ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

26/2/11

"ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" : ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ....ΠΑΝΤΑΖΗ;;;

χαχαχαχαχαχαχα Αν ο Παπούλιας,ο Πρόεδρος του Ελληνικής Δημοκρατίας,ξευτιλιστεί για να σώσει τον Πανταζή,τότε σηκωθείτε όλοι ομαδικά να πάμε να ζητήσουμε πολιτικό άσυλο στην Ουγκάντα. Καταρχήν ο Αρειος Πάγος δεν αποφάσισε αν ο Πανταζής έχει κάνει παράβαση καθήκοντος που έβλαψε οικονομικά το Δήμο.Αυτό το αποφάσισε το Εφετείο Πατρών.Ο Αρειος Πάγος απλά κρίνει αν δίκασε σωστά η όχι το εφετείο.Τι να ακυρώσει λοιπόν ο Παπούλιας? Τα αρ...ίδια του??Είναι δικαστής και ξέρει αυτός και δεν ξέρει ο Αρειος Πάγος? Με αυτές τις μαλακίες σας φλομώνει ο Πανταζής και σας έχει αποχαζέψει όλους? χαχαχα χαχαχαχα
Από το χρήστη ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ στις ΣΧΟΛΙΑ ΦΙΛΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ στις 8:35 μμ

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/2/11, 12:28 π.μ.

    Μήπως ο πλανητάρχης ? Αφού πιστεύουν τέτοια δε χρήζει ανάλυσης γιατί τον ψηφίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ27/2/11, 10:40 π.μ.

    Και για να λύσουμε ορισμένες παρεξηγήσεις:
    Σε πολλούς αναγνώστες του blog ,βέποντας αυτά που γράφω,δηλαδή τις απόψεις μου για τον Πανταζή και την παράταξη του θα έχουν,έυλογα,δημιουργηθεί τα ερωτήματα αν είμαι προκατειλημένος εναντίον του Πανταζή η εναντίον κάποιου από την παράταξη του,αν υποστηρίζω κάποια άλλη παράταξη,αν είμαι εναντίον του Πανταζή γιατί δεν με εξυπηρέτησε σε κάτι,αν έχω δικές μου βλέψεις κλπ.
    Σας πληροφορώ λοιπόν,με όλη την ειλικρίνεια,ότι δεν συμβαίνει τίποτε από τα παραπάνω.
    Δεν έχω τίποτε το προσωπικό ούτε με τον Πανταζή ούτε με κάποιον από την παράταξη του,αντίθετα μπορώ να σας ομολογήσω εδώ ,με θάρρος,ότι τους έχω ψηφίσει κάποτε.Ούτε είμαι με τους άλλους (Αλεξανδρόπουλο η Μπόυσμπουρα),λευκό ψήφισα τις τελευταίες εκλογές,ούτε ζήτησα καμμία εξυπηρέτηση από κανέναν ούτε πρόκειται να ζητήσω γιατί ξέρω να διεκδικώ τα δικαιώματα μου.
    Γράφω εναντίον του Πανταζή,όπως θα έγραφα εναντίον οποιουδήποτε ακόμη και εναντίον της μάννας μου και του πατέρα μου,που ενώ είχε καταδικαστεί για παράβαση καθήκοντος είχε τα μούτρα να διεκδικήσει να διοικήσει ένα ¨Δήμο,να διαχειριστεί δηλαδή τις τύχες ενός λαού και το χρήμα του Ελληνα φορολογούμενου πολίτη.Αν ήταν σωστός και έντιμος άνθρωπος,έπρεπε για να μη πώ από την στιγμή που του απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες αλλά από την στιγμή που έγιναν τελεσίδικες οι δικαστικές αποφάσεις,όχι μόνο να είχε παραιτηθεί αλλά να είχε καλέσει και τον κόσμο και να του απηύθυνε ένα μεγάλο συγγνώμη και όχι να προσπαθεί με νομικά τερτίπια και με υπόγειες ενέργειες να αγκιστρωθεί στην εξουσία.Αλλά για να το κάνεις αυτό χρειάζεται να έχεις κότσια,υπευθυνότητα και πάνω από όλα εντιμότητα.Εννοιες άγνωστες για αυτόν.
    Τα ίδια ισχύουν και για τα άτομα της παράταξης του,που ενώ έπρεπε να τον πιέσουν να παραιτηθεί η αν δεν το έκανε να τον εγκατέλειπαν,τον ακολουθούν σαν δουλάκια δείχνοντας έτσι σε όλους ότι είναι συνένοχοι.Μαζί τα φάγανε,όπως θα έλεγε ο Πάγκαλος.
    Βέβαι α,κάποιος λογικά σκεφτόμενος θα μου πεί.Καλά όλα αυτά που λές αλλά ο λαός τον ψήφισε.
    Ακριβώς για αυτό.Επειδή ο λαός,μη γνωρίζοντας τη σημασία και τη σπουδαιότητα της έννοιας της παράβασης καθήκοντος,μη έχοντας την σωστή πληροφόρηση από κανέναν,το πνευματικό του επίπεδο τον ωθεί να ψηφίζει άτομα που τον εξυπηρετούν μικροσυμφεροντολογικά,έπρεπε να είχε παραιτηθεί και να μην διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο και όχι να τον χρησιμοποιήσει για να κάνει αντεκδίκηση στους νόμους και στην πολιτεία.Δεν μπορώ να επιρρίψω την ευθύνη στο λαό.Ο λαός τόσα ήξερε τόσα έκανε.Η συντριπτική πλειοψηφεία του λαού της Ζαχάρως ακόμη δεν έχει πάρει χαμπάρι τίποτε.Πιστεύουν ‘ότι κυνηγούν τον Πανταζή γιατί έχουν προσωπικά μαζί του.Την ευθύνη την έχουν αυτοί που δεν δίνουν την σωστή πληροφόρηση στο λαό.
    Πρέπει να το καταλάβουν οι αναγνώστες του blog αλλά και όλοι οι άλλοι.Δεν κρίνω την πολιτική του Πανταζή και της παράταξης του.Δεν στρέφομαι εναντίον της ικανότητας τους στην διαχείριση του Δήμου.Στρέφομαι εναντίον της διαχείρισης του Δήμου από παράνομα και δικαστικά καταδικασμένα άτομα για παράβαση καθήκοντος.Δεν με ενδιαφερει αν αυτό το άτομο λέγεται Πανταζής,Μπούσμπουρας,Αλεξανδρόπουλος η όπως αλλοιώς ήθελε να λέγεται.Θέλω τον Δήμο μου και το κράτος μου να τον διαχειρίζονται άτομα άσπιλα και αμόλυντα όπως η Παναγία,τουλάχιστον στην διαχείριση των κοινών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/2/11, 10:17 π.μ.

    ΦΙΛΕ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, ΔΕΝ ΕΚΠΛΗΣΣΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΘΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΣΟΥ... ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ: ΟΤΙ ΔEΝ ΕΞΗΠYΡΕΤΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ...
    ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails