ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

2/2/11

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥ!ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΣΤΗ:gortinia.blogspot.com!ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ!ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΟΓΙΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΣ!!!ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ: ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΑ ΣΕ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΤΕ!!!!ΕΝΑΣ ΜΗ ΕΚΛΟΓΙΜΟΣ ΑΛΛΑ ΙΚΑΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΛΟΓΙΜΟΣ( ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ)''ΕΝΑΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΟΓΙΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΙΚΑΝΟΣ; ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ, Ν'ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΩΡΕΣ Κ.Λ.Π.ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ;ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΟΡΙΣΜΟ! ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΤΕΙΑΧΝΕΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙ ΠΙΣΣΑ ΠΑΧΟΥΣ 2CM!
Από το χρήστη ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ στις Ο "ΑΚΑΛΥΠΤΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. στις 4:40 μμ

2 σχόλια:

  1. ο χρονοπουλοσ και να παραιτηθη,δεν θα εχει δικαιωμα να ειναι παλι υποψηφιοσ.οι καταδικεσ θα τον ακολουθουν παντα.μεχρι εδω ηταν η σταδιοδρομια του σαν δημαρχοσ.συμφωνεισ καλικρατη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ2/2/11, 11:13 μ.μ.

    Ακάλυπτε,
    Οι επόμενες εκλογές θα γίνουν σε 3,5 χρόνια.Και να παραιτηθεί τώρα,την επόμενη τετραετία δεν θα κυκλοφορεί ελεύθερος για να μπορεί να βάλει υποψηφιότητα.Ξέρεις τι κυκλώνες έρχονται?Εγώ τρέμω και μόνο που το σκέφτομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails