ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

6/4/11

Σ'ΕΝΑΝ ΧΩΡΙΣΜΟ............

"Σ' ΕΝΑ ΧΩΡΙΣΜΟ ΦΤΑΙΝΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.

ΚΑΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΚΑΙ Η...ΚΟΡΗ ΤΗΣ."

6 σχόλια:

  1. αναμάρτητος7/4/11, 12:29 π.μ.

    Όπως στην περίπτωση Αλεξανδρόπουλου με το Δήμο Ζαχάρως. Σε αυτόν τον χωρισμό φταίνε και οι δύο: Ο ίδιος ο νεότερος και ο παππούς Μπούσμπουρας. Δηλαδή ο Μπούσμπουρας Νο 1 και ο Μπούσμπουρας Ν2.΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/4/11, 12:34 π.μ.

    Οι πολλαπλές καταδίκες του λεβέντη δε σου λένε τίποτα, η τήρηση της νομιμότητας επίσης δε σου λέει τίποτα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/4/11, 8:00 μ.μ.

    όνον ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ,ο κ. Γιώργος Καρατζαφέρης παρεμβαίνοντας στο Zougla Radio άφησε σαφέστατες αιχμές για την απόφαση των δικαστών επισημαίνοντας πώς δεν έλαβαν υπ’όψιν τους πώς λίγους μόνον μήνες πριν ο Παναγιώτης Ψωμιάδης κέρδισε τις αυτοδιοικητικές εκλογές για την Περιφέρεια Θεσσαλονίκης με 53%. Πρόσθεσε δε ο κ. Καρατζαφέρης πώς οι ψηφοφόροι οι οποίοι επέλεξαν τον Παναγιώτη Ψωμιάδη ήταν πλήρως ενήμεροι για την υπόθεση για την οποία καταδικάστηκε ο Περιφερειάρχης και άρα ως πολίτες τοποθετήθηκαν. Ο κ. Καρατζαφέρης μάλιστα υπενθύμισε μία ρήση του Ανδρέα Παπανδρέου, « Μόνος ένορκος ο λαός».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ7/4/11, 9:20 μ.μ.

    Εχει καμμία σημασία αυτό που λές?
    Επειδή πήρε 53% είναι υπεράνω των νόμων?
    Επειδή πήρε 53% θα έπρεπε να το λάβουν υπόψη τους οι δικαστές και να τον αθωώσουν ενώ αν έπαιρνε 30% θα έπρεπε να μη το λάβουν υπόψη τους και να τον καταδικάσουν?
    Ειναι ισονομία αυτό που τσαμπουνάει ο Καρατζαφέρης?
    Δϋο μέτρα και δύο σταθμά?
    Και το 53% των ψηφοφόρων της Θεσσαλονίκης μπορεί να θέλει να αθωωθεί,ρώτησε τους υπόλοιπους Ελληνες αν θέλουν να αθωωθεί?Οι νόμοι ισχύουν το ίδιο για όλους του Ελληνες.
    Ο δικαστής δεν αποφασίζει συναισθηματικά.Ο δικαστής αποφασίζει και πρέπει να αποφασίζει στυγνά,ανεξάρτητα όποιος είναι ο παραβάτης.
    Ο λαός νομοθετεί.Και ο λαός δεν γουστάρει να παραβιάζονται οι νόμοι του.
    Και το έω ξαναγράψει:
    Ο λαός ψηφίζει με προυποθέσεις:Σε ψηφίζω εφόσον μπορείς να αποδείξεις την αθωωτητά σου.Αν δεν μπορείς να την αποδείξεις στο διάολο.Αυτό λέει ο λαός όταν ψηφίζει.Το ίδιο είπε και το 55% στον Πανταζή:
    Σε ψηφίζω και θα αναλάβεις Δήμαρχος εφόσον αποδείξεις ότι είσαι αθώος.Αν δεν μπορείς σπίτι σου.Δεν νομίζω ότι είπε κανένας του Πανταζή γίνε Δήμαρχος παρόλο που καταδικάστηκες.Οταν γινόνταν οι εκλογές η υπόθεση του Πανταζή εκκρεμούσε στον Αρειο Πάγο.Τώρα τελεσιδίκησε και ο Πανταζής είναι ένοχος.Αρα τελείωσε και η εμπιστοσύνη του λαού στο πρόσωπο του Πανταζή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος9/4/11, 2:33 π.μ.

    Ό,τι κι αν συμβεί με τον Πανταζή, ξεχάστε την επιθυμία σας για να γίνει Δήμαρχος ο Αλεξανδρόπουλος.
    Τον Μπούσμπουρα τον είδαμε, τον ψηφίσαμε και μαθαμε.
    Κάθε χρόνο καιπιο κάτω.
    Δεύτερο Μπούσμπουρα δεν θέλουμε. Την ξαναπατήσαμε μερικοί, τον ψηφίσαμε κι αυτόν αλλά όχι δεύτερη φορά με αυτά που βλέπουμε.
    Τώρα πια ούτε διρθώσεις δεν γίνονται σε τέτοια λάθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails