ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

29/10/10

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ Κ. ΑΓΡΑΠΙΔΑ ΣΤΗΝ ΖΑΧΑΡΩ.

Έγιναν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στην Ζαχάρω του κ. Αγραπιδά.
Ήταν μια συγκέντρωση φίλων και ψηφοφόρων υπό την παρουσία όλων των υποψηφίων του συνδυασμού "ΑΝΑΤΟΛΗ".
Ο Κώστας Αγραπιδάς όπως πάντα ήταν ουσιαστικός και έδωσε στον λόγο του αναπτυξιακή διάσταση για την πρόοδο της περιοχής.
Όμως η παρουσία του κόσμου δεν ήταν ανάλογη των προσδοκιών του υποψηφίου και νομίζω ότι πρέπει να τον προβλημάτισε και συγχρόνως να "προσγείωσε" τα ενθουσιώδη στελέχη του που πιστεύουν ότι οι εκλογές κερδίζονται με .....λόγια.
Εγώ είμαι υποστηριχτής των "νέων" και βλέποντας την κίνηση του συνδυασμού "ΑΝΑΤΟΛΗ" νοιώθω ότι οι νέοι υποψήφιοι έχουν όρεξη και θέλουν να αλλάξουν την πορεία του ενωμένου Δήμου Ζαχάρως - Φιγαλείας. 'Ομως, πιστεύω ότι,  δεν έχουν το "ένστικτο" του εκλογικού σώματος γιατί αυτό δεν είναι πάντα ώριμο να ακολουθήσει το "νέο και φρέσκο" σε ιδέες αλλά και σε "ποιότητα" αναπτυξιακό πρόγραμμα της περιοχής, βγαλμένο από την περιβαλλοντική μελέτη που καταθέτει ο συνδυασμός αυτός.
Σίγουρα η κίνηση "ΑΝΑΤΟΛΗ" αξίζει να είναι σε υψηλά ποσοστά γιατί έχει ξεκινήσει από πολύ καιρό τώρα και θα έχει προβάδισμα έναντι των άλλων συνδυασμών. Θα είναι έκπληξη αν δεν είναι στον Β' γύρο των εκλογών και ακόμη μεγαλύτερη αν τερματίσει πρώτη στον πρώτο γύρο.


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails