ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

25/2/11

ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ.ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ....

Πέντε νεκροί και πέντε τραυματίες είναι ο απολογισμός δυστυχήματος που σημειώθηκε στις 6.30 σήμερα το πρωί στην περιοχή Μάλκαρα της επαρχίας Τεκιρντάγ (Ραιδεστός) όταν το λεωφορείο της τουρκικής εταιρείας Metro, που πραγματοποιούσε δρομολόγιο από την Αθήνα προς την Κωνσταντινούπολη, έπεσε σε γκρεμό υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Aυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι το λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα, βάθους 8 μέτρων, προφανώς λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που περιόριζαν την ορατότητα.

Η Ελληνίδα πρόξενος στην Αδριανούπολη, κ. Παρασκευή Τζιβελέκου, έχει επιληφθεί της αναγνώρισης των νεκρών και της περίθαλψης των τραυματιών, οι περισσότεροι από τους οποίους βρίσκονται στο δημόσιο νοσοκομείο στα Μάλκαρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι περισσότεροι από τους επιβάτες του λεωφορείου ήταν Έλληνες υπήκοοι ποντιακής καταγωγής, προερχόμενοι από περιοχές της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.

Επί τόπου μεταβαίνουν στελέχη του Γενικού Προξενείου Κωνσταντινούπολης, καθώς και του Προξενείου Αδριανούπολης, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο. Παράλληλα, έχει τεθεί σε ετοιμότητα ένα μεταγωγικό αεροσκάφος C-130 της πολεμικής αεροπορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails