ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

5/2/11

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

ΦΩΤΗ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕΣ ΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ-ΓΙΩΡΓΟ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΗΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.ΑΛΛΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΨΕ.ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ.ΕΙΧΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΙΝΙΚΗ ΡΗΤΡΑ.ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΙΝΙΚΗ ΡΗΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΊΖΕΙΣ.Η ΠΟΙΝΙΚΗ ΡΗΤΡΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΙΜΩΡΙΑ. ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ.ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΔΙΕΠΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟ.ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΒΙΑΣ.
Από το χρήστη Ανώνυμος στις Ο ΦΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ την 5/2/2011
 
 
ΣΧΟΛΙΟ: Νομίζω ότι ο καθένας μας μπορεί να δώσει ότι εξήγηση θέλει. Εκείνο που έχει σημασία είναι ότι τέτοιες ενέργειες βλάπτουν ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. Είναι αυτές οι στιγμές "έντασης" που κάποια στιγμή όλοι μας μετανιώνουμε που έγιναν. Πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα υπάρξει "αποκλιμάκωση" της κρίσης απλά γιατί δεν γίνεται να προχωρήσουμε έτσι.  
Οι αντιπαραθέσεις πρέπει να εστιάζονται σε "πολιτικό επίπεδο" και όχι σε "τραμπουκισμούς" κλπ

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/2/11, 2:05 π.μ.

    Είναι αλήθεια αυτό που ακούγεται ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/2/11, 11:43 π.μ.

    ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΣΜΠΟΥΡΑ
    ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΚΠΕΣΕΙ ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΑΡΓΙΑ
    ΟΠΩΣ ΤΕΘΗΚΕ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

    ΚΑΚΟΚΡΑΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/2/11, 12:09 μ.μ.

    Όση δικαιοδοσία έχει να συγκαλέσει Δημοτικό Συμβούλιο ο παπάς της ενορίας, άλλη τόση έχει ο Αργός Δήμαρχος, πόσο μάλλον να δώσει και ποινές. Το μόνο που μένει είναι να σας υπογράψει ένα φύλο πορείας να παρουσιαστείτε στο μέτωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/2/11, 5:57 μ.μ.

    ΑΤΥΧΕΣ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΧΟΛΙΟ
    ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΧΙΟΥΜΟΡ

    ΚΑΚΟΚΡΑΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/2/11, 8:05 π.μ.

    ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ ΟΤΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ Γ.Γ.Π.Δ.Ε. ΠΟΥ ΕΘΕΤΕ ΣΕ ΑΡΓΙΑ ΜΠΟΥΣΠΟΥΡΑ- ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ-ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ Κ ΣΑΝΤΑΡΜΗ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΣΑΝ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΤΕ. ΚΟΚΟΚΡΑΤΗ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΟΥΣ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails