ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

31/1/11

Ο "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ

Οχι δεν έχω καμμία ένδειξη ότι αυτή κυβέρνηση θέλει να βοηθήσει τον Πανταζή.Αντίθετα πιστεύω ότι αυτή η κυβέρνηση θα εφαρμόσει το νόμο στο ακέραιο. Το γράφω σαν απάντηση στον ανώνυμο που με λέει αφελη και λεει" ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΦΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ".
Από το χρήστη ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ στις Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ" την 31/1/2011

1 σχόλιο:

  1. ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΖΑΧΑΡΩΣ
    " 1.0λα τα όργανα των δήμων και των περιφερειών, συλλογικά και μονομελή, τα νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου αυτών, οι επιχειρήσεις τους, καθώς και οι σύνδεσμοι έχουν υποχρέωση συμμόρφωσης χωρίς καθυστέρηση προς τις αποφάσεις του Ελεγκτή Νομιμότητας που εκδίδονται σύμφωνα με τα άρθρα 225 έως 228 του παρόντος.
    2.Την υποχρέωση της παραγράφου 1 έχει και το πάσης φύσεως προσωπικό που υπηρετεί στα νομικά πρόσωπα της παραγράφου 1 του παρόντος άρθρου με οποιαδήποτε σχέση εργασίας.
    3. Η μη τήρηση των υποχρεώσεων των προηγούμενων παραγράφων συνιστά σοβαρή παράβαση καθήκοντος, η οποία ελέγχεται πειθαρχικά κατά τις οικείες διατάξεις που διέπουν τους αιρετούς και το προσωπικό των ανωτέρω νομικών προσώπων."
    Τα παραπάνω αναφέρονται στον Καλλικράτη!
    Ξέρετε ότι η αποφαση του περιφερειαρχη που ακυρωνει τισ δημαιρεσίες αναγνωριζει σαν δήμαρχεύοντα τον Κο Μπάμη και όχι τον Πανταζη;
    Αυτό σημαίνει ότι ότι υπογράφει ο Κος Πανταζής είναι παράνομο.Τέλος κάθε ευρώ το οποίο θα εγκριθεί ως δαπάνη η εκταμιευτεί ( εκτός της μισθοδοσίας του μόνιμου προσωπικού, και των νόμιμα υπηρετούντων συμβασιούχων ) με υπογραφή των προισταμενωντου του δήμου , σε εκτέλεση εντολής παρανόμων η παρανομούντων προσώπων ή οργάνων, θα αναζητηθεί σε βάρος της προσωπικής τουσ περιουσίας, με βάση την αστική ευθύνη, λόγω της συμμετοχήσ σε ποινικά αδικήματα. Τελος να μην ξεχάσω τους αιρετούς τησ πλειοψηφούσας παράταξης οι οποίοι ειναι υπαιτιοι για την μη νόμιμη σύνθεση του δημοτικού συμβουλίου και οι οποίοι σιγουρα να περιμένουν πειθαρχικές ποινες αργίας απο τον Γενικό Γραμματέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails