ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

29/10/10

ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΤΑΖΗ ΣΤΟΝ ΚΑΚΟΒΑΤΟ

Ούτε το ψιλόβροχο που έπεφτε στην αρχή της ομιλίας του στο Κακόβατο δεν στάθηκε ικανό να αποτρέψει την μαζικότητα και τον ενθουσιασμό που είχε η συγκέντρωση-ομιλία του κ. Χρονόπουλου στο χωριό όπου μεγάλωσε και έζησε τα παιδικά του χρόνια.
Ηταν μεστός ο λόγος του και πάνω από όλα ανθρώπινος.
Είπε ότι για δύο λόγους πρέπει να τον ψηφίσουν και μόνο:

1. Για το κέντρο Υγείας Ζαχάρως και είπε πώς το ξεκίνησε και πώς έγινε και
2. Γιατί αν δεν ήταν αυτός η Ζαχάρω θα ήταν τώρα ....κοινότητα.

Στο χώρο της συγκέντρωσης ήταν όλοι, ακόμα και αυτοί που χρόνια τώρα έχουν ορκιστεί να τον ..."πολεμούν" και μάλιστα αυτή την φορά συνομίλησαν μαζί του σαν παλιοί καλοί φίλοι.

Ο Πανταζής ήθελε να κερδίσει τον κόσμο του Κακοβάτου μόνο και μόνο για ένα λόγο. Ηταν το χωριό που δεν τον έβγαλε πρώτο στις προηγούμενες εκλογές και το είχε λάβει σαν μεγάλη προσβολή απο την συμπεριφορά του εκλογικού σώματος. Ήθελε να επιστρέψει και να δώσει ένα βροντερό παρών με λόγια φιλικά και πάνω από όλα με ένα λόγο που να λύσει τις παρεξηγήσεις και τις αμφιβολίες.

Σε φίλους και σε απλούς ακροατές του ακούστηκε να λέει "Ο Κακόβατος με στηρίζει, το είδα στα μάτια τους.... εδώ φέτος δεν χάνω."


ΣΧΟΛΙΟ :    ΟΥΔΕΝ.

2 σχόλια:

  1. Δεν ξερω τον κυριο Παναταζη, αλλα το Κακοβατο πολυ ωραιο μου φαινεται...Θα βρω τουτον τον αμαρτωλο και θα πιουμε τσιπουρακι το καλοκαιρακι διπλα στη θαλασσα... Ετσι αμαρτωλε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/10/10, 12:23 μ.μ.

    ΣΤΟΝ ΚΑΚΟΒΑΤΟ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails