ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

25/2/11

ΡΟΖ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΕ ΜΕ ΤΟΝ...ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ. ΤΥΧΑΙΟ???

 Η Πάτρα δεν έχει μόνο το όνομα έχει και τη χάρη. Μια νέα ροζ ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας πάλι στην πόλη που έχει αναδείξει τις περισσότερες πιπεράτες ιστορίες, με πρωταγωνιστές... , ένα γνωστό επιχειρηματία, δυο φίλους του, ένας από τους οποίους αποδείχτηκε εραστή της γυναίκας του.
Όλα τα έχει αυτή η υπόθεση.Από παρακολουθήσεις μέχρι ροζ αποκαλύψεις...
Το θέμα αποκάλυψε «Κόσμος» και η ιστορία ξεκίνησε από τις ανασφάλειες του επιχειρηματία που τελικά ήταν βάσιμες.
Άνθρωποι του κοντινού περιβάλλοντος λένε ότι όλα άρχισαν πριν από μερικές εβδομάδες και συγκεκριμένα, όταν ο επιχειρηματίας αντελήφθη ότι κάτι είχε αλλάξει στη συμπεριφορά της γυναίκας του. Έκανε τα πάντα για να την κάνει να νιώσει ευτυχισμένη μαζί του, όμως η συμπεριφορά της παρέμενε ίδια.
Το μυαλό του λοιπόν πήγε κατευθείαν στο πονηρό κι έτσι αποφάσισε να βάλει έναν φίλο του να την παρακολουθήσει. Πριν από μία εβδομάδα, η σύζυγος βγήκε για νυχτερινή έξοδο σε γνωστό κέντρο της Πάτρας. Στην παρέα της ήταν μόνο γυναίκες, όλες οι κολλητές της φίλες, και κανένας άνδρας. Στο ίδιο μαγαζί ωστόσο βρισκόταν με δική του παρέα και ο... υπάλληλος του άνδρα της ο οποίος καθόταν σε κοντινό με αυτήν τραπέζι. Οι ματιές διαδέχονταν η μία την άλλη. Το ίδιο και τα μηνύματα sms στα κινητά τηλέφωνα.
Ο φίλος του συζύγου ήταν κι αυτός στο ίδιο νυχτερινό κέντρο, αφού παρακολουθούσε την σύζυγο! Κάποια στιγμή, η σύζυγος και ο υπάλληλος του συζύγου σηκώθηκαν από τα τραπέζια τους και πήγαν στην τουαλέτα. Στο φίλο του συζύγου φάνηκε περίεργο αλλά δεν ήξερε τι να κάνει. Αποφάσισε να περιμένει όμως η ώρα περνούσε.
Είχαν ήδη συμπληρωθεί είκοσι λεπτά και ούτε η γυναίκα αλλά ούτε και ο υπάλληλος έβγαιναν. Έτσι, ο φίλος που είχε αναλάβει την παρακολούθηση αποφάσισε να μπει μέσα. Βρέθηκε μάλιστα στις γυναίκες τουαλέτες και ακούγοντας σε μία από αυτές ερωτικούς ήχους, δεν δίστασε να ανοίξει την πόρτα και να δει με τα ίδια του τα μάτια του, το παράνομο ζευγάρι.
Όπως ήταν φυσικό ενημέρωσε τον «κολλητό» του και όλα πλέον έχουν πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης! Το περίεργο, όμως, στην ιστορία είναι ότι ο υπάλληλος - εραστής, εξακολουθεί να εργάζεται στην επιχείρηση του απατημένου συζύγου!


ΣΧΟΛΙΟ: Ουδεμία σχέση έχει η ιστορία με την περιοχή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails