ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

5/4/11

ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ....ΟΛΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

Αργά το βράδυ συζητούσαν μερικοί φίλοι (ένας από αυτούς είναι από την Φιγαλεία). Ο Ζουρτσάνος  πιστεύω ότι είχε μια άποψη που μάλλον έχουμε ξεχάσει όλοι μας.
Είπε περίπου τα εξής :"Ας υποθέσουμε ότι απο αύριο ο Πανταζής δεν είναι ΜΕΣΑ στο Δημοτικό Συμβούλιο. Τότε θα υπάρχει δημαρχεύοντας ο οποίος θα ΕΙΝΑΙ του ιδίου ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ.
Ποιο το όφελος??? Πιστεύεται ότι δεν θα ΠΕΡΑΣΟΥΝ οι απόψεις του Πανταζή???
Είστε πολύ γελασμένοι αν νομίζετε ότι ο Πανταζής θα μείνει στην άκρη. Θα έχει την ΥΨΗΛΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ και αυτό θα τους μπλοκάρει και το μόνο που ΘΑ κάνουν οι κύριοι της Αντιπολίτευσης θα είναι να ......αποχωρούν".

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/4/11, 8:17 π.μ.

    Επειδή η διακυβέρνηση του δήμου αφορά τον τόπο και τους πολίτες και τελικά την ποιότητα ζωής τους, να πείς στο φίλο σου το Ζουρτσάνο ότι άσχετα με το εαν θα περνά η άποψη του Πανταζή ή όχι, θα μπορεί να λειτουργήσει η διοικητική μηχανή του Δήμου όταν οριστεί ο Δημαρχεύον. Κάποιος θα υπογράφει τις αποφάσεις (οικονομικές, τεχνικές, υγειονομικές κ.λπ.).
    Η ακυβερνησία πρώτα βλάπτει το σύνολο των πολιτών και τον τόπο και μετά τους μεμονωμένους παίκτες.
    Πρέπει να γίνει επιτέλους κατανοητό ότι η ιστορία αυτή δεν είναι ένα προσωπικό παιχνιδάκι του Πανταζή και δέκα ακόμα ατόμων, αλλά είναι ένα φρένο στην πορεία του τόπου, την ώρα που έπρεπε λόγω των συνθηκών να τρέχουμε μπροστά.


    ΑναΓνώστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ5/4/11, 9:24 π.μ.

    Δεν έχει κανένας αντίρρηση να περνάνε οι απόψεις του Πανταζή αρκεί να είναι καλές και ωφέλιμες για τον τόπο και ο Δήμος να λειτουργεί με νομιμότητα και διαφάνεια.
    Ισως κάποιοι έχουν παρανοήσει ορισμένα πράγματα.
    Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι εγώ,τουλάχιστον,δεν είμαι εναντίον του Πανταζή επειδή δεν μου αρέσει σαν άτομο,αλλά εναντίον της παρανομίας που αυτή την στιγμή εκπροσωπεί ο Πανταζής με αυτά τα καραγκιοζιλίκια που κάνει.Να μην αποδέχεται δηλαδή τις αποφάσεις της πολιτείας και των δικαστηρίων και να μην υπακούσει στους νόμους.
    Ισα-ίσα οι παρεμβάσεις του Πανταζή μπορεί να είναι χρήσιμες λόγω της εμπειρίας του ως Δήμαρχου για δύο τετραετίες.Αλλά μέχρι εκεί.
    Θα συμβουλεύει,όπως μπορώ να κάνω εγώ και ο καθένας μας αλλά δεν θα επιβάλει ούτε θα παριστάνει από πίσω τον Δήμαρχο καθήμενος στη Δημαρχιακό γραφείο και διατάζοντας τους υπαλλήλους.Θα συμπεριφέρεται σαν ένας απλός πολίτης γιατί σε διαφορετική άποψη τα πνέυματα στη Ζαχάρω δεν θα καταλαγιάσουν ποτέ και αυτό θα είναι επιζήμιο για τον τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΟΛΟΣΚΟΠΗΣ6/4/11, 1:13 π.μ.

    Ρε φαγούρα με τον Πανταζή.
    Είδαμε και τον Αλεξανδρόπουλο, που τα φόρτωσε στον κόκκορα. Ευτυχώς που δεν έγινε Δήμαρχος, θα έβλεπε τον Πανταζή στον ύπνο του και το πρωί θα αποχωρούσε από τη συνεδρίαση,
    Θα πήγαινε να καταθέσει στεφάνι και θα ρωτούσε τον Εισαγγελέα: Να καταθέσω εγώ ή ο Πανταζής;

    χαχαχαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails