ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

4/4/11

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΑΧΑΡΩΣ-ΦΙΓΑΛΕΙΑΣ

Η αποχώρηση των παρατάξεων Αλεξανδρόπουλου και Μπούσμπουρα σημάδεψε τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ζαχάρως και την τρίτη από την αρχή του έτους προσπάθεια για ανάδειξη του προεδρείου & των επιτροπών.
Ο κ. Αλεξανδρόπουλος στάθηκε στο έγγραφο του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου Τάσου Αποστολόπουλου, που αναφέρει πως ο δήμαρχος Ζαχάρως Πανταζής Χρονόπουλος βρίσκεται σε αργία  και ζήτησε ή να κατέβει από την έδρα ο κ. Χρονόπουλος και στη θέση του να βρεθεί ο ορισμένος δημαρχεύων Γιώργος Μπαμής ή να αναβληθεί για δύο ημέρες η διαδικασία, μέχρις ότου ενημερωθεί ο δήμος από τον Γενικό Γραμματέα για τις εξελίξεις.

Ο προεδρεύων τη συνεδρίαση Νίκος Χαραλαμπόπουλος ισχυρίστηκε πως εφόσον δεν έχουν ενημερωθεί εγγράφως οι υπηρεσίες του δήμου η διαδικασία θα προχωρήσει ως έχει, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση και τελικά την αποχώρηση των μελών των δύο παρατάξεων, αφού προηγήθηκε έντονος διάλογος μεταξύ των κυρίων Χρονόπουλου και Αλεξανδρόπουλου.
Η ψηφοφορία ξεκίνησε παρουσία των δημοτικών συμβούλων των παρατάξεων Χρονόπουλου, Αγραπιδά και Γιαννόπουλου και ανέδειξε ως πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου τον Νίκο Χαραλαμπόπουλο, αντιπρόεδρο τον Μιλτιάδη Ψαρρό και γραμματέα τον Παναγιώτη Γκόγκα.

Τακτικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής εξελέγησαν οι Γιώργος Μπαμής, Γιάννης Μπαμπάτσικος, Δημήτρης Χρονόπουλος, Παναγιώτης Γκόγκας και Χρήστος Γιαννόπουλος.

Τακτικά μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής εξελέγησαν οι Κώστας Τζανέτος, Διονύσης Αλεξανδρόπουλος, Σπύρος Αλεξανδρόπουλος, Τάσος Λαμπρόπουλος, Κώστας Αγραπιδάς και Χρήστος Γιαννόπουλος.

Ακόμη, τη θέση των έκπτωτων δημοτικών συμβούλων Σπύρου Μπηλιώνη (λόγω κωλύματος εκλογιμότητας) και Σπήλιου Φωτόπουλου (λόγω ασυμβίβαστου) κατέλαβαν οι Αθηνά Γαλάνη και Ανδρέας Καλογερόπουλος.

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις σχετικά με την εγκυρότητα των ψηφοφοριών και των αποφάσεων που ελήφθησαν.

Να σημειωθεί πως η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς την παρουσία δημοτών, μετά από απόφαση που έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο κατά πλειοψηφία.

πηγή: www.iliatora.gr

3 σχόλια:

 1. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ4/4/11, 3:21 μ.μ.

  Εδώ κοροιδεύει και την Παναγία ,δεν θα κοροιδεύσει και τους Ζαχαραίους που τους βλέπει ζουδάκια?
  Λέει χθές σε συνέντευξη του στην ΟΡΤ:
  -Αν και είναι έκπτωτοι κάναμε πίσω για το καλό της Ζαχάρως.
  Ποιον κοροιδεύει?
  Κάνανε πίσω για το καλό της Ζαχάρως η γιατί στεκόνταν σαν δαμόκλειος σπάθη η πρόσφατη απόφαση της επιτροπής που έκρινε τον Αλεξανδρόπουλο και τους συμβούλους του μη έκπτωτους?
  Χεστήκανε για το καλό της Ζαχάρως.
  Αν πραγματικά θέλανε το καλό της Ζαχάρως τότε θα τηρούσαν τους νόμους και ο Δήμος θα λειτουργούσε ομαλά.
  Αν ο Πανταζής ήθελε το καλό της Ζαχάρως τότε θα άκουγε τις αποφάσεις του ελεγκτή νομιμότητας,του συμβουλίου της επικρατείας και του Αρείου Πάγου και θα πήγαινε σπίτι του.
  Χθες στο συμβούλιο προκάλεσε τον Αλεξανδρόπουλο και μίλησε για δημοκρατία.
  Ποιος?
  Ο Πανταζής.
  Αν πίστευαν όλοι στη δημοκρατία όπως πιστεύει αυτός τότε η Ελλάδα θα ήταν Ρουάντα.
  Δημοκρατία πάνω από όλα προυποθέτει σεβασμός στους νόμους.Δεν μπορεί κάποιος που δεν σέβεται τους νόμους που έθεσε ο λαός να μιλάει για δημοκρατία.Η ετυμηγορία του λαού της Ζαχάρως ήταν η εξής:
  Σε θέλουμε για Δήμαρχο εφόσον αποδείξεις ότι είσαι καθαρός και άσπρος σαν την περιστερά.
  Δεν μπόρεσε να το αποδείξει.Ο Αρειος Πάγος επιβεβαιωσε την καταδίκη του εφετείου.
  Σπιτάκι σου λοιπόν.
  Και απευθύνομαι στον Αλεξανδρόπουλο.
  Αλεξανδρόπουλε η δεοντολογία της ευγένειας ορίζει,ότι πρέπει να πας να αγοράσεις ένα ταψί μπακλαβά από το ζαχαροπλαστείο και να το πας πεσκέσι στον Πανταζή και την παρέα του,μαζί με τις θερμές σου ευχαριστίες που σε δέχθηκαν χθες στο δημοτικό συμβούλιο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ4/4/11, 3:29 μ.μ.

  Δείτε την συνέντευξη:

  http://www.youtube.com/watch?v=-3LpekNL6-8&feature=player_embedded

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΚΟΛΟΣΚΟΠΗΣ4/4/11, 6:00 μ.μ.

  Ο Αλεξανδρόπουλος τα φόρτωσε στον κόκκορα χθες.
  Δεν τον καλούν κλαίει.
  Τον καλούν φεύγει γιατί δεν ξέρει τι να κάνει.

  Ωραίος ακόλουθος του γερο-Γιώργη.

  Φάτε τον τώρα στη μάπα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails