ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

31/1/11

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ"

Αφελής είναι όποιος πιστεύει ότι ο Πανταζής θα αφήσει τον εαυτό του να συρθεί στην ατιμωτική τιμωρία της έκπτωσης και να υπογράψει το πολιτικό του τέλος μην μπορώντας να ξαναβάλει υποψηφιότητα την επόμενη περίοδο. Ο Πανταζής γνωρίζει ότι δεν μπορεί να περιμένει τίποτε από την κυβέρνηση όσο και αν θέλει να τον βοηθήσει γιατί η έκπτωση είναι αυτοδίκαιη από τον νόμο.Για να τον βοηθήσει θα πρέπει να φέρει τροπολογία στη βουλή που να λέει ότι δεν εκπίπτει όποιος αιρετός καταδικαστεί για παράβαση καθήκοντος και η τροπολογία αυτή να έχει αναδρομική ισχύ.
Πιστεύεις εσύ ότι η κυβέρνηση θα φέρει τέτοια τροπολογία για χάρη του Πανταζή?Μα αν το κάνει αυτό,τότε βάζει ταφόπλακα στον θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης. Τα πράγματα φιλε έχουν πάρει το δρόμο τους.
Ο Πανταζής πάει για έκπτωση.
Και το μόνο "κόλπο" που του απομένει για να μπορεί να είναι παρών στο πολιτικό σκηνικό την επόμενη δημοτική περίοδο,είναι η παραίτηση. Τώρα,αν θέλει να κάνει "νταβαντούρι" ο Πανταζής μπορεί να το κάνει και την ημέρα που θα καταθέτει την παραίτηση.Πως?
Να καλέσει τους δικούς του και να τους πεί ότι εξαναγκάζεται να υποβάλει την παραίτηση του γιατί κάποιοι θέλουν την πολιτική του εξόντωση και ότι ο τόπος θα ρημάξει.Τότε να εξεγερθούν οι "αγανακτισμένοι" και να έχουμε τα γνωστά παρατράγουδα.Να δείτε ότι κάπως έτσι θα εξελιχθούν τα πράγματα. Ισως,με αυτά που γράφω,άθελα μου να υποδεικνύω και τις κινήσεις που πρέπει να κάνει ο Πανταζής.Αλλά δεν φταίω εγώ.Και κάποιοι άλλοι θα του τις έχουν πεί.Σίγουρα.Εγώ προβλέπω τις εξελίξεις και μακάρι να κάνω λάθος.Εξαρτάται από τον λαό της Ζαχάρως πως θα τις αντιμετωπίσει.
Από το χρήστη ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ στις Ο "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. την 31/1/2011
 
 
ΣΧΟΛΙΟ: Για αυτό λες να υπάρχει η φήμη ότι θα γίνει "χαμός" !!!!!      Της Αιγύπτου.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος31/1/11, 7:57 π.μ.

    Έχεις καμία ένδειξη ότι αυτή η κυβέρνηση θέλει να τον υποστηρίξει (γιατί αυτό γράφεις);
    Η προηγούμενη, που ήθελε, απλά έπνιγε τις αποφάσεις των δικαστηρίων. Αυτή όμως;;

    Νομίζω ότι το έχουμε εξαντλήσει το θέμα.
    Ο Π.Χρονόπουλος έχει πεθάνει πολιτικά και απλά θα περιφέρει το πτώμα μου στη Ζαχάρω για άλλα 3 χρόνια.
    Αυτό το πτώμα θα βρομίσει - γιατί θα αρχίσει να απειλεί, θα προσπαθεί να γατζωθεί από κάπου και να μείνει ενεργός- και μαζί θα βρομίζει και τη Ζαχάρω.

    Υπομονή.

    ΑναΓνώστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ31/1/11, 8:18 π.μ.

    Οχι δεν έχω καμμία ένδειξη ότι αυτή κυβέρνηση θέλει να βοηθήσει τον Πανταζή.Αντίθετα πιστεύω ότι αυτή η κυβέρνηση θα εφαρμόσει το νόμο στο ακέραιο.
    Το γράφω σαν απάντηση στον ανώνυμο που με λέει αφελη και λεει" ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΦΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails