ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

8/4/11

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΣΧΟΥΣ. ΑΝΤΙΟ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΔΗΓΟ ΑΓΩΝΩΝ.

Ένας μεγάλος οδηγός αυτοκινήτου έφυγε απο την ζωή χθές το απόγευμα. Ο Γιώργος Μοσχούς ήταν ο πρώτος που οδήγησε την περίφημη BMW 2000ti  τo 1970 στους ελληνικούς αγώνες αυτοκινήτου και παρέμεινε ένας ικανός και γρήγορος οδηγός σε πολλά πρωταθλήματα καθώς και στο rally AKROPOLIS.
Η δράση του στο ράλλυ Ακρόπολις ξεκίνησε με τα αυτοκίνητα της Αlfa Romeo, αρχικά με τη μπλε Giulia Sprint Veloce το 1973 με το Νίκο Ζουμπρούλη δίπλα του όπου ηγήθηκε του ελληνικού ανταγωνισμού πριν εγκαταλείψει από ημιαξόνιο, στη συνέχεια με Alfetta GT και καλύτερη στιγμή τον τερματισμό στην τέταρτη θέση το 1976 με το Διονύση Αρβανιτάκη στο δεξί μπάκετ.
Αυτό όμως που τον χαρακτήρισε περισσότερο από ο,τιδήποτε άλλο σε επίπεδο ράλλυ Ακρόπολις ήταν η οκτάχρονη συνεργασία του με τη «Ν. Ι. Θεοχαράκης». Με τα Nissan της αντιπροσωπείας έγραψε ιστορία στον εθνικό μας αγώνα, όχι μόνο επειδή με τα αυτοκίνητά της πήρε αποτελέσματα τερματίζοντας τέσσερις φορές πρώτος Έλληνας, αλλά και επειδή με την ποιότητα και την ταχύτητά του γοήτευσε όλους τους λάτρεις των ειδικών διαδρομών.
 

«Συνοδοιπόρος» του στο δεξί κάθισμα ο Αλέξης Κωνσταντακάτος, από τις φυσιογνωμίες στο χώρο των Ελλήνων συνοδηγών, σε Violet, Silvia και 240 RS. Το 1980 παρέδωσε μαθήματα αγωνιστικής οδήγησης με τη «Βιολέτα», πριν τουμπάρει στην Πελοπόννησο και στη συνέχεια καλύψει περισσότερα από 15 λεπτά χαμένου εδάφους.
 Πρώτος Έλληνας στη γενική κατάταξη: 1981, 1982, 1984, 1985
Ηταν 66 χρονών.

10 σχόλια:

  1. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ9/4/11, 1:00 π.μ.

    Η έλλειψη σοβαρότητας και υπευθυνότητας απέναντι στους δημότες και στην ομαλή πορεία του Δήμου,διέκρινε την στάση τόσο της παράταξης Πανταζή,όσο και των παρατάξεων του Αγραπιδά και του Γιαννόπουλου κατά την αποψινή συνεδρίαση -παρωδία του δημοτικού συμβουλίου.
    Η μόνη παράταξη που στάθηκε με υπευθυνότητα και συνέπεια στην νομιμότητα και στην ομαλότητα,ήταν η παράταξη του Αλεξανδρόπουλου,η οποία αποχώρησε για να μην διακωμωδηθεί ο θεσμός του δημοτικού συμβουλίου συμμετέχοντας σε μία εκ των πραγμτων άκυρη και μη νόμιμη συνεδρίαση.
    Ολοι εγνώριζαν ότι η αποψινή συνεδρίαση θα ήταν άκυρη δεδομένου ότι προσκλήθηκε πάλι ο Πανταζής ως δήμαρχος,γνωρίζοντας ότι συνεχίζει να ευρίσκεται σε αργία σύμφωνα με την 116/2010 διαπιστωτική πράξη του Περιφερειάρχη.
    Ολοι εγνώριζαν ότι το διοικητικό εφετείο Πατρών έκρινε τον εαυτό του αναρμόδιο να εκδικάσει την προσφυγή του Πανταζή και παρέπεμψε την υπόθεση να εκδικαστεί στο συμβούλιο της επικρατείας.
    Ολοι εγνώριζαν ότι η διαταγή προσωρινής αναστολής της αργίας του Πανταζή από το διοικητικό εφετείο Πατρών δεν ισχύει,διότι σύμφωνα με τον νόμο το αναρμόδιο δικαστήριο μαζί με την κύρια υπόθεση παραπέμπει και την αίτηση αναστολής στο αρμόδιο δικαστήριο και αυτό θα αποφασίσει για την αναστολή.Στην προκειμένη περίπτωση το Συμβούλιο της επικρατείας.Επομένως παραμένει σε ισχύ η αρχική διαπιστωτική πράξη της αργίας 116/2010.
    Και παρόλο που εγνώριζαν όλα τα παραπάνω ,προτίμησαν απόψε να συνεδριάσουν σε ένα άκυρο δημοτικό συμβούλιο,όχι γιατί πραγματικά τους ενδιέφεραν τα θέματα αλλά για να ικανοποιήσουν τα βίτσια και τα γινάτια του Πανταζή και να τον βοηθήσουν στην ποδοπάτηση της νομιμότητας.
    Ακούστηκε η ηλίθια άποψη τόσο από το (μη νόμιμο )προεδρείο του Δημοτικού συμβουλίου όσο και από συμβούλους της συμπολίτευσης ότι ο Δήμος δεν έχει λάβει κανένα έγγραφο από τον Αποστολόπουλο ότι δεν είναι πλέον Δήμαρχος ο Πανταζή και συνεχίζει να ευρίσκεται σε αργία.
    Μα δεν έχουν την παραμικρή λογική να σκεφτούν τα αυτονόητα?
    Εστειλε κανένα έγγραφο ο Αποστολόπουλος στον Δήμο που να λέει ότι σύμφωνα με την απόφαση του εφετείου ο Πανταζής αναλαμβάνει προσωρινά Δήμαρχος?Αν σας έστειλε τέτοιο έγγραφο τότε καλώς κάνετε και συνεχίζετε να αναγνωρίζετε δήμαρχο τον Πανταζή,αφου δεν έχετε λάβει άλλο έγγραφο που να το αναιρεί.
    Αφού δεν σας έστειλε όμως κάνενα έγγραφο που να σας λέει ότι ο Πανταζής είναι Δήμαρχος τι έγγραφο περιμένετε τώρα?Τι να αναιρέσει?Τα..φρύδια του?
    Ο Πανταζής πήρε την απόφαση της προσωρινής αναστολής της αργίας και χωρίς να ενημερώσει κανέναν,ξανάγινε αυτοβούλως Δήμαρχος.Αφού πλέον η απόφαση αυτή δεν ισχύει λόγω αναρμοδιότητας του εφετείου,με τον ίδιο ακριβώς τρόπο,χωρίς να ενημερώσει κανέναν και χωρίς να περιμένει έγγραφο από κανέναν,αυτοβούλως,επιστρέφει στην κατάσταση της αργίας.
    Απλά τα πράγματα.Απλή λογική χρειάζεται.Αλλά που να την βρείς?
    Εκεί που τελειώνει η λογική αρχίζει ο Πανταζής και η παρέα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο άγιος ηλίας9/4/11, 2:22 π.μ.

    Κύριε ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ

    Γεννήθηκε πρώτα η κότα ή το αυγό;

    Ο αποτυχών υποψήφιος Δήμαρχος κύριος Αλεξανδρόπουλος θα γραφεί στην στορία ως ο "δημοτικός σύμβουλος" των αποχωρήσεων που αδιαφορεί για τα προβλήματα της πόλης κι ασχολείται με δικαιολογίες άσχετες με τις αγωνίες των δημοτών.
    Πρέπει να του πείτε κι εσείς κύριε ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ πως με τον τρόπο αυτό όχι μόνο δεν θα γίνει ποτέ Δήμαρχος αλλά θα έχει και χειρότερο μέλλον από τον κατήφορο του δασκάλου του, δηλαδή του κυρίου Μπούσμπουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ9/4/11, 10:15 π.μ.

    Ενώ ,κατά την άποψη σου,θα ήταν προτιμότερο να μην αποχωρεί αλλά να συμμετέχει σαν κομπάρσος στο θέατρο του παράλογου που παίζει στην πλάτη των δημοτών ο θίασος του Πανταζή μαζί με τους κομπάρσους του Αγραπιδά και Γιαννόπουλο.απλά και μόνο για να κάνει το χατίρι του Πανταζή που θέλει διακαώς να αγκιστρωθεί στην εξουσία αν και είναι παράνομος ενώπιον των νόμων και του λαού.
    Να παίζει θέατρο πως δήθεν ενδιαφέρεται για τα προβλήματα του Δήμου συμμετέχοντας σε μία συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου που και η λογική ακόμη των νηπίων ορίζει ότι αυτή η συνεδρίαση είναι εκ των πραγματων άκυρη.Αλλά δυστυχώς ,η λογική πολλών από τους συμμετέχονες στην διαχείριση των κοινών του Δήμου,υστερεί κατά πολύ της λογικής των νηπίων.Ετσι ,τουλάχιστον,έχει αποδειχθεί μέχρι στιγμής.
    Ποιος ελεγκτής νομιμότητας θα θεωρήσει νόμιμη την χθεσινή συνεδρίαση όταν σύμφωνα με τον νόμο αντί να προσκληθεί ο Δήμαρχος να παραστεί,προσκλήθηκε ένας πολίτης?
    Ούτε και ελεγκτής νομιμότητας στην Ουγκαντα δεν θα θεωρούσε την χθεσινή συνεδρίαση νόμιμη.
    Επομένως τι έγινες χθές?Παίχτηκε ακόμη ένα θέατρο σε βάρος των δημοτών και της νομιμότητας προς τέρψιν του Πανταζή.Και είχες την απαίτηση να συμμετέχει ο Αλεξανδρόπουλος σε αυτό το ανοσιούργημα.Σαν λογικά σκεφτόμενος άνθρωπος με υπευθυνότητα,σωστά έκανε και αποχώρησε,Αυτή την ενέργεια του αν ήσουν ενας λογικά σκεφτόμενος δημότης έπρεπε να την είχες επικροτήσει και όχι να τον κατηγορείς.
    Οσον αφορά το αν θα βγεί ς την επόμενη τετραετία Δήμαρχος ο Αλεξανδρόπουλος,έχω τόση στενοχώρια που σκέφτομαι να μην φάω το μεσημέρι,η να στο πώ ποιο χυδαία (το έχετε συνηθίσει άλλωστε),χέστηκα.
    Απλά ένας λογικά σκεφτόμενος δημότης είμαι που έχω μάθει να λέω τα πράγματα με το όνομα τους εφόσον έχουν λογική συνεέπεια.Και κρίνω ότι μέχρι αυτή την στιγμή ο Αλεξανδρόπουλος σωστά ενεργεί και με τις ενέργειες του αυτές αποδεικνύει ότι τον ενδιαφέρει να πάει ο τόπος μπροστά,το αντίθετο που έχουν αποδείξει οι άλλοι συμπεριλαμβανομένου του Αγραπιδά.Το ίδιο θα έλεγα για όποιον ενεργούσε σωστά,είτε αυτός λέγεται Αγραπιδάς είτε Γιαννόπουλος είτε ο διάβολος ακόμη.Δεν έχω βάλει ποτέ παρωπίδες,φίλε,και ούτε πρόκειται να βάλω,ακόμη και να με κάνουν χρυσό.Για αυτό είμαι ικανοποιημένος και δικαιωμένος με τον εαυτό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΟΛΟΣΚΟΠΗΣ9/4/11, 10:49 π.μ.

    Φίλε ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ
    αυτο-ικανοποιήσαι με τη γνωστή θεωρία μιας νομιμότητας, που ακόμη κι έτσι ακριβώς να ήταν, δεν θα άξιζε τον κόπο να εμποδίζεις με τη στάση σου την λύση καίριων προβλημάτων για το Δήμο και τους Δημότες.
    Το παραμύθι του κυρίου Αλεξανδρόπουλου (αν δεν είσαι αυτός) έχει δύο στόχους:
    1. Επιμένει στα περί νομιμότητας για να μην εκτεθεί περισσότερο με την ψευτοορκωμοσία και με την αυτοδίκαιη έκπτωσή του.
    2. Με τις αποχωρήσεις του, δίδεται η εικόνα ενός Δήμου που δεν ενεργεί και νομίζει ο αφελής πως με αυτό τον τρόπο έχει κέρδος εις βάρος του Πανταζή.
    Χέστηκε ο λαός για τέτοιο δίκιο, ακόμη κι αν ήταν ολοκληρωτικά δικό σας.
    Μοιάζεις με τον επιβάτη που ρωτούσε τον καπετάνιο αν βουλιάζει πρώτα η πλώρη ή η πρύμνη, για να πάει πρώτος στην αντίθετη πλευρά του καραβιού και να βλέπει τον εχθρό του να βουλιάζει πρώτος.
    Λυπάμαι φίλε μου με το επίπεδό σου, το δικό σου και του Ινδάλματός σου.
    Συγχαρητήρια για την άλωση του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος9/4/11, 11:19 π.μ.

    με όλα όσα γράφει ο Καλλικράτης δείχνει ότι έχει πάρα πολύ υψηλό πολιτικό , μορφωτικό και πολιτισμικό επίπεδο. ο άνθρωπος εκτός από πολύ μορφωμένος έχει καλλιέργεια ψυχής, είναι απίθανος!!! όλοι πρέπει να τον ακούμε στις πολιτικές του απόψεις, είναι πολύ εύστοχος και επιστημονικός !!!
    σίγουρα λοιπόν δεν είναι μια τρίχα από τα α..........α του Σχίζα!!!
    προακλ΄β τον κ. Σχίζα και όποιν άλλο αναγνώστη να μας πει αν ο Καλλικράτης αν είναι ή όχι μια τρίχα από τα α......α του Σχίζα!!!
    εγώ πιστεύω λοιπόν πως όχι μόνο δεν είναι μια τρίχα από τα ...φρύδια του Σχίζα αλλά δεν απέχει πολύ από το επίπεδο του κ. Σχίζα ως πολιτικου !!! (και όχι των ...φρυδιών του)
    μπράβο και στο κρατίδιο και στον Δημήτρη, αλλά και στον Αλεξανδρόπουλο και στον Μπούσμπουρα και τον κ. Σχίζα για τον αγώνα τους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος9/4/11, 11:21 π.μ.

    προσωπικά πιστεύω πως Σχίζας - Καλλικράτης - Αλεξανδρόπουλος - Μπούσμπουρας - Βάσω - Μένης - Βασιλόπουλος - είναι ό,τι καλύτερο πολιτικά έχει να επιδείξει όχι μόνο ο δήμος αλλά και η Ηλεία και γιατί όχι ολόκληρος ο ελλαδικός χώρος !!! με απίστευτη πολιτική - επιστημονική κατάρτιση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος9/4/11, 12:10 μ.μ.

    Όταν πέρασε ο ΙΜΠΡΑΙΜ ΠΑΣΑΣ από τη Ζαχάρω δυστυχώς δεν υπήρχε Ζαχάρω, γιατι θα την έκαιγε σίγουρα και θα είχε γλυτώσει και ο νόμος του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ.
    Όταν ήρθαν οι ΓΕΡΜΑΝΟΪΤΑΛΟΙ, δεν φρόντισαν να στείλουν στο ΑΟΥΣΒΙΤΣ για σαπούνι τους περισσότερους, για να πλένονται οι άλλοι και να ξεβρωμίσει ο τόπος.
    Οι ΑΝΤΑΡΤΕΣ δεν μπόρεσαν να μπουν στη Ζαχάρω, αλλά και να έμπαιναν τα καθάρματα καιτους δοσίλογους με τις κουκούλες θα τα προστατεύανε, όπως κάνανε και οι ΧΗΤΕΣ του ΖΑΡΑ και οι ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ που ήταν μέσα στη Ζαχάρω, που προστατεύσαν τους άλλους.
    Όταν ήρθε η ΧΟΥΝΤΑ, όλοι που σήμερα και μετα την μεταπολίτευση δήλωνουν αγωνιστές υποκλήθηκαν μεγαλοπρεπώς. Όλοι μα όλοι όσοι είχαν ντουφέκια τότε, έγιναν ΓΕΝΝΙΤΣΑΡΟΙ του ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ το 1974 και μετά του ΠΑΣΟΚ. ΔΙΑ ΒΟΟΟΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΛΛΑΛΑΓΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ Ο ΠΑΤΑΚΟΣ ΕΧΡΗΣΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΖΑΧΑΡΩΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟ μετέπειτα ΜΠΗΛΙΩΝΗ.
    Όταν ήρθαν οι μεταπολιτευτικές Κυβερνήσεις και ιδίως η Κυβέρνηση του ΑΝΔΡΕΑ, οι μισοί διόριζαν, με το ΑΖΗΜΙΩΤΟ βέβαια ,(ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ- ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ- ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΣ - ΦΥΛΑΚΕΣ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΛΠ) και οι άλλοι μισοί απολάμβαναν τα οφέλη.
    (Πόσοι άραγε από σας που σήμερα είστε κάποιοι τα ακουμπήσατε τότε; και σήμερα ακόμη χρωστάτε υποταγή στον ΠΑΣΑ;)
    ΜΕΤΑ ΜΕΤΑ γλύφατε άλλος να ΄πάρει βαθμό και θέση καλύτερη στο ΣΤΡΑΤΟ, άλλος στην ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, άλλος στην ΕΦΟΡΙΑ, άλλος στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΛΠ.
    ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΊΜΑΣΤΕ/ΕΙΣΑΣΤΕ, ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΚΡΊΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ, ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΚΑΜΕ ΤΗΝ ΧΟΛΉ ΜΑΣ.
    Θα το ανεβάσω και αρχίστε να με βρίζετε, όμως ρε φιλαράκια πίσω από όλα αυτά και σε κάποιο σημείο ή διαδρομή στο χρόνο και στο χώρο θα βρειτε τον εαυτό σας και την αφεντομουτσουνάρα σας .
    ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;
    ΜΙΑ ΑΠΟ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ Ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
    ΜΙΑ ΖΑΧΑΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ .
    ΑΜΑΡΤΟΛΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΧΑΛΑΕΙ Η ΠΙΑΤΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ''ΑΜΑΡΤΟΛΟ''ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ! ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!!ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ!!!''ΤΡΙΧΕΣ'' ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΙ ΕΝΑΣ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΛΟΣΚΟΠΗΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΑ ΚΩΛΟΥ!!!ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ Τ'ΑΡ...ΙΑ ΜΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος9/4/11, 5:17 μ.μ.

    Γιάννη ηρεμησε.......
    το έχεις παρακάνει.....
    Σε παρακαλώ κράτησε ένα επίπεδο.....
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    Σημείωση. Στείλε μας κανά τραγουδάκι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ!!!ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΩ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ. ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ;Ν'ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΘΗ ΕΥΩΔΙΑΣΤΑ; ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ!!!ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΠΝΕΟΥΝ ΔΥΣΟΣΜΙΑ!!ΕΜΑΘΕ ΚΙ Ο ΚΟΛΟΣΚΟΠΗΣ ΝΟΜΙΚΑ ΠΟΥ Σ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ ΤΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails