ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

26/2/11

From: jeanschizas@hotmail.com
Sent: Saturday, February 26, 2011 1:56 AM
To:
press@apd-depin.gov.gr
Subject: ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΗΣ ΜΕ ΑΡ....17/12.10 ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΥΡΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ.


Διαβάζω: '' Ο πρόεδρος του Α τμήματος του Διοικητικού Εφετείου Πατρών διατάσσει να κοινοποιηθεί αντίγραφο της αίτησης αυτής στης καθ ην η αίτηση ακυρώσεως( αρθρο 35 παρ 3 του νόμου 2721/99) προκειμένου να διαβιβάσουν στο δικαστήριο το αργότερο εντός πέντε(5) ημερών από τηνπαραλαβή του τον σχετικό φάκελλο με τις απόψεις.
Πάτρα 3-1-2011
ο πρόεδρος
Γεώργιος Κουσουλός.
Στην ίδια σελίδα διαβάζω:'' Η πρόεδρος του Β τμήματος του Διοικητικού Εφετείου Πατρών ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΙΣΟΥΛΗ.
Έχοντας υπόψη τις διατάξεις της παρ.5 του άρθρου 35 του νόμου 2721/1999, εκτιμώντας τους λόγους που αναφέρονται στην, από 3/1/11, αίτηση αναστολής του Πανταζή Χρονόπουλου, ενόψει και της φύσεως της υποθέσεως αναστέλλει προσωρινά την εκτέλεση της με αρ,πρωτ,116/17-12-2010 διαπιστωτικής πράξης του γ,γ Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας μεχρις εκδόσεως απόφασης επί της αιτήσεως αναστολής''
Πάτρα 13/1/2011
η πρόεδρος του Β τμήματος
Χριστίνα Μισούλη
Εδώ υπάρχει και η στρογγυλή σφραγίδα του ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ.
Αναζητώ τον νόμο 2721/1999 .Διαβάζω το άρθρο 35, ξαναδιαβάζω την παράγραφο 5: Ο πρόεδρος..... ποιος πρόεδρος; Σαφέστατα ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας ή ο πρόεδρος ενός τμήματος του συμβουλίου της Επικρατείας!!!!!!!Διαβάστε τον κι εσείς:
ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
ΔΙΜΗΝΙΑΙΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗΣ

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/2/11, 4:46 μ.μ.

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΤΕ, ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΕΦΕΤΕΙΟ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ, ΕΦΟΣΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΧΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟ ΣΤΕ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΥΠΕΒΑΛΛΕ, ΕΙΧΕ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΕΦΕΤΕΙΟ; ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ. Η ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΖΕΥΕΙ ΚΟΙΝΩΣ ΒΡΩΜΑΕΙ .... ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ (ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ) ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ. ΜΗ ΣΑΣ ΜΕΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.. ΤΟ ΕΡΓΟ Η "ΑΠΟΤΥΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ" ΓΥΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.. ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ,ΤΟΝ ΤΥΠΟ, ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΟΙ ΔΕ ΕΝΤΙΜΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΘΕΙΣ ΘΕΑΤΕΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΜΟΝΟ. ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΔΕΝ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΩ 100 ΧΡΟΝΙΑ. ΟΜΕΡΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ ΣΕ Ο,ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΝΕΙ! ΦΙΛΟΙ-ΦΙΛΟΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΡΟΓΕΣ ΑΠΟ ΣΑΠΙΟ ΣΤΑΦΥΛΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ!!!ΠΗΡΕ ΤΑ ΦΤΩΧΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΚΕΠ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ...ΑΥΤΟ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΚΙ ΕΓΩ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΑ!!!ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ!!!ΑΛΛΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕ ΣΩΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!!!ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ, ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΟΥ!!!ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΣΚΟΠΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΣΣΙΕΣ ΝΑ ΤΗ ΣΩΣΟΥΝ!!!ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΣΗΜΑΝΤΟΤΗΤΑΣ!!!ΚΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!!!ΓΙΑΤΙ ΛΙΓΟ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΕΚΒΡΑΣΕΙ!!!!ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ-ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥΣΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ26/2/11, 7:55 μ.μ.

    Φίλε,η υπόθεση όχι βρωμάει απλά,αλλά η δυσωδία που βγάζει είναι ανυπόφορη.
    Ο Πανταζής παίρνει μια περίεργη αναστολή της αργίας από το διοικητικό πρωτοδικείο πατρών χωρίς να έχει αρμοδιότητα.
    Ο Δημήτρουλας,πριν ακόμη συνεδριάσει η επιτροπή του άρθρου 152 μας ειρωνεύεται καιμας λέει..αιώνια μας η μνήμη,έχει δηλαδή στο τεσπάκι την απόφαση της επιτροπής πριν ακόμη συνεδριάσει.
    Επειδή πολλοί Ζαχαραίοι,ζείτε ευτυχισμένοι στον κόσμο σας λες και σας έχουν ποτίσει ναρκωτικά,διαβάστε το παρακάτω λινκ και.....ξυπνήστεεεεεεεεεεεεεεεε.

    http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=26/07/2010&id=186922

    (Αμαρτωλέ,φτιάξε το).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails