ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

17/10/10

ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ"

Η επίσημη παρουσίαση του Συνδυασμού «Ελπίδα για την Δυτική Ελλάδα», με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Αλέξανδρο Χρυσανθακόπουλο, πραγματοποιήθηκε σε Πάτρα, Αγρίνιο και Πύργο, με την ταυτόχρονη ανακοίνωση των τριών υποψηφίων Αντιπεριφερειαρχών, καθώς και ολόκληρου του ψηφοδελτίου – νίκης.
Ο εκπρόσωπος Τύπου του Συνδυασμού, δημοσιογράφος Παναγιώτης Ρηγόπουλος, επισήμανε ιδιαίτερα το γεγονός ότι ο Συνδυασμός κατεβαίνει με δύο γυναίκες υποψήφιες Αντιπεριφερειάρχες, όταν το 50% των υποψηφίων συμβούλων του Συνδυασμού στο Νομό Αχαΐας είναι γυναίκες και συνολικά ο αριθμός των γυναικών στο ψηφοδέλτιο «Ελπίδα για την Δυτική Ελλάδα» για τις θέσεις των υπ. Περιφερειακών Συμβούλων, ανέρχεται στο εντυπωσιακό ποσοστό του 40% .
Αναλυτικά, οι τρεις υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες του Συνδυασμού «Ελπίδα για την Δυτική Ελλάδα» είναι:
Στην Αχαΐα η κα Γεωργία Ντάτσικα (Απ. Αστυνομικός- πρ. Νομαρχιακή Σύμβουλος), στην Αιτωλοακαρνανία ο κ. Κωνσταντίνος Γκέκας (Δασολόγος- Δασοπόνος- Πτυχιούχος του S.C.OP Life Institute of Finance στα δημοσιοοικονομικά- πρ. Αναπληρωτής Νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας) και στην Ηλεία η κα Φωτεινή Παπαλάμπρου (Επικοινωνιολόγος- Απόφοιτος Τμ. Πολιτικών Επιστημών).

Για μια ακόμα φορά τονίστηκε στους εκπροσώπους του Τύπου, ότι αποκλειστική επιδίωξη του Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου είναι η είσοδος της «Ελπίδας για την Δυτική Ελλάδα» στον δεύτερο γύρο των Περιφερειακών εκλογών και η τελική αναμέτρηση με τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ, Απόστολο Κατσιφάρα, με στόχο την μεγάλη νίκη.
Όπως σημειώθηκε χαρακτηριστικά «δεν εξαντλούνται οι φιλοδοξίες μας με την καταγραφή ενός θεαματικά υψηλού ποσοστού σε αυτές τις εκλογές, αλλά στοχεύουμε αρχικά στην ήττα του υποψηφίου της Ν.Δ. κατά τον πρώτο γύρο και στην συσπείρωση όλων των δυσαρεστημένων πολιτών γύρω από τον Αλέξανδρο Χρυσανθακόπουλο την δεύτερη Κυριακή, για την μεγάλη ανατροπή απέναντι στον κ. Κατσιφάρα».

Επίσης, ο εκπρόσωπος Τύπου υπογράμμισε ότι ο Συνδυασμός «Ελπίδα για την Δυτική Ελλάδα» είναι πολυσυλλεκτικός, με υποψηφίους προερχόμενους από όλα τα κόμματα, καθώς και με ανεξάρτητους, για να προσθέσει: «Η αποχή από την κάλπη είναι συνενοχή. Ζητάμε από όλους τους πολίτες, με την ψήφο τους να τιμωρήσουν τους δύο συνδιαχειριστές της εξουσίας, οι οποίοι με τις καταστροφικές πολιτικές τους έχουν καταντήσει την Περιφέρειά Δυτικής Ελλάδας, την φτωχότερη όλης της χώρας. Η ψήφος στον Αλέξανδρο Χρυσανθακόπουλο σημαίνει κωδικός αντίστασης και παράλληλα προοπτική ελπίδας για την Περιφέρεια
 Υπ. ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Παπαλάμπρου Φωτεινή
(Επικοινωνιολόγος- Απόφοιτος Τμ. Πολιτικών Επιστημών)

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
1. Βασιλικόπουλος Γεώργιος (Ελεύθερος επαγγελματίας)
2. Γιαννόπουλος Γεώργιος (Έμπορος αυτοκινήτων- διαδικτυακό marketing)
3. Γκούβερος Γεώργιος (Έμπορος χαρτικών)
4. Δήμα Παναγιώτα (Λογίστρια)
5. Θεοδωροπούλου Αριστέα (Εμπορική επικοινωνία marketing-manager)
6. Καρασούλας Διαμαντής (Φοιτητής επί πτυχίω Ανωτέρας Εκκλησιαστικής Σχολής Αθηνών)
7. Καρναρής Νικόλαος (Συνταξιούχος Πυροσβέστης)
8. Κατσιγιάννη Κονδυλία (Λογίστρια)
9. Κολοτσούκας Κωνσταντίνος (Πρωταθλητής Στίβου, Ιδ. Υπάλληλος)
10. Λαμπρόπουλος Κωνσταντίνος (Θεολόγος)
11. Λαζανάς Παναγιώτης (Οινοποιός- Ιδ. Οινοποιείου)
12. Λουρίδας Παναγιώτης (Αγρότης- Επιχειρηματίας)
13. Μαστοροπούλου Μαρία (Ιδ. Υπάλληλος)
14. Παναγόπουλος Χρήστος (Αγρότης)
15. Πέππα Καλλιρρόη (Υπ. Δικτυακού marketing)
16. Ρήγα Ιουλία (Ιδ. Υπάλληλος)
17. Τσομπακόπουλος Παναγιώτης (Επιχειρηματίας- Αρτοποιός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails