ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

29/10/10

ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ Η ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΖΩΝΗ ΖΑΧΑΡΩΣ

Τελικά ότι και να γίνει η "καυτή παραλιακή ζώνη" της Ζαχάρως έχει πολύ παρασκήνιο και παίζεται διπλό ίσως και τριπλό παιχνίδι στην πλάτη των κατοίκων της και των επαγγελματιών σε όλο το μήκος της.
Αναλυτικά έχομε ένα περίεργο παρελθόν κατεδαφίσεων στην Ζαχάρω επιλεκτικό μεν, δίκαιο δε.
Στην παραλία Κακοβάτου έχουμε την καντίνα που έχει άδεια παιδότοπου (τρελό) και το επί 45ετίας και βάλε "αυθέρετο" κτίσμα που είναι επαγγελματικός χώρος. Στο Νεοχώρι, Θολό και Γιαννιτσοχώρι κάτι ανάλογο που κάθε χρόνο μεταβάλλεται ανάλογα με το ποιός έχει τις καντίνες ή όχι.
Δηλαδή ακόμα και σήμερα κανείς δεν ξέρει τί καθεστώς θα υπάρξει με τους νέους κατοίκους του Δημαρχείου μετά τις εκλογές και επίσης τί θα αποφασίσει η ΚΕΔ όπου έχει εμπλοκή. Πάντως είναι μεγάλη πρόκληση ο έλεγχος της παραλίας γιατι έχει πολύ "χρήμα", είτε είναι για πώληση ακινήτου είτε για ενοικίαση είτε για παραχώρηση άδειας επαγγελματικού χώρου.

Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω είναι η "ομιχλώδης" και  "ρεύστη" κατάσταση που επικρατεί στην υποστήρηξη των υποψηφίων.

Ο μέν Χρονόπουλος θέλει και επιδιώκει από τον καιρό των πυρκαγιών να βάλει στο "χέρι" τον "έλεγχο της παραλίας με οποιδήποτε ρόλο",ο δε Αλεξανδρόπουλος έχει οικογενειακό όφελος απο τις διεκδικούμενες παραλιακές του ιδιοκτησίες που ίσως θέλει να αξιοποιήσει (όπως λένε ψυθιριστά οι ντόπιοι).
Οι επαγγελματίες είναι και αυτοί μπερδεμένοι. Πάνε κάποιοι με τον Πανταζή και οι ανταγωνιστές με τους άλλους, αλλά αφήνουν και κάποιο παράθυρο ανοικτό στον πρώτο,οπότε κανείς δεν ξεκαθαρίζει με ποιόν είναι. Κάνει ο ένας υποψήφιος τα παραδοσιακά προεκλογικά τραπεζώματα στον έναν, θυμώνει ο άλλος. Μερικοί θέλουν να είναι με όλους και με όλα, αλλά δεν το παίζουν καλά το παιχνίδι. Υπάρχει και κόσμος που ...βλέπει και ξέρει, τα σχολιάζει και εμείς τ' ακούμε.........και τα γράφουμε.
ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ?????
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.

Παιδιά οι εκλογές είναι την Κυριακή και όχι την ΔΕΥΤΕΡΑ.......

ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΠΟΥ ΓΕΡΝΕΙ Η .....ΠΑΛΑΝΤΖΑ.
ΣΤΟ 2010 ΖΟΥΜΕ..!!!!!!!

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος20/1/11, 1:09 μ.μ.

    "Στην παραλία Κακοβάτου έχουμε την καντίνα που έχει άδεια παιδότοπου (τρελό)"

    Θεωρώντας εξαρχής , την πρόθεση σας προς ενημέρωση καλοπροαίρετη , σας αναφέρω -για την εγκυρότερη ενημέρωση των αναγνωστων σας - ότι "Στην παραλία Κακοβάτου έχουμε σε δημοτικό χώρο επιχείρηση με Άδεια Υπαίθριου Παδότοπου και Καντίνας"..
    Η δαφοροποίηση με τις γνωστές "καντίνες " που αναπτύσσονται στον αιγιαλό και σε Δημόσια Κτήματα , έγκειται στο γεγονός ότι η εν λόγω επχείρηση αναπτύσεται σε Δημοτικό ακίνητο και οιαδήποτε προσπάθεια συσχέτησης με τις "καντίνες" προέρχεται είτε λόγω μη σωστής πληροφόρησης είτε εκ του πονηρού.

    Θεωρώντας βέβαιο ότι ισχύει το πρώτο , σας κάνω και την απαραίτητη διευκρίνηση.

    Σας ευχαριστώ για το χώρο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails