ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

30/1/11

Ο "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ¨ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ

Βρε, εσείς θα μου δώσετε ενημέρωση.Πείτε μου πρώτα τι έγινε σήμερα με το δημοτικό συμβούλιο και τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμένα.Θα σας τους περιποιήσω εγώ κατάλληλα.χαχαχαχα Αλλα πρώτα ενημερώστε με.
Από το χρήστη ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ στις ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ στις 1:34 μμ




η αντιπολίτευση βρήκε την πόρτα κλειστή και αναμένονται εξελίξεις....
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ στις 12:51 μμ

Βρε παιδιά,μα το Χριστό σας λέω,ότι τέτοιους ηλήθιους από τους συμβούλους του Πανταζή,τον Αγραπιδά και τον Δημήτρουλα δεν έχω ξαναδεί. Βρε όρνια, Ο Γενικός Γραμματέας με την απόφαση του σας ακυρώνει το δημοτικό συμβούλιο που κάνατε τις 9 και 10 Ιανουαρίου,με το σκεπτικό ότι δεν προκλήθηκαν τα μέλη της αντιπολίτευσης και σας λέει να ξαναγίνει.Εσείς ξανακάνετε δημοτικό συμβούλιο και ξανακάνετε την ίδια μαλακία γράφοντας στα α...ίδια σας την απόφαση του Γενικού Γραμματέα.Δεν καλείτε την αξιωματική αντιπολίτευση. Βρε βούρλα, Αφού έχετε σκοπό να μην καλέσετε την αξιωματική αντιπολίτευση και τον Μπούσμπουρα γιατί τους θεωρείτε έκπτωτους,και εφόσον έχετε σκοπό να γράψετε στα α...ίδια σας τον Γενικό Γραμματέα,γιατί ξανακάνετε την ίδια μαλακία και δεν θεωρείτε νόμιμο το πρώτο συμβούλιο? Αφού και αυτό το συμβούλιο την ίδια τύχη θα έχει. Βρε,μιλάμε ότι πρόκειται για Κρετίνους.
Από το χρήστη ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ στις ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ στις 12:36 μμ

29 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/1/11, 3:04 μ.μ.

    το γιαννιτσοχώρι ισχυρίζεται οτι η συνεδρίαση έγινε στις 8.30 με την γνωστή σύνθεση πληροφορίες στο yiannistoxori blog spot

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή την συγκεκριμένη συνεδρίαση,εάν την έκανουν ''κεκλεισμένων των θυρών'' δεν παρανόμησαν!Μπορούσαν επίσης με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου να την έκαναν δημόσια χωρίς να έχουν παρανομήσει!Η παρανομία τους έγκειται στο γεγονός οτι δεν κάλεσαν τους τακτικούς συμβούλους της μείζονας αντιπολίτευσης! Κι έχουν διαπράξει σύμφωνα με το νόμο σοβαρή παράβαση καθήκοντος και πρέπει να τιμωρηθούν!Εγώ, ως έχοντας έννομο συμφέρον, θα το διεκδικήσω αυτό οχι για τίποτε άλλο αλλά γιατί κάνουν τους έξυπνους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/1/11, 5:07 μ.μ.

    ρε παιδιά, συγγνώμη, πώς είναι δυνατόν να θεωρηθεί νόμιμη ορκωμοσία αυτή με τα κεριά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, ΦΙΛΑΡΑΚΟ, ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος30/1/11, 6:48 μ.μ.

    ΣΤΙΣ 20-1-2011 ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘ. 237 ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ. ΤΟΤΕ ΤΟ ΒΛΕΠΑΤΕ ΑΚΡΑΙΟ, ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ ΚΟΝΤΑ; ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ, ΥΠΕΠΕΣΑΝ ΣΕ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΤ΄ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΜΕ ΔΟΛΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ, ΑΦΟΥ ΠΑΡΕΒΗΣΑΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΕΤΣΙ. ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος30/1/11, 6:59 μ.μ.

    kallikrati poia h gnomi sou gia ti simerini sinthesi tou sumvouliou perimeno kritiki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος30/1/11, 7:19 μ.μ.

    ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 2010 ΕΓΙΝΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΞΕΛΕΓΗΣΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ. ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΚΑΝΕΝΟΣ. ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Γ.Γ. ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ. ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΘΕΣΗ. ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΙΑΣΟΣ ΣΕ ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΡΕΝΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος30/1/11, 7:30 μ.μ.

    αφού με την εγκύκλιο του καλλικράτη έχουν εκπέσει οι Μπούσμπουρας - Αλεξανδρόπουλος λόγω μη δικαιολόγησης αντικειμενικής αδυναμίας σε 5 μέρες, επειδή απαγηορεύεται η ορκωμοσία κατά παρατάξεις κλπ. Ας μην φτάσουμε στο άλλο άκρο να θεωρήσουμε ακραιες καταστάσεις με αλαλαγμούς περί ακυρότητας της πρώτης ορκωμοσίας , βρισιές, κεριά κλπ ως νόμιμη ορκωμοσία. έλεος. λίγη λογική χρειάζεται . ακούστε και τί λέει ο λαός του δήμου γι' αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ30/1/11, 7:33 μ.μ.

    ΣΕ ΑΥΤΟ:
    kallikrati poia h gnomi sou gia ti simerini sinthesi tou sumvouliou perimeno kritiki

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

    Αυτό που έγινε σήμερα δεν ήταν δημοτικό συμβούλιο αλλά θέατρο σκιών.Αυτές οι σκιές που παίζουν στο θέατρο σκιών λέγονται καραγκιόζηδες.
    Και εμένα δεν μου αρέσει το θέατρο σκιών επομένως δεν ασχολούμαι με τους καραγκιόζηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος30/1/11, 7:35 μ.μ.

    pragmatika file mou den pistevo oti tha allaksi kati sumfono mazi sou alla kai oi alloi toso vlakes ine?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος30/1/11, 7:36 μ.μ.

    εγώ πιστεύω ότι θα αποδειχθεί ότι έχουν δίκιο ότι εξέπεσαν άλλοι, όπως είχαν δίκιο ότι ήταν νόμιμη η πρώτη ορκωμοσία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος30/1/11, 7:41 μ.μ.

    άλλωστε δεν το λένε μόνο οι πανταζικοί αλλά ακόμα και της αντιπολίτευσης, όπως ο Αγραπιδάς. ο λαος πλέον δεν εντυπωσιάζεται μεε ακρότητες όπως ορκωμοσίες με κεριά, ψαλμωδίες κοροϊδευτικά η ζωή εν τάφω, σφαλιάρες κλπ. ο λαός θέλει έργα και ενδιαφέρον για τον τόπο και τον λαό. γι' αυτό ψηφίζει όπως ψηφίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ30/1/11, 8:13 μ.μ.

    Σε αυτό:
    άλλωστε δεν το λένε μόνο οι πανταζικοί αλλά ακόμα και της αντιπολίτευσης, όπως ο Αγραπιδάς. ο λαος πλέον δεν εντυπωσιάζεται μεε ακρότητες όπως ορκωμοσίες με κεριά, ψαλμωδίες κοροϊδευτικά η ζωή εν τάφω, σφαλιάρες κλπ. ο λαός θέλει έργα και ενδιαφέρον για τον τόπο και τον λαό. γι' αυτό ψηφίζει όπως ψηφίζει

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
    ---------
    1.Ποιος σου είπε ότι είναι αντιπολίτευση ο Αγραπιδάς,συμπολίτευση είναι.Επομένως δεν θα λές οι Πανταζικοί και της αντιπολίτευσης αλλά σκέτο "οι Πανταζικοί".

    2.Το να πιστεύεις ότι έχουν δίκιο ότι εξέπεσαν όλοι,δεν αρκεί.Πρέπει να πιστέψεις και στα επιχειρήματα που σου δίνουν.Σε ικανοποιούν?Εμένα που γνωρίζω αρκετά και ασχολούμαι τριάντα χρόνια με νομοθεσίες δεν με ικανοποιούν και τα θεωρώ σαχλά και παιδαριώδη.

    3.Οι ορκομωσίες με κεριά ήταν επιλογή του Πανταζή και των φίλων του.Ας τους έδιναν το πνευματικό κέντρο να ορκισθούν σαν άνθρωποι.Αλλά ο Πανταζής και οι φίλοι του προτίμησαν να ακολουθήσουν την γνωστή και προφιλή τους πολιτική.Την πολιτική της ξετσιπωσιάς και της ηληθιότητας.

    4.Ο λογικά σκεφτόμενος λαός,πράγ,ματι θέλει έργα και ενδιαφέρον για τον τόπο για αυτό δεν ψηφίζει Πανταζή.Ο επιπόλαιος και άμυαλος λαός που εντυπωσιάζεται με φανφάρες και πράσινα άλογα καλώς κάνει και ψηφίζει όπως ψηφίζει.Τον Πανταζή και την παρέα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΓΡΑΠΙΔΑ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΦΙΛΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ:ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ! ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΤΟ BLOG GIANNITSOXWRI.
    ΣΕ ΣΕΝΑ ΛΕΩ ΤΟ ΕΞΗΣ:ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ!!!ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ!ΣΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ: ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ! ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος30/1/11, 8:38 μ.μ.

    Καλλικράτη μπορεί να ασχολείσαι τριάντα χρόνια με νομοθεσίες αλλά είναι δυνατόν να εμπιστευεθεί ένας καλόπιστος αυτά που λες όταν δεν ξέρεις να γράφεις σωστά την λέξη "ορκωμοσία" ; (όχι ορκομωσία)
    προφανώς χρειάζεσαι διάβασμα για την ορκωμοσία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος30/1/11, 8:48 μ.μ.

    συγχώρησέ με Καλλικράτη αν το λάθος στην ορθογραφία οφείλεται σε παραδρομή και όχι σε επιπόλαιη "ενασχόληση με τις νομοθεσίες" ή σε έλλειψη κλασικής παιδείας ή κάτι άλλο

    δεν ωφελεί σε τίποτα να λογομαχούμε.
    ας εφαρμοστεί κατά γράμμα η εγκύκλιος, από όλους, και από τον ελεγκτή νομιμότητας που μπορεί να είναι δάσκαλος και να μην ξέρει από νομικά (όπως οι περισσότεροι από εμάς) αλλά μπορεί να διαβάσει και να εφαρμόσει την εγκύκλιο και να συμβουλευθεί και τον υπουργό Ραγκούση που υπογράφει την εγκύκλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος30/1/11, 8:53 μ.μ.

    ας προσέξουμε λίγο τί λέει για τα τεκταινόμενα και ο Κ. Αγραπιδάς.

    Καλλικράτη, δες ποιος είναι ο Αγρπιδάς, και αν ξέρει πιο πολλά από νομοθεσίες έχει καλώς :

    ΤΑΙΡΙΕΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
    Συγγραφέας: Κ. Αγραπιδάς Διδάκτωρ Παντείου Παν/μίου
    Πρόλογος: Θ. Σακελλαρόπουλος, Καθ. Παντείου Παν/μίου, Χρ. Γκόρτσος, Επίκ. Καθ. Παντείου Παν/μίου, Γ.Γ. Ε.Ε.Τ.
    Έκδοση: 2006, σελ. 204, ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
    (επιλέξτε έκδοση)
    ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
    Περιεχόμενα:

    » Πρόλογος Α'
    » Πρόλογος Β'
    » Συντομογραφίες
    » Εισαγωγή
    » Κεφάλαιο Πρώτο - Η διαχρονική εξέλιξη και η έννοια των ιδιωτικών υπηρεσιών απασχόλησης
    » Κεφάλαιο Δεύτερο - Οι επιπτώσεις της προσωρινής απασχόλησης μέσω των ΕΠΑ στις επιχειρήσεις, την οικονομία και την αγορά εργασίας - Συγκριτική προσέγγιση ΕΕ και ΗΠΑ
    » Κεφάλαιο Τρίτο - Η συμβολή των ΕΠΑ στη μείωση της διαρθρωτικής ανεργίας - N.A.I.R.U. στην ΕΕ και τις ΗΠΑ
    » Κεφάλαιο Τέταρτο - Το θεσμικό πλαίσιο για την προσωρινή απασχόληση στην Ευρωπαϊκή Ένωση
    » Κεφάλαιο Πέμπτο - Συμπεράσματα - Ενδεικτικές προτάσεις μέτρων πολιτικής
    » Βιβλιογραφία
    » Πηγές
    » Βιογραφικό Σημείωμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος30/1/11, 8:54 μ.μ.

    και αν ξέρεις*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ30/1/11, 8:59 μ.μ.

    Σε αυτό:

    Καλλικράτη μπορεί να ασχολείσαι τριάντα χρόνια με νομοθεσίες αλλά είναι δυνατόν να εμπιστευεθεί ένας καλόπιστος αυτά που λες όταν δεν ξέρεις να γράφεις σωστά την λέξη "ορκωμοσία" ; (όχι ορκομωσία)
    προφανώς χρειάζεσαι διάβασμα για την ορκωμοσία

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Φίλε,ότι και να λές σε έχω γραμμένο στα παλιά μου τα παπούτσια για να μην πω που αλλού.
    Οταν το χέρι έδειχνε το φεγγάρι ο ηλήθιος κοίταζε το δάχτυλο.

    ΣΥΝΕΧΕΙΑ:

    Επειδή προφανώς οι υπάλληλοι του Δήμου θα βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση, αυτή την περίοδο, θα τους δώσω την εξής συμβουλή:
    Σαν υπάλληλοι που πληρώνονται από το ελληνικό δημόσιο είναι υποχρεωμένοι να υπακούν στους νόμους και στις αποφάσεις του κράτους.Επομένως θα πρέπει να υπακούουν και αυτοί στις αποφάσεις του υπουργείου εσωτερικών και των οργανων του,που είναι ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.
    Για το υπουργείο εσωτερικών επίσημος Δημαρχεύων αυτή την στιγμή στην Ζαχάρω είναι ο κ.Μπάμης και δεν υπάρχουν αντιδήμαρχοι.Επομένως υπακούουν στις εντολές του κ,.Μπάμη και των φυσικών προισταμένων τους.Ο Πανταζής και οι αντιδήμαρχοι που διόρισε είναι σαν να μην υπάρχουν στον Δήμο.Αν αυτοί περιφέρονται στο Δημαρχείο να τους αγνοούν και να υπακούουν μόνο σε αυτούς που αναγνωρίζει το κράτος.Ας προσέξουν γιατί σε αντίθετη περίπτωση ας μην εκπλαγούν όταν βρεθούν σε δυσάρεστες καταστάσεις.Είναι νόμιμοι και πρέπει να υπακούουν στους νόμους και στις αποφάσεις της πολιτείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος30/1/11, 9:14 μ.μ.

    Σε αυτό : ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Φίλε,ότι και να λές σε έχω γραμμένο στα παλιά μου τα παπούτσια για να μην πω που αλλού.
    Οταν το χέρι έδειχνε το φεγγάρι ο ηλήθιος κοίταζε το δάχτυλο.

    φίλε, όταν προσβάλλεις άλλους είναι καλά, όταν σε θίγουν δεν σ' αρέσει;
    με συγχωρείς πάντως
    αλλά μην βρίζεις έτσι, γιατί και άλλοι έτσι έκαναν και κάνουν και στις εκλογές ο λαός τον έγραψε εκεί που λες ότι γράφεις εσύ εμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ30/1/11, 9:16 μ.μ.

    Φίλε,
    Το βιβλίο που μου ανέφερες του Αγραπιδά εγώ δεν το διαβάζω.Είναι σαν να διαβάζω ένα παιδικό βιβλίο.Ο Αγραοιδάς σε αυτό το βιβλίο του κάνει θεωρία επισκόπου,χωρίς να γνωρίζει την πρακτική. Αν θέλει να μάθει για το εργατικό δίκαιο να έρθει να τον διδάξω στην πράξη.
    Τριάντα χρόνια φούρναρης.Ξέρεις πόσα καρβέλια έχω ψήσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος30/1/11, 9:19 μ.μ.

    διάβασε τότε για την ορκωμοσία. τα λέει όλα ο Αγραπιδάς.
    άκου τον ειδικό και απάντησε με επιχειρήματα, όχι με βρισιές

    http://yannitsochori.blogspot.com/2011/01/blog-post_5703.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ30/1/11, 9:50 μ.μ.

    Δεν βρίζω κανέναν.Το να λέω κάποιον ηλήθιο δεν νομίζω ότι είναι βρισιά.Οταν λές κάποιον ότι είναι έξυπνος τον βρίζεις?Το ηλήθιος είναι το αντίθετο του έξυπνου.Που είναι το κακό?
    Οσο για αυτά που λέει ο Αγραπιδάς για την ορκομωσία τα ακούω βερεσέ.Λέει για την δική του ορκομωσία την οποία θεωρώ και εγω νόμιμη.Για την ορκομωσία όμως του Αλεξανδροπουλου δεν μας λέει τίποτε.Την θεωρεί νόμιμη η όχι?Και αν την θεωρεί νόμιμη γιατί σήμερα ρεζιλεύτηκε με την συμμετοχή του στο παράνομο δημοτικό συμβούλιο?
    Αν δεν την θεωρεί νόμιμη,γιατί δεν την θεωρεί?Να μας εξηγήσει να καταλάβουμε.Εγώ εξηγώ γιατί είναι νόμιμη.Διάβασε σε άλλα posts και θα δεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος30/1/11, 10:10 μ.μ.

    μα λέει ότι ρητά ότι δεν είναι νόμιμη, γιατί μόνο αν υπήρχε λόγος αντικειμενικής αδυναμίας θα μπορούσε κάποιος να μην προσέλθει αφού προηγουμένως ενημερώσει εγγράφως την δημοτική αρχή.
    διάβασε και την εγκύκλιο που λέει ότι απαγορεύεται η ορκωμοσία κατά παρατάξεις.
    νομικά είναι ενταξει οι πανταζικοί - αγραπιδικοί πιστεύω.
    ο περιφερειάρχης προσπαθεί να σώσει τους Αλεξανδρόπουλο - Μπούμσπουρα να μην εκπέσουν από το πείσμα τους να προκαλέσουν θέμα με την ορκωμοσία των Πανταζή - Αγραπιδά - ΚΚΕ
    να δούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος30/1/11, 10:18 μ.μ.

    λυπάμαι πολύ γιατί τελικά όλοι κοιτάτε το μικροσυμφεροντάκι σας την παραταξή σας τον εγωισμό σας ... λυπάμαι περισσότερο για το δήμο Φιγαλείας που εμπλεξε μαζί σας ... κανείς σας δεν γνωρίζει τον προγραμματισμό του Δήμου ζαχάρως, για τυχόν έργα για το αν θα αποκτήσετε τελικά πεζοδρόμια ....
    κρίμα κρίμα κρίμα...
    ξυπνήστε εεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος30/1/11, 10:41 μ.μ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ 41 ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ."Διευκρινίζεται ότι σε περίπτωση που κάποιος, για οποιονδήποτε λόγο, δεν δώσει όρκο την καθορισμένη στην πρόσκληση του εκλεγέντος Δημάρχου ημερομηνία, μπορεί να προσέλθει στο Δημοτικό κατάστημα, πριν από την 31η Δεκεμβρίου 2010 σε νέα, ορισθείσα από τον εκλεγέντα Δήμαρχο, ημερομηνία και να ορκιστεί[28].
    Στις περιπτώσεις αυτές, συντάσσεται νέο πρακτικό ορκωμοσίας, το οποίο υπογράφεται από τον εκλεγέντα Δήμαρχο και τον ορκισθέντα αιρετό και αποστέλλεται στο Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας ή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, κατά τη χρονική στιγμή της σύνταξής του, σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στην ενότητα 4 ανωτέρω."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος30/1/11, 11:07 μ.μ.

    γιατί δεν παραθέτεις και όσα γράφονται για "αντικειμενική αδυναμία", "απαγόρευση ορκωμοσία κατά παρατάξεις" κλπ ;

    παραδεχτείτε την γκάφα σας και προσέξτε στις επόμενες εκλογές πια

    αφήστε τον δήμο να λειτουργήσει για το καλό των δημοτών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ30/1/11, 11:20 μ.μ.

    Οταν κατορθώσετε να ερμηνεύσετε την εγκύκλιο 41 ,τότε εμένα ελάτε να μου σφυρίξετε κλέφτικα.Μέχρι τότε δεν θα ασχοληθώ άλλο με το θέμα.Για το υπουργείο εσωτερικών το θέμα έχει λήξει,όπως και για εμένα.
    Αν για εσάς δεν έχει λήξει,τότε θα λήξει εσάς ο Γενικός Γραμματέας οσονούπω.
    χαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος1/2/11, 9:25 μ.μ.

    ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ....εσυ που γνωριζεις τουσ νομους,για πες μας, γιατι και αυτη τη φορα η αντιπολιτευση εφαγα πορτα? Γιατι δε παιρνει θεση η περιφερεια?Μηπως τελικα δεν αναγνωριζει τους αλεξανροπουλικους?
    και λεω εγω τωρα...μηπως οι Πανταζικοι ειναι μπλε?μηπως ντε και καλα θελετε να γινουν πρασινοι?
    μηπως εμεινε και ενα κομματι μπλε στο νομο ηλειας και αυτο επειδη γνωριζουμε που ανοικει ο Πανταζακος?
    ΥΠΟΓΡΑΦΗ << 3 Ζ >> Ζ Ζ Ζ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails