ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

7/4/11

ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ......ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΧΤΙ...!!!!!!!


14 σχόλια:

 1. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ7/4/11, 1:47 π.μ.

  xaxaxaxaxaxa
  Αυτό τον όρκο έδωσε και ο Πανταζής?
  ...Υπακοή στο σύνταγμα και στους νόμους του κράτους?

  Ελπίζω την ώρα του όρκου να μην είπε τα παραπάνω λόγια,διαφορετικά πρέπει να πάει φυλακή για ..ψευδορκία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 417/4/11, 2:18 π.μ.

  Τύφλα να έχει η ψευδορκία του Πανταζή στον παρακάτω όρκο.

  Ορκίζομαι στον Μπισχινίκαμπο.
  Ορκίζομαι στο σπίτι μου στη θάλασσα που είναι χωρίς άδεια (κληρονομιά του πατέρα μου).
  Ορκίζομαι στο άλλο σπίτι στη θάλασσα που είναι αυθαίρετο.
  Ορκίζομαι να μη χρησιμοποιώ τους ασθενείς μου (περίπου 250) για υποψηφιότητες και για μηχανισμό,
  Ορκίζομαι πως ήμουν εντάξει στον Ιατρικό Σύλλογο.
  Ορκίζπμαι πως δεν έχω χρίσμα από το ΠΑΣΟΚ.
  Ορκίζομαι στον Ιεχοβά.
  Ορκίζπμαι στη μάσα που τη βλέπω να έρχεται αλλά δεν υην φτάνω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΤΟ ''ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ'' ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ ΣΤΟΝ ΑΚΡΑΤΟ ΛΑΙΚΙΣΜΟ ΔΗΛ. ΣΤΟΝ ΕΡΠΟΝΤΑ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΑ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ, ΟΡΚΟ!!!ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ; ΤΙ ΛΕΩ ΤΩΡΑ; ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΛΕΩ;Σ'ΕΝΑΝ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟ ΠΑΝΤΑΖΙΚΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ:''ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ!!!''

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος7/4/11, 4:20 μ.μ.

  Για να δούμε ποιος θα τολμήσει να τα βάλει με τον Πανίκα, ιδίως όταν τον κάλεσε ο ίδιος ο Σαμαράς...

  Ποιος λέτε να ωφεληθεί από σπόντα στο τέλος;


  Καταδικάστηκε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης σε
  ένα χρόνο φυλακή με τριετή αναστολή.
  Η υπόθεση πλέον στα χέρια του...Ραγκούση!
  Νομικοί κύκλοι λένε πως θα έχουμε επανάληψη του σκηνικού με τον Παυλόπουλο που είχε θέσει σε αργία δημάρχους με καταδικαστική απόφαση...
  Υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία Σαμαρά - Ψωμιάδη με πρωτοβουλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος7/4/11, 5:16 μ.μ.

  Το newsit.gr δεν αναφέρει για απόφαση του δικαστηρίου. Τα παρακάτω είναι από το news.it, αλλά έχουν γενικώτερο ενδιαφέρον:

  "Έδρασα καθ' όλα νόμιμα" δήλωσε στην απολογία του ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, αρνούμενος κάθε κατηγορία.
  Από τις 9 το πρωί στην αίθουσα του Πενταµελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης κατέθεσαν οι μάρτυρες και των δύο πλευρών, ενώ το μεσημέρι, λίγο πριν τις 4, ολοκληρώθηκε και η τοποθέτηση του εισαγγελέα.

  Στην ερµηνεία του νόµου περί έκπτωσης των αιρετών της Αυτοδιοίκησης κρίνεται το πολιτικό µέλλον του Παναγιώτη Ψωµιάδη, που δικάζεται για παράβαση καθήκοντος στην υπόθεση µείωσης προστίµου σε πρατηριούχο υγρών καυσίµων. Οι νοµικές απόψεις για τις επιπτώσεις ενδεχόµενης τελεσίδικης καταδικαστικής απόφασης διίστανται, καθώς ο νυν περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας είχε καταδικαστεί πρωτόδικα µε την ιδιότητα του νοµάρχη.

  Η µία πλευρά σηµειώνει ότι ο Π. Ψωµιάδης πρέπει να διατηρήσει το αξίωµά του ακόµη και σε περίπτωση δευτεροβάθµιας καταδίκης και ώσπου αυτή να καταστεί αµετάκλητη από τον Αρειο Πάγο καθώς κατηγορείται για αδίκηµα που τέλεσε όταν ήταν νοµάρχης, το 2005. Ωστόσο, άλλοι νοµικοί επισηµαίνουν ότι τέτοιο δίληµµα δεν τίθεται, τονίζοντας µάλιστα ότι ο Παναγιώτης Ψωµιάδης έπρεπε να είχε ήδη τεθεί σε αργία από την πρώτη ηµέρα που εξελέγη περιφερειάρχης, σύµφωνα µε το άρθρο 236, παρ. 2 του «Καλλικράτη».

  «∆εν γίνεται διάκριση ως προς την αιτία καταδίκης, εποµένως η έκπτωση επέρχεται αυτοδικαίως σε περίπτωση που ο περιφερειάρχης καταδικαστεί για παράβαση καθήκοντος, ανεξάρτητα από την ιδιότητα την οποία είχε όταν διέπραξε το αδίκηµα» δήλωσε στα «ΝΕΑ» ο καθηγητής Συνταγµατικού ∆ικαίου στο ΑΠΘ Κωνσταντίνος Χρυσόγονος.

  Η ερµηνεία του νόµου απασχόλησε προ ηµερών και την Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης καθώς ζητήθηκαν νοµικές συµβουλές από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Ωστόσο, η Εισαγγελία παρέπεµψε για διευκρινίσεις στη νοµική υπηρεσία του υπουργείου Εσωτερικών. Σύµφωνα µε πληροφορίες, η πλευρά Ψωµιάδη δεν θα αποκλίνει από την υπερασπιστική γραµµή που κράτησε και πρωτό δικα, η οποία ξεκινούσε από το επιχείρηµα ότι η µείωση του προστίµου έγινε κατ’ αρχήν για πρακτικούς λόγους, µε σκοπό δηλαδή γίνει εφικτή η πληρωµή από τον βενζινοπώλη. Ακόµη ένα βασικό επιχείρηµα της πλευράς Ψωµιάδη είναι ότι από τη µείωση του προστίµου δεν προκλήθηκε βλάβη στη νοµαρχία.

  Η τελική απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται να ανακοινωθεί μέχρι την Παρασκευή

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος7/4/11, 5:19 μ.μ.

  5.18 μμ

  newsbeast.gr

  Ένοχος και σε δεύτερο βαθμό για παράβαση καθήκοντος κρίθηκε από το πενταμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης ο Π. Ψωμιάδης. Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας καταδικάζεται σε 12μηνη φυλάκιση με τριετή αναστολή.

  Σύμφωνα με νομικούς κύκλους, ο περιφερειάρχης θα τεθεί σε αργία και θα χάσει το δικαίωμα να θέσει υποψηφιότητα για οποιαδήποτε δημόσια θέση, ακόμα και σε περίπτωση που προσφύγει στον Άρειο Πάγο για αναίρεση της απόφασης.

  Η πλευρά Ψωμιάδη, πάντως, υποστηρίζει ότι πρέπει να διατηρήσει το αξίωμά του, διότι τέλεσε το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος, όταν ήταν νομάρχης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ανώνυμος7/4/11, 5:50 μ.μ.

  Αν ο Ραγκούσης τα βάλει με τον Ψωμιάδη, η περίπτωση της Ζαχάρως δεν θα αξίζει ούτε μία τρίχα από ...ξέρετε από που...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ανώνυμος7/4/11, 8:02 μ.μ.

  περί της ορκωμοσίας με τα κεριά : δηλαδή μετά από αυτά περιμένουν ποτέ να τους ψηφίσει ο περήφανος λαός τα Ζαχάρως - Φιγαλείας ;;; χεχεχε
  ο Μένης ο καημένος, που δεν μπορούσε να βρει την ψήφο του, τί έκανε εκεί ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ7/4/11, 8:02 μ.μ.

  Μην μπλέκετε τον Ραγκούση.
  Δεν είναι δουλειά του Ραγκούση αυτή η αργία και η ενδεχόμενη έκπτωση του Ψωμιάδη.
  Ο Ραγκούσης και να θέλει δεν μπορεί να κάνει τίποτε.
  Η αργία και η έκπτωση εφόσον τελεσιδικίσει είναι ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΕΣ.Ξέρετε τι σημαίνει αυτοδίκαια?
  Και δεν έχει σχέση αν το αδίκημα τελέσθηκε όταν ήταν νομάρχης.Παράβαση καθήκοντος λέει το άρθρο 236 και δεν εξετάζει τι ιδιότητα είχε όταν την διέπραττε.
  Η μόνη που μπορεί να επέμβει είναι η δικαιοσύνη.
  Το συμβούλιο της επικρατείας που μπορεί να αναστείλει προσωρινά την αργία εφόσον έχει κάνει αίτηση αναίρεσης στον Αρειο Πάγο και ο Αρειος Πάγος ο οποίος μπορεί όχι να τον αθωώσει αλλά να διατάξει να ξαναγίνει η δίκη και μπορεί να αθωωθεί.Αν ο Αρειος Πάγος κρίνει ότι σωστά καταδικάστηκε θα πάει ο Πανίκας στο σπίτι του.Η μάλλον θα κατέβει στην Ζαχάρω να βρει τον Πανταζή και να κλαίνε την μοίρα τους εξω απο του Αρίστου.Εξάλλου στο ίδιο κόμμα είναι και θα έχουνε να πούνε πολλά.
  Επομένως μην μπλέκετε τον Ραγκούση.Ο Ραγκούσης νίπτει τας χείρας του σαν τον Πόντιο Πιλάτο (και μεταξύ μας,κρυφογελάει).
  χαχαχαχαχαχα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ανώνυμος7/4/11, 9:29 μ.μ.

  Επιτέλους τώρα με την έκπτωση του Ψωμιάδη,που θα τύχει αυξημένης προβολής από τα media,θα ξεκαθαριστεί επίσημα και η περίπτωση της Ζαχάρως.Το καλό είναι ότι θα ξεκαθαρίσει και θα γίνει κατανοητό το θέμα στην συνείδηση και στο μυαλό του απλού κόσμου(έχει και ένα καλό η τηλεόραση).Άντε μήπως και δούμε κανένα mini resort στον πολύπαθο Καιάφα.Τώρα αν καταφέρει ο νομάρχης και βρεί κάποιο νομικό τέχνασμα,που θα εκθέσει τους ήδη ξεπεσμένους θεσμούς του κράτους,πιος τον πιάνει τον δήμαρχο....Φιλιά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ7/4/11, 10:35 μ.μ.

  O Ψωμιάδης σίγουρα θα τεθεί σε αργία.
  Και αυτός πήρε το 53%.
  Για να δούμε!!!
  Θα κάνει και αυτός τα καραγκιοζιλίκια του Πανταζή και θα παριστάνει τον Περιφερειάρχη επικαλούμενος ότι τον ψήφισε η πλειοψηφεία?
  Εσείς τι λέτε?
  Τον παίρνει να κάνει τέτοιες κουταμάρες?
  Οχι τίποτε άλλο αλλά για να δείτε πως υπολογίζει τους Ζαχαραίους ο Πανταζής: Ζουδάκια!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Καλλικράτη γιατί να εκπέσει από το αξίωμα του δημάρχου ο Πανταζής;Οι άλλοι είναι χειρότεροι απ'αυτόν!!!Πες μου έναν από τους συμβούλους της πλειοψηφίας που κάνει για δήμαρχος!!!Μετά τον Πανταζή το χ ά ο ς!!!!Όταν κανένας δεν του λέει ότι κάνει μαλακίες δεν είναι χειρότεροι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ο άγιος ηλίας9/4/11, 2:09 π.μ.

  Τι ατυχία νε μην εκλεγείς ρε Σχίζα, για να μας σώσεις από τους άσχετους.
  Θα ήσουν τώρα Δήμαρχος τρομάρα σου!
  Άρχισες όμως λίγο αργά το γύφεν στον Πανταζή (για τρίτη ή τέταρτη φορά).

  Γεια σου Γιαννάκη, έκλεισες την πόρτα και ξέχασες μέσα το κλειδί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ο άγιος ηλίας9/4/11, 2:11 π.μ.

  γλύφεν αντί γύφεν (στο προηγούμενο σχόλιο)

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails