ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

6/4/11

ΦΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΣ "ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΕΡΟΣ ΟΤΑΝ ΚΡΙΝΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ "

ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΕΡΟΣ ΟΤΑΝ ΚΡΙΝΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ
Εξώδικη Δήλωση του Δημοτικού Συμβούλου Φώτη Δημήτρουλα Προς τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (3-4-2011) του Δήμου Ζαχάρως
 
Κύριε Προεδρεύοντα
Κατ αρχήν σας ευχαριστώ για την πρόθεσή σας, να με προσκαλέσετε στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, παρότι οι προσκλήσεις σε κάποια συγκεκριμένα πρόσωπα έχουν κατά τη γνώμη μου έλλειμμα νομιμότητας. Αντιπαρέρχομαι όμως τη νομιμότητα που φρονώ πως είναι με το μέρος μου και θέτω υπεράνω όλων τα προβλήματα των δημοτών και τον εμφανή κίνδυνο να εκπνεύσουν ημερομηνίες, που αφορούν μεγάλα έργα. Στην αίθουσα αυτή, έπρεπε προ πολλού, να λαμβάνονται αποφάσεις για τα οξυμένα προβλήματα του τόπου μας και για τις κατεπείγουσες υποχρεώσεις του Δήμου. Κι όμως, παρά την παρέλευση τριών μηνών, γίνεται επανάληψη της ίδιας συνεδρίασης για τρίτη φορά, επειδή κάποιοι επικέντρωσαν το ενδιαφέρον τους για εκατόν δέκα ημέρες, στην ύπαρξη Δημάρχου ή Δημαρχεύοντος! Επιχείρησαν να κάνουν κυρίαρχο θέμα του τόπου, την αφελή απορία, που ορίζει σαφώς ο νόμος, για το ποιος προσκαλεί σε ορκωμοσία και ποιος καταθέτει στεφάνι την 25η Μαρτίου!
Κύριε Προεδρεύοντα Επειδή συμμερίζομαι τις ανάγκες των κατοίκων και αντιτίθεμαι σε κάθε νοοτροπία ή ενέργεια που έχει σαν αποτέλεσμα την παράλυση της λειτουργίας του Δήμου και την παράταση των εκκρεμοτήτων. Επειδή δεν θέλω να γίνω μέρος του προβλήματος από ενδεχόμενη ακύρωση αυτής της συνεδρίασης και να αναλάβω το βάρος των ευθυνών που προκάλεσαν άλλοι. Και επειδή δικαιούμαι να παίρνω μέρος στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, αφού εκτός των άλλων δεν ακυρώθηκε το Πρακτικό της νόμιμης ορκωμοσίας μου εντός της νόμιμης προθεσμίας. Δηλώνω πως δεν θα έχω φυσική συμμετοχή στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, εκτός από την ελάχιστη τούτη νομική παρουσία
.
Κυριακή 3 Απριλίου 2011
Με εκτίμηση Φώτης Δημήτρουλας
Από το χρήστη Φώτης Δημήτρουλας στις ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΡΑΠΙΔΑΣ. ΤΙ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΝΕΙ??? την 6/4/2011

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/4/11, 3:01 π.μ.

    Νομίζω πως το παρόν κείμενο έχει αξία μόνο για αναγνώστες που το νοητικό τους επίπεδο τους λέει πως ο Χρονόπουλος είναι ακόμα Δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αναμάρτητος7/4/11, 12:21 π.μ.

    Ανώνυμε, πήγαινε να δεις αν έρχεται ο Αλεξανδρόπουλος από καμιά ερώτηση, σε Γ. Γραμματέα ή σε Εισαγγελέα ή στον αδερφό του ή στον Σαντάρμη ή στον Μανέτα.
    Δεν έχεις καταλάβει ακόμη βρε βλήμα πως ο δικός σου την έκατσε τη βάρκα;
    Με την πρώτη "ερωτική" επιστολή από τον ΓΓ δεν πήγε να ορκιστεί και την πάτησε.
    Με την δεύτερη "ερωτική" επιστολή από τον ΓΓ αποχώρησε από την πρώτη του συνεδρίαση.
    Με την τρίτη επιστολή ...θα φύγει για Ευαγγελισμό.

    Περαστικά σας.
    Φάτε τον στη μάπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η κορδόρουγα7/4/11, 1:21 π.μ.

    ΠΡΟΒΕΠΩ ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
    ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ, Ο ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΡΠΙΔΑΣ ΝΑ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ.
    ΣΕ ΞΕΝΟ ΤΟΠΟ ΗΡΘΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΞΕΝΟΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ.
    ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΣ, ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙΣ;
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕΣ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΕΚΝΟΝ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/4/11, 5:07 μ.μ.

    Για τις καταδίκες τι έχετε να πείτε, για την εφαρμογή της νομιμότητας επίσης τι λέτε, ή μήπως δε σας αφορούν τέτοια ζητήματα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails