ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

24/2/11

"ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ" ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟ 56% ΗΛΙΘΙΟΥΣ???

Φίλε Καλλικράτη σύμφωνα με τη δική σου γνώμη απαγορεύεται να διατυπώσει κάποιος διαφορετική άποψη από τη δική σου. Ισως γιατί θύγονται τα συμφέροντα που εξυπηρετείς, ίσως δεν το επιτρέπει η βαθιά δημοκρατική σου συνείδηση... Εκτός και είσαι και εσύ υπερπατριώτης και δεν το γνωρίζουμε. Εντύπωση προκαλεί πάντως ότι παρακάμπτεις το γεγονός ότι εκλογές έγιναν προσφάτως... Αλλά ξάχασα ανήκεις σε εκείνους που θεωωρούν το 56% ηληθίους. Αν δεν αντέχεις την άλλη άποψη να μην επιτρέπεις σχόλια στο μπλόγκ σου. Όσο για το σχόλιο στο οποίο αναφέρεσαι αν εξαιρέσει κανείς το "βλαξ" που σου γράψουν, χαρακτηρισμό που δεν επικροτώ αν και είναι στο σταιλ και το επίπεδο που γράψεις και εσύ, έχω να σου πω ότι μάλλον δεν εννοεί αυτό που θέλεις εσύ...να εννοεί, αν θελεις να σε θεωρούμαι έξυπνο όσο δηλώνεις και δεν πρέπει να υποτιμάς και τη νοημοσύνη των άλλων γιατί που ξέρεις σε τόσο λαό μπορεί να βρεθεί, μπορει λέω, που αντιληφθεί και το δικό σου ρόλο μεγάλε πατριώτη...
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ στις 10:44 πμ

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/2/11, 12:11 μ.μ.

    Που το είδες το 56 % ? Νομίζεις πως όλοι οι ψηφοφόροι είναι κοπάδι από ρέγγες ? Ο Τσαουσέσκου πάντως ένα μήνα πριν εκτελεστεί από το λαό του είχε πάρει 99,8% στις εκλογές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/2/11, 12:24 μ.μ.

    ΑΜΑΡΤΟΛΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΙΣ 10.55 ΠΜ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ "Αν δεν αντέχεις την άλλη άποψη να μην επιτρέπεις σχόλια στο μπλόγκ σου." ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ? ΟΤΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΣΕ ΕΝΑ? ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ24/2/11, 3:30 μ.μ.

    Φίλε,λές βλακείες για τους παρακάτω λόγους:

    1.και σπουδαιότερο,δεν έχω καμμία σχέση με το blog.Τον blogger δεν τον γνωρίζω ούτε εξ αποστάσεως.Τυχαία βρήκα το blog στο facebook και διαβάζοντας τα κουφά είπα να επέμβω μήπως και κατανοήσετε ορισμένα πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας αλλά δεν τα έχετε πάρει χαμπάρι.

    2.Δεν απογόρευσα σε κανέναν να διατυπώσει αντίθετη άποψη από την δική μου.Αντίθετα επιζητώ τις αντίθετες απόψεις για να μπορέσουμε να κάνουμε διάλογο εκθέτοντας ο καθένας τα επιχειρήματα του.Στην πραγματικότητα φαίνεται σαν να κάνω μονόλογο γιατί δεν έχουν ακουστεί αντίθετες σοβαρές απόψεις και επιχειρήματα.Από πολλούς μόνο άναρθρες κραυγές άκουσα και ζητωκραυγές για τον Πανταζή.

    3.Δεν εξυπηρετώ κανένα συμφέρον,για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έχω το παραμικρό συμφέρον στην Ζαχάρω και σε ολη την ευρύτερη περιοχή του νομού Ηλείας.Ενας απλός θεατής είμαι που τα παίρνει στο κρανίο βλέποντας τις κωμικοτραγικές καταστάσεις που έχετε δημιουργήσει.Δεν μπορώ να βλέπω παλαβά και να ακούω κουφά πράγματα.Αυτό είναι όλο.

    4.Για δημοκρατία άστο καλλίτερα.Μη μιλάς σε εμένα.Είσαι πολύ μικρός ακόμη.Ξέρεις πόσο μικρός?Αν κοιτάξω κάτω και ιδώ ένα μερμήγκι,αυτό μπορεί να είναι μεγαλύτερο από εσένα.Το πετσί μου γνωρίζει καλλίτερα τι σημαίνει δημοκρατία.

    5.Είναι πασιφανές,ότι εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια.Αυτά που γράφω σε ενοχλούν γιατί είναι αντίθετα με το συμφέρον σου.Πιστεύεις ότι όπως τα βλέπεις εσύ όλα για συμφέρον το ίδιο τα βλέπουν και οι άλλοι.Δεν μπορείς να διανοηθείς ότι το να γράφεις κάτι μπορείς να το κάνεις και χωρις να έχεις κανέναν συμφέρον,για αυτό με αποκαλείς ότι εξυπηρετώ συμφέροντα.Γνωρίζω ότι σε ενοχλούν αυτά που γράφω.Σε καταλαβαίνω απόλυτα.Εγώ όμως θα γράφω ότι γουστάτω και όπως γουστάρω και ο μοναδικός ο οποίος μπορεί να με κρίνει και να διαγράψει ελεύθερα τα σχόλια μου είναι ο διαχειριστής του blog.Αν δεν τα διαγράψει τότε η μην τα διαβάζεις η απάντησε μου με επιχειρήματα η διαφορετικά κάνε γαργάρα και μην μιλάς.

    6.Μου λες ότι ανήκω σε εκείνους που θεωρούν το 56% ηλίθιους.Καταρχήν διευκρίνησε μου τι εννοείς οταν γράφεις 56%?Εννοείς των ψηφισάντων η των εγγεγραμμένων?Γιατί εγώ εννοώ των ψηφισάντων που αντιστοιχεί στο 27% του συνόλου των εγγραμμένων.Τότε ναι.Εγώ ανήκω στην συντριπτική πλειοψηφεία του 73% του λαού της Ζαχάρως που ΔΕΝ ψήφισε τον Πανταζή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails