ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

20/10/10

ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΡΑΠΙΔΑΣ : ΗΡΕΜΟΣ Η' ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ?

Άκουσα σε δύο ομιλίες του τον υποψήφιο κ. Κώστα Αγραπιδά.
Τελικά διαπίστωσα ακόμα μια φορά ότι για να διεκδικήσεις την Δημαρχιακή καρέκλα θα πρέπει να έχεις τις γνώσεις (που τις έχει), αλλά να έχεις και .....τσαμπουκά.....(που μάλλον δεν έχει).
Το τι θα κάνεις φίλε το ξέρουμε. Έχεις δείξει απο τότε που έκανες την κίνησή σου με τον σύλλογο και άλλαξες τις αποφάσεις για τον δρόμο.
Πήγες μεθοδικά και με τους νόμους και έφερες αποτέλεσμα.
Έκανες ένα πολυ καλό ψηφοδέλτιο με καλά ονόματα (αν και σε μερικά χωριά δεν έχεις εκπρόσωπο) και πιστεύω θα πάς πολυ καλά.
ΑΛΛΑ......
Εγώ ο απλός πολίτης θέλω ν'ακούσω απο εσένα και κυρίως από εσένα για ποιό λόγο θα πρέπει να σε ψηφίσω. Τι έχεις εσύ σαν πρόσωπο περισσότερο από τους άλλους????

Συμφωνείς με αυτά που έχουν γίνει μέχρι τώρα στον Δήμο??
Τι θα συνεχίσεις και τι θα αλλάξεις???

Δεν είναι μόνο ο δρόμος που πρέπει να λές ( Γιαννιτσοχώρι, Ταξιάρχες, Νεοχώρι , Λέπρεο, Κακόβατο και λίγο σε Φιγαλεία πας πολύ καλά) αλλά όλα τα θέματα θα πρέπει να ακουμπήσεις και μάλιστα να τα αναλύεις μιλώντας με τις...ώρες.....ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ???

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος7/11/10, 12:12 π.μ.

    μονο για τους λογους που ανεφερες στην αρχη φτανει για να εμπιστευθεις τον αγραπιδα.
    Ενας ανθρωπος που τα βαζει με εταιρειες και συμφεροντα εκατομυριων και τα καταφερνει αξιζει τουλαχιστον την ευκαιρια.Ισως να ειναι και η τελευταια για τον τοπο μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails