ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

4/2/11

O "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ.

Είναι δύσκολη η απάντηση αν θα πάει η όχι ο Πανταζής. Η κοινή λογική λέει ότι δεν πρέπει να πάει ο Πανταζής αφού για την Περιφέρεια και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση ευρίσκεται σε αργία και επομένως δεν νομιμοποιείται να εκπροσωπήσει τον Δήμο. Η παράλογη λογική όμως του Πανταζή μπορεί να του λέει να πάει για να προκαλέσει και να δείξει ότι Δήμαρχος Ζαχάρως είναι αυτός. Το θέμα είναι αν αυτή η συνάντηση είναι ανοικτή η κλειστή για το κοινό. Αν είναι ανοικτή για το κοινό ο Πανταζής θα πάει και ενώ στην συγκέντρωση θα εκλαμβάνεται ως κοινό στην Ζαχάρω θα λέει ότι τον αποδέχθηκαν σαν Δήμαρχο. Αν είναι κλειστή για το κοινό τότε θα το σκεφτεί να πάει γιατί θα φάει "πόρτα" και στην Ζαχάρω θα λέει ότι είχε "επείγουσες δουλειές" και έστειλε άλλον. Το σίγουρο είναι από πληροφορίες που έχω ότι η πρόσκληση για την συνάντηση δεν στάλθηκε προσωπικά στον Πανταζή αλλά γενικά στον Δήμο. Ο Πανταζής θα το παίξει ανάλογα με το αν είναι κλειστή η ανοικτή η συνάντηση.
 
Από το χρήστη ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ στις Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ (ΤΡΙΤΗ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ) στις 3:20 μμ

20 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/2/11, 3:52 μ.μ.

    ΣΩΣΤΟΣ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/2/11, 3:57 μ.μ.

    ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Σ'ΕΝΑ ΜΗΝΑ Σ'ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/2/11, 4:11 μ.μ.

    γεια σου Καλλικράτη επιστήμονα !!!

    ΚΑΚΟΚΡΑΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/2/11, 4:13 μ.μ.

    εγώ βλέπω να πηγαίνει, δεν πα να ειναι ανοικτή ή κλειστή η συνάντηση

    ΚΑΚΟΚΡΑΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος4/2/11, 4:21 μ.μ.

    ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΣΑΝΟΙΧΤΗ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ

    ΚΑΚΟΚΡΑΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος4/2/11, 6:21 μ.μ.

    ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΘΗΤΕΙΑ (ΘΕΤΕΙΑ) ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ Η ΑΡΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
    ΑΠΟΚ/ΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛ. ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
    ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥT/ΣΗΣ
    Δ/ΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΤΑ
    ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΤΑ
    Αθήνα, 2 Φεβρουαρίου 2011
    Αριθ. Πρωτ.: 5370
    ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ: 15
    ΘΕΜΑ:. Έλεγχος νομιμότητας πράξεων Ο.Τ.Α. και αναζήτηση πειθαρχικής ευθύνης αιρετών μέχρι την έναρξη λειτουργίας της Αυτοτελούς Υπηρεσίας Εποπτείας Ο.Τ.Α. (άρθρο 238 του Ν. 3852/2010 «Πρόγραμμα Καλλικράτης»)
    Σχετ.: Η υπ’ αριθμ. 60/ 2010 εγκύκλιος της υπηρεσίας μας


    Β’ Αναζήτηση πειθαρχικής ευθύνης των αιρετών των δήμων και των νομαρχιακών αυτοδιοικήσεων

    Σας γνωρίζουμε ότι αιρετοί των δήμων και των νομαρχιακών αυτοδιοικήσεων, οι οποίοι έχουν εκλεγεί και κατά τη δημοτική και περιφερειακή περίοδο 2011- 2014 σε οποιοδήποτε αξίωμα της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας αυτοδιοίκησης, μπορούν να διωχτούν πειθαρχικά και να αναζητηθούν οι πειθαρχικές τους ευθύνες για παραπτώματα που τυχόν διέπραξαν κατά την προηγούμενη δημοτική και νομαρχιακή περίοδο, βάσει των διατάξεων των άρθρων 233επ. και 238, παρ. 1, τελευταίο εδάφιο του «Καλλικράτη». Δηλαδή, πχ μπορεί να διωχτεί πειθαρχικά περιφερειακός σύμβουλος για παραπτώματα που θεωρείται ότι διέπραξε ως Δήμαρχος, ή δημοτικός σύμβουλος για παραπτώματα που θεωρείται ότι διέπραξε ως Νομάρχης.

    Τούτο διότι κατά πάγια νομολογία του Συμβουλίου της Επικρατείας (βλ. ΣτΕ 2464/ 2007 και 2964/ 2002) επιτρέπεται η άσκηση πειθαρχικής διώξεως κατά δημοτικού άρχοντα και η επιβολή σ’ αυτόν πειθαρχικής ποινής για πειθαρχικά παραπτώματα που διαπράχθηκαν σε προηγούμενη θητεία εφόσον, πάντως, κατά τον χρόνο επιβολής της πειθαρχικής ποινής ο τιμωρηθείς έχει επανεκλεγεί.

    Ειδικότερα επισημαίνεται ότι:
    • Εάν ο χρόνος τέλεσης της διωκόμενης πράξης είναι πριν τις 31.12.2010 τότε το παράπτωμα υπόκειται σε τριετή παραγραφή, ισχύουσας της διάταξης του άρθρου 143, παρ. 2 του ΚΔΚ. Τούτο διότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 63/ 2007 γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους αν από τη τέλεση του πειθαρχικού αδικήματος μέχρι την έκδοση απόφασης από το οικείο όργανο ίσχυσαν περισσότεροι νόμοι εφαρμόζεται ο νόμος που περιέχει τις ευμενέστερες διατάξεις για τον διωκόμενο.
    • Εάν, δε, ο χρόνος τέλεσης της διωκόμενης πράξης είναι μετά τις 31.12.2010 τότε το παράπτωμα υπόκειται σε πενταετή παραγραφή, ισχύουσας της διάταξης του άρθρου 233, παρ. 4 του «Καλλικράτη».
    • Τέλος, η επιβολή της πειθαρχικής ποινής (η απόφαση, δηλαδή, του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης περί επιβολής της ποινής) θα πρέπει να λάβει χώρα πριν την έναρξη λειτουργίας της Αυτοτελούς Υπηρεσίας Εποπτείας των ΟΤΑ. Τούτο διότι ο Ελεγκτής Νομιμότητας θα επιλαμβάνεται της πειθαρχικής δίωξης παραπτωμάτων των αιρετών που θα τελεστούν μετά το χρόνο έναρξης της υπηρεσίας του, αφού δεν υφίσταται μεταβατική διάταξη περί του αντιθέτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος4/2/11, 6:42 μ.μ.

    ΚΑΚΟΚΡΑΤΗΣ
    ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ:

    ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ - ΦΙΓΑΛΕΙΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΛΟΓΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

    ΚΑΚΟΚΡΑΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος4/2/11, 7:02 μ.μ.

    ΚΑΚΟΚΡΑΤΗΣ
    ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΞΗ ΥΠ' ΑΡΙΘΜ. 74652863

    ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΘΟΥΝ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΟΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΣΜΠΟΥΡΑΣ

    ΚΑΚΟΚΡΑΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος4/2/11, 7:06 μ.μ.

    ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΚΟΚΡΑΤΗ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΝΤΟΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΔΥΟ ΠΟΣΤ



    ΚΑΚΟΚΡΑΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ4/2/11, 7:53 μ.μ.

    Αμαρτωλέ,
    Δεν είναι κακό να σβήνεις σχόλια κακοπροαίρετων που έχουν βάλει σκοπό να χαλάσουν την συζήτηση που κάνουμε και δεν έχουν την αίσθηση του χιούμορ.
    Να είχαν την αίσθηση του χιούμορ θα ήταν ευχάριστο αλλά η βλακεία είναι βαρετή και αποπροσανατολίζει την σύζήτηση.Ισως βέβαια να είναι και αυτός ένας στόχος.
    Αν θέλεις να κρατήσεις το blog σου στο επίπεδο που του αξίζει με την ανταλλαγή απόψεων,άκουσε με.
    Αν θέλεις να το χαλάσεις κράτησε τις βλακείες του κακοκράτη.
    Οταν το διαβάσεις,σβήστο,και κάνε ότι καταλαβαίνεις.
    Εγώ συμβουλή σου δίνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. MOΛΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ. ΜΑΝΤΕΨΤΕ. ΤΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος4/2/11, 8:00 μ.μ.

    ΚΑΛΕ!!!!!ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος4/2/11, 8:03 μ.μ.

    ΚΑΚΟΚΡΑΤΗΣ

    ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ 8487598327487563875

    ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΒΗΣΤΟΥΝ ΟΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΕΔΟ

    ΚΑΚΟΚΡΑΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος4/2/11, 9:33 μ.μ.

    ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ Ο Κος ΚΛΙΜΑΝΤΗΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟΥ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΒΑΣΙΜΗ - ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΗΘΗΣ. ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΑΥΤΑ ΚΕ ΓΕΝΙΚΕ?? ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΣΗΚΩΣΑΝ ΚΕΦΑΛΙ. ΜΑΘΕΤΕ ΚΕ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΟΧΙΑ ΘΕΛΕΙ ΠΑΤΗΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΣΕ ΦΑΕΙ. Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΟΧΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ4/2/11, 11:02 μ.μ.

    Δεν με εκπλήσσει αγαπητέ Ακάλυπτε,η είδηση ,ότι στην συνάντηση ο Δήμος θα εκπροσωπηθεί από τον κ.Αγραπιδά.Δεν είναι τίποτε τυχαίο.Εξάλλου τα είχα γράψει και σε παλαιότερο post και θα τα ξαναγράψω.
    Στην πραγματικότητα πίσω από την πλάτη του απλού Ζαχαραίου πολίτη παίχτηκε ένα παιγνίδι μεταξύ Αγραπιδά,Δημήτρουλα και Πανταζή με σκοπό την νίκη του τελευταίου στις εκλογές.Πως?
    Διαβάστε προσεκτικά.
    Ο Πανταζής μετά την αργία ήθελε οπωσδήποτε να κερδίσει τις εκλογές για να χρησιμοποιήσει την νίκη του αυτή ως μέσο εκβιασμού προς την κυβέρνηση για να τύχει καλλίτερης μεταχείρισης ως προς την αργία.Αλλωστε και οι ίδιοι το έχετε ακούσει , ότι σε όλες τις συνεντέυξεις του στα ΜΜΕ λέει ότι εμένα με αγαπάει ο λαός και με εξέλεξε αν και ευρίσκομαι σε αργία.Επρεπε οπωσδήποτε να κερδίσει αυτές τις εκλογές.Ηταν ζήτημα τιμής για αυτόν.Εκ των προτέρων γνώριζε ότι δεν θα κερδίσει με την πρώτη και θα πάει και δεύτερο γύρο και επίσης γνώριζε μάλλον από τους νομικούς του ότι δεν πρόκειται να είναι δημαρχος.
    Πως όμως θα το πετύχαινε αυτό?
    Με τον ένα και μοναδικό τρόπο που χρησιμοποιούν οι πονηροί για να κερδίσουν τον πόλεμο.Με την διάσπαση του εχθρού και την πονηριά.Οι κινήσεις του ήταν οι εξής:
    1,Βάζει ζιζάνια στην Νέα Δημοκρατία με σκοπό σαν κόμμα να διασπασθεί και να μην υπάρχει επίσημη υποστήριξη από το κόμμα.Γνώριζε ότι ο Λάμπρος θα του πήγαινε κόντρα και
    2.Συννενοείται με τον Αγραπιδά να κατέβει αυτός υποψήφιος,ώστε οι Νεοδημοκράτες να μην ακολουθήσουν τον Λάμπρο αλλά αυτόν.Τους νεοδημοκράτες που θα ψήφιζαν με κομαμτικό γνώμονα.Σύνδεσμος μεταξύ Αγραπιδά και Πανταζή πρέπει να ήταν ο Παπακυριακόπουλος πρώην πρόεδρος του ΔΣ και ένας πρώην τοπικός παράγοντας του Γιαννιτσοχωρίου..Η αμαιβαία υπόσχεση ήταν να βοηθήσει ο Αγραπιδάς τον Πανταζή στον δεύτερο γύρο με αντάλλαγμα να τον υποστηρίξει μετά να γίνει Δήμαρχος Ζαχάρως,γνωρίζοντας ότι έχει χαμένο το παιγνίδι.Ετσι και έτσι ο Πανταζής δεν θέλει κανέναν από τους δικούς του για Δήμαρχο,συνεχώς λέει ότι δεν κάνει κανένας για Δήμαρχος .Παράλληλα με τον Αγραπιδά ικανοποιεί και τους φίλους του στη Νέα Δημοκρατία που τον στήριξαν από όλες τις απόψεις.
    3.Ο Δημήτρουλας κατέβηκε με την ελπίδα ότι θα τον στηρίξει το ΠΑΣΟΚ.Δεν του έκατσε όμως και αποφάσισε να πάει με τον Μπούσμπουρα.Ισως για άλλο σκοπό.Γιατί δεν πήγε με τον Αλεξανδρόπουλο που είχε έστω και σιωπηρά την υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ?Στον δεύτερο γύρο έγιναν πολλά.Πάρα πολλά.Επεσαν υποσχέσεις και όταν δελεάζεται κάποιος, εύκολο είναι να τον δείς να λέει ότι πετάει ο γάιδαρος.Οτι γίνεται και τώρα.
    Να γιατί δεν εκπλήσσομαι αγαπητέ μου Ακάλυπτε.Αυτές είναι δικές μου σκέψεις που τις είχα από τον πρώτο γύρο των εκλογών,Κάτι είχα καταλάβει.Και τώρα αισθάνομαι ευχαρίστηση που σιγά-σιγά οι σκέψεις μου με δικαιώνουν,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος4/2/11, 11:16 μ.μ.

    πω πω πω πω!!!!!!!!!!
    τύφλα ν' χουν όλοι οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι μπροστά στην ......φιλοσοφία του Καλλικράτη.
    Έχω μείνει παγωτό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος4/2/11, 11:19 μ.μ.

    Οι δε σεναριογράφοι Έλληνες & ξένοι τρέμουν για την δουλειά τους!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος5/2/11, 11:47 π.μ.

    Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΖΑΧΑΡΑΙΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ
    ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ

    ΚΑΚΟΚΡΑΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος5/2/11, 1:06 μ.μ.

    Ο γιατρός δεν παίζεται με τίποτα.Βέβαια σ' αυτή τη ζωή ο καθένας παίρνει αργά ή γρήγορα αυτό που του αξίζει. Οι περισσότεροι αμπελοφιλοσοφούν, άλλοι παλιοί αμπελοφιλόσοφοι που ενεπλάκησαν με τα κοινά πήραν αυτό που του άξιζε(βλέπε μπαρμπα-Γιώργος 8% στις τελευταίες εκλογές), γιατρός εκτός συμβουλίου, οι νέοι καρεκλοκένταυροι "ασθενείς" ακολουθούν στις επόμενες το ποσοστό του μπάρμπα-Γιώργου κ.ο.κ.
    Ο επόμενος παρακαλώ!!!!!
    Τα "βοδια" κατα τους απανταχού φιλόσοφους της Ζαχάρως θα συνεχίσουν να μην κάνουν λάθος και θα είναι πάντα απέναντι στη διανόηση & την φιλοσοφία.
    "τα πανεπιστήμια βγάζουν ειδικότητες και όχι προσωπικότητες"
    Goorge Pilali
    ΧΑΙΡΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Φώτης Δημήτρουλας7/2/11, 12:05 π.μ.

    Ο Ανώνυμος "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" σε τούτη τη συζήτηση χτύπησε ...μπιέλα. Άντε και σ ανώτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails