ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

18/10/10

Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟ 42%, Ο ΑΓΡΑΠΙΔΑΣ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ Η ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ

Σήμερα το απόγευμα ο φίλος μου απο την Ζαχάρω μου είπε ότι αρχικά τα πράγματα είναι σίγουρα, απλά, και μάλλον τελικά έτσι θα καταλήξουν.

Αναλυτικά λέει ότι ο Πανταζής έχει φθορά στο Γιαννιστοχώρι, Κακόβατο και Ζαχάρω.

Εκεί κερδίζει ο Αγραπιδάς με επιπλέον κάποια 2-3 χωριά προς την Φιγαλεία.

Ο γιατρός αν και δεν ήταν "κοντά" στους κατοικούς του Δήμου λόγω εργασίας στην Αθήνα έχει μαζί του και τον στηρίζει ένα μείγμα από "ενεργά" κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ τόσο στην Ζαχάρω όσο και στην Φιγαλεία.


Παιδιά  τρέχουμε.........  σταυροί είναι αυτοί............

13 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/11/10, 11:01 μ.μ.

    δεν νομίζω ότι στα λέει καλά ο φίλος σου, ο γιατρός ανάκαθεν ήταν κοντα στην Ζαχάρω, για αυτό να ελέγχεις καλύτέρα τις πηγές σου και σίγουρα αυτοί που τον στηρίζουν δεν αποτελούν απλά μείγμα ανθρώπων, αλλά άτομα που αγαπούν τον τόπο τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/11/10, 10:53 μ.μ.

    pou itan re file parwn o giatros?? mas koroideyeis?? agnosti fatsa einai gia olous tous zaxaraious.... oute kan edw den psifize!! eleos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/11/10, 2:33 π.μ.

    ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑΜΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΚΟΒΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΩ. ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΠΕΣΕ ΜΕΣΑ.!!!!!

    ΤΩΡΑ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ, ΜΗΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ......ΠΑΝΤΑΖΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/11/10, 8:53 μ.μ.

    EISASTE ASXETOI OLOI!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10/11/10, 9:14 μ.μ.

    ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΡΕ ΜΑΓΚΑΚΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ....ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚΑΝΕ ΕΡΓΑ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΓΩ ΘΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ 40 ΜΕΡΕΣ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ!!!ΕΛΑ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος13/11/10, 1:34 π.μ.

    xipniste ZOA anixte ta matia sas, vgalte tis paropides.otan katevenete zaharo miliste me kosmo kade kamia volta sta xoria mas AFOUGRASTITE.....h zaharo den einai o koutavos to para thin kai to enastron.ama den vlepete tis diafores tou tote kai tou tora iste STRAVADIA.xriazomaste atoma me pigmi kai dinami pou xeroun na agonizode.apo pou irthan oi sotires mas ti theloun sthn zaharo!!!!mas agapisan etsi xafnika kai irthan na mas sosoun. ELEOS....oustttt erxete deftera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος13/11/10, 12:07 μ.μ.

    Να μιλάς καλύτερα, σε παρακαλώ!
    Εσύ που βρίζεις, το μόνο που καταφέρνεις είναι να μας δείχνεις από ποιους θέλουμε να προστατέψουμε τη Ζαχάρω! Άξιος ο μισθός σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος13/11/10, 3:21 μ.μ.

    Θα απαντήσω στον φίλο παραπάνω που λέει,που ήταν οι"σωτήρες" μας.
    Εκεί που ήταν και ο άλλος "σωτήρας" σας,ο Πανταζής.Στην Αθήνα.Που αφού πήρε σύνταξη και τα οικονόμησε από τις λαμογιοδουλειές του (όλοι ξέρουν την ιστορία του ψιλού και του κοντού και πόσα πήρε από την επικύρηξη),την άραξε στην Ζαχάρω και για να μην βαριέται είπε να "σώσει" και την Ζαχάρω από την "καταστροφή".Στην πραγματικότητα ικανοποιούσε την αρρώστεια της φιλοδοξίας του για προβολή και διαφήμιση,συνδυάζοντας το τερπνό μετά του ωφελίμου.Οχι αλήθεια ότι αγαπάει τόσο πολύ την Ζαχάρω.Εσύ λές συνεχώς και δημόσια ότι αγαπάς την μάννα σου?Αυτό θεωρείται a priori δεδομένο.Οταν βγαίνεις συνεχώς στον κόσμο και το διατυμπανίζεις,τότε κάτι ύποπτο συμβαίνει.
    Δεν νομίζω ότι υπάρχει Ζαχαραίος που να αγαπάει την Ζαχάρω λιγότερο από τον Πανταζή.Και αυτοί οι δυο λαμπροί επιστήμονες,Αλεξανδρόπουλος και Αγραπιδάς,με τόση λαμπρή σταδιοδρομία,από αγάπη για τον τόπο τους κατέβηκαν στην Ζαχάρω να την βοηθήσουν να ακολουθήσει τον δρόμο της ανάπτυξης και της προκοπής.Να τραβήξουν τους Ζαχαραίους από τα νύχια του θηρίου.Αλλά δυστυχώς αυτοί δεν θέλουν.Ο μαζοχισμός σε όλο του το μεγαλείο.Και αντί να τους ευχαριστείτε που καταδέχθηκαν να αναστείλουν την επιστημονική τους δραστηριότητα και να ασχοληθού με την Ζαχάρω,προσφέροντας της την παιδεία τους και την επιστομονική τους κατάρτιση για την ανάπτυξη της,τους βρίζετε και τους προσάπτετε κούφιες κατηγορίες.
    Στην Ζαχάρω ισχύσει αυτό που λέει ο λαός:
    Κάποιου του χαρίζανε ενα γάιδαρο και τον κοίταζε στα δόντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος13/11/10, 6:54 μ.μ.

    kale mou anthrope, simerizome tis apopsis sou... ena prama tha sou pw, me olo ton sevasmo.DEN TON THELO TON GAIDARO SOU re, PARTON PISO KAI PIGENETON APO KI POU IRTHE.varethika ta gaidouria, einai tebelika kai theloun na masoulane sinexia kai pane poli siga.den theloume sthn ZAHARO gaidouria valto sto mialo sou kala.theloume maxima zoa pou na palevoun ta lemarga kai agria, tous gipes pou trefonte apo ta koufaria.theloume zoa pou tha agonizode gia tin ageli tous akoma kai an xeroun oti an ta valoun me megalitera zoa tha pethanoun ala pote den tha egatalipsoun xesmena apo ton fovo......elpizo na katalaves ti krivoun oi lexis mou kai na min krineis ton alon apo to an einai epistimonas, voskos, batsos.

    me agaph ZAHAREOS 19 (agrotis)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος13/11/10, 7:50 μ.μ.

    Σιγά ρε μεγάλε εσύ, αγρότη (δήθεν)!
    Τα σκεφτόσουν πολύ όλα αυτά τα έξυπνα που είπες;
    Ο άνθρωπος παραπάνω είπε το αυτονόητο, δεν προσέβαλλε όποιον δεν έχει σπουδάσει. Μάλλον εσύ ήθελες να παρεξηγηθείς.
    Και μην μας λες ότι ο Χρονοπουλος έχει θυσιαστεί για τίποτα - μας συγκινεί η αφέλειά σου!
    Κάποιοι τον ψηφίζουν, με μια ψευδαίσθηση ότι προσφέρει στον τόπο, ενώ ο άνθρωπος το μόνο που κάνει είναι να κονομά ο ίδιος και οι μπράβοι του, και να προβάλλεται με λάθος τρόπο.
    Τη Δευτέρα έχει το "SUGAR TOWN - Η επόμενη ημέρα" στις 11 το βράδυ στην ΕΤ1. Δες το και πες μας και τότε αν σε εκφράζει αυτή η ξεφτίλα του δημάρχου σου, όπως αποτυπώνεται στην ταινία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος14/11/10, 8:10 π.μ.

    Κατάλαβα και μάλλιστα πολύ καλά τι κρύβουν οι λέξεις σου.Θέλεις να μας πείς πως αισθάνεσαι,και πως βλέπεις την Ζαχάρω,τους Ζαχαραίους και τον Πανταζή.Ούτε λίγο,ούτε πολύ μας είπες ότι βλέπεις την Ζαχάρω σαν ζουγκλα,τους Ζαχαραίους σαν μια αγέλη ζώων και τον Πανταζή σαν αρχηγό της αγέλης αυτής γιατί είναι δυνατό ζώο.Οχι βρε φίλε δεν είναι έτσι.Αν εσύ αισθάνεσαι έτσι πήγαινε σήμερα να ψηφίσεις τον αρχηγό της αγέλης σου.Εξ άλλου και αυτός έτσι σας βλέπει.Σαν ζώα.
    Εγώ όμως σου έκανα μια παρομοίωση με τον γάιδαρο,ένα ήσυχο κα εργατικό ζώο,που υπηρετεί και δουλεύει για τον άνθρωπο,που ο άνθρωπος ζεί σε οργανωμένες κοινωνίες,και αναπτύσσεται κοινωνικά,οικονομικά και πολιτιστικά,έχει κανόνες και θεσμούς που σέβεται.Ετσι εγώ αου παρομοίωσα τον Αγραπιδά και τον Αλέξανδρο.Ησυχα γαιδούρια με μυαλό,εργατικά,που θα υπηρετούν τους Ζαχαραίους και την οργανωμένη κοινωνία της Ζαχάρως,που εχει οράματα και προοπτική για το μέλλον.
    Εσύ αφού αισθάνεσαι σαν μέλος της αγέλης των αρπακτικών ζώων,τρέξε σήμερα με τον αρχηγό σας να κάνετε τσιμπούσι με τους ανθρώπους και τα γαιδούρια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος14/11/10, 8:56 π.μ.

    Και κάτι άλλο,φίλε.
    Παρατήρησες ότι σε αυτό εδώ το blog γράφουμε ανώνυμα?Εγώ γράφω σε πολλά φόρουμ και blogs και πρώτη φορά γράφω ανώνυμα.Μήοως αναρωτήθηκες γιατί?
    Για τον φόβο.
    Οποιος τα βάζει με τον αρχηγό της αγέλης,τιμωρείται με "φωτιά και τσεκούρι".Αυτό δεν είναι και το σλόγκαν του αρχηγείου της αγέλης σας (Δήμου)?Κυκλοφόρησε και σε μπλουζάκια.
    Μάλλον περισσότερο φωτιά.Φωτιά στο περίπτερο του Μπισκινόκαμπου,φωτιά στο Παρα θιν'αλός,φωτιά στα αυθαίρετα της παραλίας,φωτιά σε ολόκληρη την Ζαχάρω,φωτιές παντού φωτιές.
    Καιρός είναι να τουανάψετε και εσείς σήμερα φωτιά στα μπατζάκια του και να τονν στείλετε από εκεί που ήλθε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος14/11/10, 2:08 μ.μ.

    απορώ θέλετε όλοι ενα δήμαχο που εχεί λόξα όπως αναφέρει ο ίδιος με την ασφαλτο και τα μαντρία, που απειλεί και εκβιάζει δημόσια που δεν έχει στοιχειώδεις γνώσεις που απλά κονομάει εις βάρος του πολίτη που ξεπερνά τους νόμους τους κανόνες καιτην ηθική που τι να πει πια κανείς τελικά δεν μπορούμε να διαλέξουμε ότι θεωρούμε τι είναι καλύτερο για το τόπο μας και όχι για την πάρτυ μας ...
    εγώ εξακολούθω να πιστεύω ότι στην ΕΛΛΑΔΑ θα επικρατήσει το καλό... ελπίζω οτι οι Ελληνες είναι σκεφτόμενοι και δημοκράτες οτι τελικά δεν εχούμε χούντα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails