ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

1/2/11

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ

ΕΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΑΝ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑ! ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Ν'ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ...ΕΓΩ ΤΙ ΚΑΘΗΚΟΝ Ν'ΑΝΑΛΑΒΩ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ 19ΟΣ; ΟΙ 16 ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Ν'ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ!!!ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ; ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΚΑΚΩΣ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΕ ΠΩΣ ΔΕΝ Θ'ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ!ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΓΙΑ; ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΟΝΟΜΑΖΩ ΛΙΘΟΥΣ ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΟΥΣ;ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΜΑΣΑΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ( ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΤΑΙ)ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΕΙΣ! Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ; ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΔΕΝ ΘΑ ΟΡΚΙΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Ν'ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ! ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΤΕ ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ Ν'ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΘΑ ΟΡΚΙΣΤΕΙΤΕ! ΛΟΓΙΚΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΛΗ!!!ΕΝΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Ν'ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ΠΩΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ;ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ!!!ΟΝΤΩΣ ΥΠΕΓΡΑΨΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΚΛΙΜΑΝΤΗΡΗ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΚΙΣΕ, ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΩΣ Γ.Γ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΞΕΔΩΣΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΑΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ( ΜΕ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ, ΟΜΟΛΟΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Από το χρήστη ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ στις ΦΙΛΟΣ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΧΙΖΑ στις 1:10 μμ

6 σχόλια:

  1. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ1/2/11, 2:07 μ.μ.

    χαχαχαχχα
    Μπράβο κ.Σχίζα!

    Προς τους αναγνώστες του blog που είναι οπαδοί του Πανταζή και θέλουν να συμμετέχουν στα κοινά (τρομάρα τους).
    Ο κ,Σχίζας και εγώ είμαστε πρόθυμοι να τους διδάξουμε πολιτική μέσα από το blog.Εχουμε τμήματα και για αρχάριους αλλά και για νοητικά καθυστερημένους.
    Τα μαθήματα είναι δωρεάν.
    Μπορείτε να κάνετε τις ερωτήσεις σας η τα σχόλια σας και εμείς θα σας απαντάμε.
    Δίνουμε απαντήσεις και στα ηλήθια σχόλια.

    χαχαχαχαχαχα
    Για αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ1/2/11, 2:11 μ.μ.

    λάθος
    το "για αυτό" σβήστο αμαρτωλέ.
    Ηθελα κάτι να γράψω αλλά το μετάνοιωσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/2/11, 4:25 μ.μ.

    έλεος με την ορθογραφία, : όχι ηλήθια αλλά ηλίθια.
    αποφύγετε και τα χαζά αστεία. έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ!!!ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΛΙΓΟ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ-ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ-ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΕΛΑ, ΕΛΕΩ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥ,ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ1/2/11, 7:11 μ.μ.

    ΣΕ ΑΥΤΟ:
    έλεος με την ορθογραφία, : όχι ηλήθια αλλά ηλίθια.
    αποφύγετε και τα χαζά αστεία. έλεος

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
    Συγγνώμη βρε φίλε,μην κάνεις έτσι.Αφού σε ενοχλεί τόσο που έγραψα το όνομα σου λάθος,έχεις τον λόγο μου που από εδώ και στο εξής θα το γράφω σωστά.Θα σε φωνάζω ηλίθιο και όχι ηλήθιο.Εγινε!!!Οτι πείς εσύ.
    Οσο για τα χαζά αστεία δεν θα τα ξαναγράφω.Για να γελάμε θα γράφω για τον Πανταζή και την παρέα του και τα παλαβά που κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΥΡΙΕ ΣΧΙΖΑ,ΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ,ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ? Η ΜΕ ΤΑ ΒΟΥΛΕΥΜΑΤΑ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΙΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΕΙ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails