ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

20/2/11

10 ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

Ερωτήσεις προς γιατρό σχετικά με τους μετανάστες.

 1. Πες μας μια χώρα που έχει τους μετανάστες που έχει η Ελλάδα αναλογικά με τον πληθυσμό της.

2. Πες μας αν συμβαίνει αυτό σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ε.Ε.

3. Πες μας πόσα κεφάλαια έχουν φύγει προς τις χώρες καταγωγής τους (κυρίως Αλβανία), φυσικά από δικά μας λάθη

4. Πες μας αν γνωρίζεις το ποσοστό εγκληματικότητας στην Ελλάδα από τους αλλοδαπούς.

5. Πες μας αν θα έστελνες την γυναίκα σου, την μάνα σου, την κόρη σου, την γκόμενα σου κλπ να κάνει μία βόλτα στα γκέτο τους.

6. Πες μας γιατί οι σοσιαλιστές που στηρίζεις(και εμείς οι μ*****ς παλιά) έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε κέντρο υποδοχής και γιατί αυτό δεν έχει γίνει σε κάποια άλλη χώρα της Ε.Ε. κυρίως Ισπανία, Ιταλία.

7. Πες μας πόσο κοστίζει στον Έλληνα φορολογούμενο πολίτη η περίθαλψη τους.

8. Πες μας αν οι απανταχού Έλληνες μετανάστες είχαν ή έχουν την παραβατική συμπεριφορά που έχει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό αυτών που έχουμε φιλοξενούμενους.

9. Πες μας τι έχει υπογράψει ο δικός σου ο Γιωργάκης και δεν τους προωθεί στην Ευρώπη.

10. Πες μας αν είναι μ*****ς οι Ισπανοί που «έκλεισαν» τα σύνορά τους. Γιατρέ δεν είμαστε ρατσιστές. Απλά βλέπουμε ότι κινδυνεύει η εθνική μας ταυτότητα και στην κυβέρνηση «πέρα βρέχει» Σε τελική ανάλυση επειδή μας κατηγορείς ως ρατσιστές κάνε μια πρόταση στους προοδευτικούς συντρόφους σου να φιλοξενείτε από δύο ο καθένας σας ΠΡΩΗΝ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΑΣΟΚΟΣ
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ....ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΜΑΣ την 20/2/2011

23 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/2/11, 1:24 π.μ.

    ΣΩΣΤΟΣ ! Κάποτε απορούσα τι εξυπηρετούν τα ξένα αφεντικά οι "προοδευτικοί καριέρας", (ο χαρακτηρισμός είναι γενικός, δε φωτογραφίζω κάποιον), δε μπορούσα να καταλάβω γιατί τους συντηρούν μετά την πλήρη κατάρευση της Ανατολικής Ευρώπης, ήρθε η ώρα όμως με την Ισλαμοποίηση της Ελλάδας να κάνουν τη δουλειά τους, δηλαδή τη σχετική προπαγάνδα, στο όνομα του ανθρωπισμού και των ιδεών φυσικά. Όπως διάβασα προχθές σε ένα άρθρο ¨επαγγελματίες αντιρατσιστές¨.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/2/11, 9:46 π.μ.

    Νάτα μας τα λογής -λογής φασιστάκια που βγήκαν στον αφρό σαν τα σκουπίδια της θάλασσας. Εσύ ρε παλιέ πασόκε τώρα τι είσαι Καρατζαφέρης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/2/11, 11:23 π.μ.

    Το τι είμαι αγαπητέ ανώνυμε 20/2/11 9:46 π.μ. δεν έχει καμιά σημασία.
    Απαντήσεις σε απλά θέματα έχετε κύριε?
    ΠΡΩΗΝ Μ*****Σ ΠΑΣΟΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος20/2/11, 12:17 μ.μ.

    Είναι εντυπωσιακό ότι απασχολήστε με ένα άτομα διαταραγμένο. Αναφέρομαι στον κ. Ι. Σχίζα.
    Μέχρι χθες ενταγμένος στο σύστημα Πανταζή και αφού τον μαύρισε ο κόσμος βγήκε τώρα απέναντι και τιμητής.
    Αποτυχημένος σε επίπεδο επαγγελματικό (ευτυχώς για αυτούς υπάρχει το δημόσιο), αποτυχημένος πολιτικά και σίγουρα αποτυχημένος οικογενειακά.
    Και ανέχεστε να σας λέει ότι διδάσκει πολιτική, νομολογία κ.λπ.

    Τα βιβλία της ψυχιατρικής πρέπει να τα έχει σπίτι του ακόμα. Αν τα ανοίξει θα βρει πολλά που θα του θυμίσουν την κατάστασή του.

    Καλημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ20/2/11, 1:45 μ.μ.

    Η γνωστή Ζαχαραίικη πολιτική.
    Οταν ο Ζαχαραίος δεν μπορεί να σε αντιμετωπίσει αντρίκια με επιχειρηματα,σου πετάει πέτρες κρυμένος πίσω από τα χαλάσματα.

    χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αμαρτωλέ είπα σε μια τρίχα μου ν'απαντήσει και αρνήθηκε να το πράξει!!!''Όχι'' μου απάντησε ΄΄ δεν μιλώ εγώ με σκατά γιατί θα βρωμάω!!!''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος20/2/11, 2:20 μ.μ.

    Καλλικράτη αυτό είναι το ονοματεπώνυμο σου; Εσύ είσαι μπροστά από τα χαλάσματα;

    Κύριε Ι. Σχίζα, η απάντηση σας ήταν επιβεβαιωτική της άποψής μου. Έτσι λένε και τα παιδάκια στο δημοτικό: "Εσένα δε σου μιλάω, απαξιώ...". Βέβαια αν τα παιδάκια είναι πάνω από 60 ετών, τότε είπαμε: Η ψυχιατρική έχει εξελιχθεί πολύ. Θα βοηθήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ20/2/11, 2:31 μ.μ.

    Εγώ δεν είμαι ούτε μπροστά ούτε πίσω από τα χαλάσματα.Είμαι από πάνω σαν θεατής παρακολουθώ και κρίνω τα χαλάσματα που έχετε δημιουργήσει.Γράφω σαν Καλλικράτης γιατί δεν θέλω να μπλέξω με τα χαλάσματα.
    Να είσαι όμως σίγουρος ότι αν έγραφα σε προσωπικό επίπεδο σε κάποιον τότε η αξιοπρέπεια μου δεν θα μου επέτρεπε να γράψω σαν Καλλικράτης αλλά με το πραγματικό μου όνομα.Ετσι προστάζει ο κώδικας τιμής και αξιπρέπειας ένας κώδικας που για εσένα φαίνεται άγνωστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος20/2/11, 2:58 μ.μ.

    ΦΙΛΟΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ, ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ.. ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΡΚΕΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΣΠΑΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΡΕ ΦΙΛΟΙ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΟΥΜΕ. ΕΣΥ ΑΜΑΡΤΟΛΕ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ Κου Σχιζα ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙΣ, ΟΜΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ. ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ20/2/11, 8:08 μ.μ.

    Σπείρα εξέδιδε 13χρονη στην Αθήνα
    Πηγή: Express.gr 20/02/11-19:10
    Επτά άτομα συνέλαβε η αστυνομία, τα οποία είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση και εξέδιδαν ανήλικη 13 ετών σε μπαρ και οίκους ανοχής της Αθήνας.

    Πρόκειται για δύο Αλβανούς, δύο Έλληνες και τρεις Ελληνίδες. Αναζητούνται ακόμη πέντε άτομα.

    Ένας από τους αλλοδαπούς μάλιστα πήρε το κορίτσι από το σπίτι του, το βίασε και στη συνέχεια το πούλησε σε μαστροπό.

    Θα μας πείς ότι μόνο οι Αλβανοί είναι οι εγκληματίες?
    Η τα δικά μας "μπουμπούκια" εκμετελεύτηκαν την ανέχεια των Αλβανών και τους χρησιμοποίησαν για τις παράνομες πράξεις τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ20/2/11, 8:23 μ.μ.

    Nαι κλέβουν και μόνοι τους οι αλλοδαποί,χωρίς την συμπαράσταση των Ελλήνων:
    Καμμία τυρόπιτα η καμμία μακαρονάδα για να χορτάσουν την πείνα τους.

    χαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος20/2/11, 8:26 μ.μ.

    καλλικρατη εχεις νεα απο το χθεσινο μυστικο δειπνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ20/2/11, 8:34 μ.μ.

    Ναι.
    Το φαγητό ήταν καλό και ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα!!!

    χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος20/2/11, 8:40 μ.μ.

    το πρωι προσευχηθηκε και βολταρε στη φιγαλεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ20/2/11, 8:46 μ.μ.

    Τα σωστά έκανε:
    Προσευχήθηκε στον Αγιο Σπυρίδωνα να τον φυλάξει από τις μπόρες που έρχονται και όταν αναλογίσθηκε τι έχει να πάθει,πήρε τα βουνά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος20/2/11, 9:22 μ.μ.

    ΘΑ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΦΙΓΑΛΕΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΒΛΑΧΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ, ΚΑΘΟΤΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΜΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ... Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ... ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΘΑ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ20/2/11, 9:53 μ.μ.

    Πάντως πολλοί Ζαχαραίοι αναπολούν εκείνες τις καλές ημερες των πυρκαγιών.Με τα τριχίλιαρα,τα τρακτέρια,τα καινούργια σπίτια,τα τόσα καλούδια που ήρθαν,με τη ρεμούλα και με τη λαμογιά.
    Θα αργήσουν πάρα πολύ αυτές οι καλές ημέρες να επανέλθουν μέχρι να ξαναπετάξουν τα πεύκα.
    Πρέπει να σκεφτούμε κάποια άλλη κατστροφή στο εγγύς μέλλον για να πάρουμε πάλι τα πάνω μας.
    Τι λέτε?
    Μπορούμε να δημιουργήσουμε κανένα τσουνάμι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ...''Είναι εντυπωσιακό ότι απασχολήστε με ένα άτομα διαταραγμένο...''Έτσι έγραψε κάποιος!!!Αυτός ψηφίζει,έχει και άποψη!!!Γιατί Λυκούργε πέθανες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος21/2/11, 9:44 π.μ.

    ΦΙΛΕ ΚΑΛΙΚΡΑΤΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ. ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΣΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΒΛΑΞ ΚΑΙ ΑΤΑΛΑΝΤΟΣ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΌΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΖΗΜΙΟΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΜΟΣ. ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΙΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΣΩΡΕΥΤΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΣ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος21/2/11, 10:06 π.μ.

    ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΤΑΛΑΝΤΟ. ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΤΑΛΑΝΤΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ. ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΣΥΣΩΡΕΥΤΗΚΑΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ,ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΟΙ ΗΜΕΤΕΡΟΙ ΜΟΝΟ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟΛΑΥΣΑΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΝΕΚΡΩΝ,ΣΤΗΣΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΚΕΣΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΘΑΡΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΡΟΝΙΑΣΤΕ;.... ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΖΗΜΙΑ.. STA KALA PAIDIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ21/2/11, 10:56 π.μ.

    Τον ενοχλεί που γράφω τα πράγματα με το όνομα τους.Με αποκαλεί βλάκα γιατί έτσι με φαντάζεται.
    Ενα βλάκα και μισό,που να παρακολουθεί τις ρεμούλες και τις λαμογιές του Πανταζή και της παρέας του και να μη μιλάει παρά μόνο να χειροκροτεί και να ζητωκραυγάζει.
    Με θεωρεί επικίνδυνο και επιζήμιο αλλά ενδόμυχα δεν εννοεί τον τόπο,εννοεί ότι είμαι επικίνδυνος και επιζήμιος για τη συμμορία τους.
    Δεν πρέπει να γράφω στο διαδίκτυο γιατί αυτά που γράφω κάνουν ζημιά.Μα αυτός είναι ο σκοπός μου βρε ηλίθιε.Να σας κάνω ζημιά,να σας καταλάβει ο κόσμος τι λαμόγια είστε και να σας στείλει στον αγύριστο.
    Επικίνδυνοι και επιζήμιοι για τον τόπο είστε εσείς,που τον έχετε αφήσει στον σκοταδισμό του μεσαίωνα και είστε ανίκανοι να παρακολουθήσετε τις εξελίξεις της σύγχρονης ζωής.
    Δεν θέλω να περιαυτολογήσω αλλά πέντε άτομα να είχε η Ζαχάρω με τη λογική,τις γνώσεις και τις ιδέες τις δικές μου,να είσαι σίγουρος ότιη Ζαχάρω θα ήταν πολύ διαφορετική σήμερα.Αλλά δυστυχώς έχει εσάς.Για αυτό βρίσκεται σε αυτό το χάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails