Ασχολείται με τον πολιτισμό.

    χαχαχαχαχαχαχα

    Μάλλον φτιάχνει μηχανισμό μήπως και σώσει τον Αλεξανδρόπουλο και τον εαυτό της.

    Αμ δε. Όχι ευχαριστώ για τη μία και για τον άλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/4/11, 12:37 π.μ.

    Μπράβο Κολοσκόπη, έπεσες μέσα,

    Έτσι θέλει τον πολιτισμό η κυρία αλλά και ο κύριος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ7/4/11, 1:00 π.μ.

    Η κυρία της Καλίδονας, έχει τελειώσει από όλες τις πλευρές. Περισσότερο όμως τελείωσε από τον σύλλογο και από την πολιτική. Ποντάρισε στον Ψυχίατρο και τώρα ...δεν ξέρει τι να κάνει, πώς να τα μπαλώσει; Ψάχνει τρύπα για να βγει, Όμως δεν μπορεί. Πάει αυτή. άντε γεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος7/4/11, 1:04 π.μ.

    ΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΙΑΝΤΑΦΥΚΚΙΑΣ

    ΕΞΩ - ΕΞΩ - ΕΞΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος7/4/11, 5:01 μ.μ.

    Δε ξέρω αν οι παραπάνω αναφερόμενοι είναι του Κυρίου Αλεξανδρόπουλου, αλλά ακούστηκαν διάφορα περί άλλων Γαϊ-Δούρειων Ίππων εκ της γνωστής παρατάξεως που συνηθίζει τέτοιες πρακτικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails