ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

22/10/10

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ.....ΣΕ ΑΤΤΙΚΗ

Σαρώνει το "αντιμνημονιακό μέτωπο" στις δημοσκοπήσεις σε όλης την Ελλάδα. Στην Περιφέρεια Αττικής ο Γιάννης Δημαράς στην Περιφέρεια Αττικής περνάει πλέον καθαρά μπροστά από την πρώη Κυριακή και όλα δείχνουν ότι την δεύτερη Κυριακή ο λαός θα επιβραβεύσει την ψήφος του κατά του επαίσχυντου Μνημονίου με μία περιφανή νίκη και την θέση του "μικρού πρωθυπουργού" ως Περιφερειάρχη Αττικής.  Έρευνα της εταιρείας Marc δείχνει ότι ο ανεξάρτητος υποψήφιος Γ.Δημαράς πήρε κεφάλι με προβάδισμα 2% στον πρώτο γύρο από τον Γιάννη Σγουρό (21,7% έναντι 19,7%), ενώ στον δεύτερο γύρο φαίνεται να υπερισχύει τόσο του Γιάννη Σγουρού όσο και του Βασίλη Κικίλια με ποσοστό 53,2%.

Προβάδισμα στην κούρσα για τη δημαρχία της Αθήνας έχει ο Νικήτας Κακλαμάνης με 36,4%, ενώ ο Γιάννης Μίχας στον Πειραιά την πρώτη Κυριακή συγκεντρώνει ποσοστό 32,7% και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί στη δεύτερη Κυριακή.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, στην Περιφέρεια Αττικής ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας βρίσκεται λίγο πάνω από το 15% με ανοδική τάση. 
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα δίδυμα του δεύτερου γύρου. Ο Γ.Δημαράς με αντίπαλο τον Γ.Σγουρό κερδίζει με μεγάλη διαφορά (53,2% έναντι 26,4%). Πρακτικά αυτό σημαίνει ποσοστό στην κάλπη 65-70%!

Πάντως, στο ενδεχόμενο που ο Γ.Σγουρός θα έχει ως αντίπαλο τον Β.Κικίλια, κερδίζει τον υποψήφιο της ΝΔ με διαφορά περίπου 13 μονάδων (39,1% έναντι 27,7%).

Πάντως στον δεύτερο γύρο αυξάνει εντυπωσιακά η αποχή, καθώς το 16% των ερωτηθέντων δηλώνουν ότι δεν θα πάνε να ψηφίσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails