ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

21/2/11

ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Με απλά λόγια και σταράτα: στο σπίτι σου έχεις 4 πιάτα, και άντε να σηκώνεις να βάλεις στο τραπέζι άλλα 2, έχεις 2 υπνοδωμάτια και άντε να κάνεις υπνοδωμάτιο το σαλόνι, κατά αναλογία το κράτος επισήμως πλέον αδυνατεί να ανταπεξέλθει επισήμως στις βασικές του υποχρεώσεις ως προς τους πολίτες του, πόσο μάλλον σε κάθε ένα ξένο που συνειδητά εισήλθε λαθραία και παράνομα σε Ελληνικό έδαφος. Η αντίληψη πως το κράτος είναι η κότα που γεννά συνεχώς και από το τίποτα χρυσά αυγά πρέπει να τελειώνει, ειδικά τώρα που η κότα πνέει τα λοίσθια και δε μπορεί να σταθεί ούτε στα πόδια της. Λύστε τα προβλήματα τα δικά σας και των άλλων Ελλήνων πολιτών, εξαντλήστε πρώτα τη μεγαλοψυχία σας στο να λύσετε τα προβλήματα των περιθωριακών Ελλήνων πολιτών και μετά αν σας μείνει ενέργεια και παράδες λύστε και τα προβλήματα του κάθε Πακιστανού. Βοηθήστε πρώτα τα πρεζόνια της γειτονιάς σας να απεξαρτηθούν, βοηθήστε τα ορφανά της συνοικίας σας, απαιτήστε να μειωθεί η θνησιμότητα και η αγραμματοσύνη σε συγκεκριμένες ομάδες του Ελληνικού πληθυσμού, δώστε κανένα παλιό ρούχο στους άστεγους που αυξάνονται, και μετά αν σας μείνει χρόνος ασχοληθείτε και με τα προβλήματα των εκατομμυρίων λαθρομεταναστών στη χώρα μας. Και επειδή το κράτος το χρήμα το μαζεύει από εμάς, να θυμόμαστε πως για να ανέβει λίγο το επίπεδο ζωής όλων αυτών πρέπει πρώτα να πέσει κατά πολύ το δικό μας. Αν κάποιος το εννοεί να θυσιάσει σημαντικό ποσοστό του δικού του εισοδήματος για να βελτιωθεί η ζωή όλων αυτών τότε και εγώ είμαι ειλικρινά μαζί του, αν όπως γενικά και αόριστα το απαιτεί από το πλούσιο Ελληνικό κράτος και εγώ δηλώνω πως απαιτώ παγκόσμια ειρήνη τώρα αμέσως.
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΕΥΣΤΟΧΟ ΣΧΟΛΙΟ ΦΙΛΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ την 21/2/2011

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/2/11, 6:53 μ.μ.

    Ρε δεν καταλαβαίνεις; Τους μετανάστες δεν τους δεχόμαστε γιατί τους θέλει ο "Γιωργάκης" όπως λες, αλλά γιατί δεν μπορούμεν να κάνουμε αλλιώς. Τελεία και παύλα. Υπάρχουν ευρωπαϊκές συνθήκες και υποχρεώσεις! Τελεία και παύλα. Κατάλαβέ το!

    Μπορείς να πεις να πιέσουμε για αλλαγή των συνθηκών, ώστε να βοηθήσουν και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι. Αυτό είναι σωστό, αλλά στη κατάσταση που είμαστε για τι να πρωτοπιέσουμε...

    Όταν οι δουλέμποροι βουλιάζουν τα σαπιοκάραβα, δυστυχώς είμαστε υποχρεωμένοι και καράβια να στείλουμε και Σούπερ πούμα για να τους σώσουμε. Αλλιώς καραδοκεί η Τουρκία να αναλάβει το SAR στο Αιγαίο. Αλοίμονό μας τότε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/2/11, 11:21 μ.μ.

    Μαλιστα Γιωργάκη!!!!!!!
    Μετά την μουσουλμανοποίηση της Αθήνας με την πολιτική σας, συνεχίζουμε ακάθεκτοι και με την Θράκη. Τουρκικο ΚΕΠ στη Θράκη, διπλώματα οδήγησης στην τούρκικη γλώσαα κλπ.
    Προοδευτικοί κουλτουριάρηδες και λοιποί του συναφιού, απαντήστε μας στην ερώτηση νούμερο 11.
    Αν υπάρχει αντίστοιχη κατάσταση στην Τουρκία και επειδή απαντάτε με επιχειρήματα του κ*****υ σε προηγούμενα ερωτήματα, αν γνωρίζετε να μας δώσετε την διέυθυνση του Ελληνικού ΚΕΠ στην Γερμανία, Αμερικη, Αυστραλία κλπ. και να μας αναρτήσετε το δίπλωμα ενός Έλληνα μετανάστη στην Γερμανία στην Ελληνική γλώσσα.
    Για πάμε λοιπόν.............
    ΠΡΩΗΝ Μ*********Σ ΠΑΣΟΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails