ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

8/4/11

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ ΚΑΙ Ο ..ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

23 σχόλια:

  1. ΚΟΛΟΣΚΟΠΗΣ8/4/11, 8:49 π.μ.

    Κύριε Σχίζα, γιατί υψώνεις το χέρι σου;;; έχεις φαγούρα στη μασχάλη;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κορδόρουγα8/4/11, 9:09 π.μ.

    Ο Αρχίβλακας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Μάλλον παριστάνει τώρα το αριστερό χέρι του Αλεξανδρόπουλου. Έπεισαν την ίδια στράτα με τον Μπούσμπουρα ο Σχίζας και ο Αλεξανδρόπουλος. Την στράτα του κατήφορου, ντουγρού για τον πάτο.
    Τόσο πάτο
    που δεν θάχει
    παρακάτω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κολοσκόπη δεν έχω φαγούρα στη μασχάλη αλλά στ' αρ...δια,από σας τις μουνόψειρες!!!
    Σε σένα ΚΟΡΔΟΡΟΥΓΑ θα χαρίσω μια βούρτσα να βγάλεις τις σκάρτσες από το κορμί. Για εκείνες του εγκεφάλου σου θα παρακαλέσω έναν νευροχειρουργό να στις αφαιρέσει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/4/11, 12:07 μ.μ.

    Μεγαλύτερος πάτος από ότι με τον Βεζίρη δεν υπάρχει, μεγαλύτερη κατάντια από το τα να αγνοείς τόση παραβατικότητα και τόσες επίσημες καταδίκες δεν υπάρχει, μεγαλύτερος ξεπεσμός από το να μυρίζει από παντού και να κάνεις πως δεν τρέχει τίποτα δεν υπάρχει. Κάποια ζώα σε καταστάσεις μεγάλης στέρησης τροφής καταφεύγουν στην κοπροφαγία ως ύστατη λύση επιβίωσης, στον άνθρωπο δε παρατηρείτε το φαινόμενο. Απαντάται μόνο σε περιπτώσεις απώλειας της όσφρησης σε συνδυασμό με βαρεία ψυχωτική διαταραχή, όταν δε συντρέχουν οι παραπάνω παθογένειες και απαντάται σε φαινομενικά υγιείς ανθρώπους, τότε μπορεί να γίνει κατανοητό μόνο στα πλαίσια βαρύτατης διανοητικής ή ηθικής εκπτώσεως, σε τέτοιο βαθμό που ακόμα και οι ανώτατες εγκεφαλικές λειτουργίες της λογικής να αδυνατούν να αναγνωρίσουν την πλέον πρωτόγονη ανθρώπινη και ζωική αίσθηση, αυτή της όσφρησης και την ικανότητα που ακόμα και ο πλέον πρωτόγονος οργανισμός διαθέτει, δηλαδή να μπορεί να μυρίζει τη μπόχα και τη δυσωδία, αν όχι για λόγους ευπρέπειας, τουλάχιστον για λόγους επιβίωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. (ψυχιατρική) Ψυχοπαθολογική κατάσταση κατά την οποία ο πάσχων επιδίδεται στη βρώση κοπράνων.
    Αρκετές φορές η κοπροφαγία μπορεί να αποτελεί ένα είδος σεξουαλικής διαστροφής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος8/4/11, 1:18 μ.μ.

    Ρε συ διαχειριστή, τι μαλακίες είναι αυτές!

    Το μπλογκ είναι για να βρίζονται; Ελευθερία είναι αυτή; Αν δεν ενεργοποιήσεις μετριασμό σχολίων, το μπλογκ πάει για τα σκουπίδια. Κρίμα που μπαίνουμε να δούμε κανένα νέο για τη περιοχή...

    Και μη μου πεις για ελευθερία του λόγου, γιατί αυτά που γράφονται είναι προσβολές μεταξύ ατόμων που γνωρίζονται μεταξύ τους και βγάζουν τα απωθημένα τους εδώ. Τη Ζαχάρω την έχουν γραμμένη στα τέτοια τους και θέλουν μόνο να προσβάλουν ο ένας τον άλλον.

    Ας το διάλο πια! Τουρκόγυφτοι, ε τουρκόγυφτοι! Γράνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος8/4/11, 2:01 μ.μ.

    για σιγά ρε Σχίζα, δεν απέχεις και πολύ από το να μας πεις ότι και τεράστια πολιτικά αναστήματα όπως ο καλλικράτης, ο Αλεξανδρόπουλος, ο Μπούσμπουρας, ο Αβραμόπουλος, Ο Παπανδρέου, ο Σαμαράς, ο Καντάφι, ο Ομπάμα, είναι και αυτοί "τρίχες από τα αρ......α σου !!!
    πιστεύω ότι προς άρση παρεξηγήσεων πρέπει να μας πεις συγκεκριμένα και αιτιολογημένα και για έναν - έναν αν είναι ή όχι τρίχες από τα αρ.......α σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΩΤΗΣΕ ΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ ΑΠΟ Τ'ΑΡ..ΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ!!!ΑΥΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΣΥ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ;ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΓΙ ΑΥΤΗΝ!!!ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος8/4/11, 7:08 μ.μ.

    Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΚΟΒΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ?ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ¨"ΔΗΜΑΡΧΟ"ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΤΟΥ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!ΗΡΩΕΣ-ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΧΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ.ΟΥΣΤ ΡΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τόσα συμπλέγματα κατωτερότητας ομολογώ πως δεν έχω δει στη ζωή μου!Προσπαθεί ο καθένας σας εδώ μέσα να δείξει ότι είναι έξυπνος αλλά επιβεβαιώνει με τις ανοησίες που γράφει το ακριβώς αντίθετο! Εγώ επειδή είσαστε ανεπίδεχτοι μαθήσεως σας βρίζω μπας και πάρετε εμπρός,αλλά μάταια αφού η μηχανή του εγκεφάλου σας δεν παίρνει ρεκτιφιέ!!!Μετρημένοι στα δάχτυλα είναι εκείνοι που ξεχωρίζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ...Αυτός ο τελευταίος ανώνυμος,με την υπερβολική επαναστατική δράση της κατινιάς πουλάει πνεύμα!!!Είσαι πολύ μικρός το δέμας,ανώνυμε ανθρωπάκο, να ειρωνευτείς εσύ εμένα!!!Εάν ζούσε ο Λένιν θα σου 'κοβε το κεφάλι γιατί θα ανέβαινες με κουκούλα, όπως πολλοί στην περιοχή σου, τα σκαλιά της ασφάλειας!!!Χωρίς να σε γνωρίζω, από τον τρόπο που γράφεις καταλαβαίνω την ιδεολογία σου!!!Για πες μου ρε τενεκέ τί έχεις προσφέρει στην κοινωνία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος8/4/11, 9:51 μ.μ.

    http://ksipnistere.blogspot.com/2011/04/62.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος8/4/11, 10:32 μ.μ.

    ΤΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΡΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος8/4/11, 10:39 μ.μ.

    ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟ ΤΗΝ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ; ΑΥΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΞΕΡΑΘΗΚΕ.ΜΑΥΡΕ ΘΟΔΩΡΗ ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΣΟΥ ΑΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ...ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕΜΠΕΣΚΕ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΥΤΕΙΣ!!!ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΑΠΟΓΟΝΕ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ, ΔΕΞΙΩΝ, ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ;ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΤΑΠΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΔΩ. ΑΔΕΞΙΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΔΕΞΙΟΙ!!ΟΠΟΥ ΒΙΑ, ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ, ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ, ΔΙΩΓΜΟΙ, ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΚΟΥΚΟΥΛΑΔΕΣ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΣΑΣ.ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ο άγιος ηλίας9/4/11, 1:46 π.μ.

    Κύριε Ψυχίατρε (τέταρτο σχόλιο-πρώτος ανώνυμος)

    Υπάρχουν όντα που δεν έχουν όσφιση είτε επειδή δεν τους χρειάζεται, είτε επειδή έχουν απολέσει αυτή την αίσθηση.
    Πρώτη φορά στη ζωή μου συναντώ άνθρωπο, που να αντέχει τόση μπόχα και δυσοσμία στο περιβάλλον του και ταυτόχρονα να αναζητά λόγους ευπρέπειας ή λόγους επιβίωσης σε έναν άλλον που έχει δυο σταγόνες βροχής στην ομπρέλα του.
    Υπέθετα κι εγώ πως είναι αδύνατον το φαινόμενο, όταν δεν υπάρχουν λόγοι ευπρέπειας, να μην προστατεύεται κάποιος από τη μπόχα, έστω για λόγους επιβίωσης.
    Αναζητώντας τις αιτίες όμως, για την σπάνια περίπτωσή σας και διαβάζοντας μερικέςς σύγχρονες έρευνες (μετά το 1996) βρήκα την απάντηση:
    "Όποιου το περιβάλλον βρομάει σε μεγάλο βάθος και μεγάλη έκταση (πχ Μπισχινόκαμπος-Κλειδί) από τα γενοφάσκια του, όχι μόνο δεν ενοχλείται από τη μπόχα για λόγους ευπρέπειας, αλλά την έχει και πολύ ανάγκη για λόγους επιβίωσης".
    Τούτο σημαίνει πως έχει μάθει στην κοπρολαγνεία. Τρέφεται με σκατά και νομίζει πως τρώει μέλι. Αναπνέει μπόχα και ξέρει πως αυτό είναι το "οξυγόνο του". Κοιμάται πάνω στα σκατά και νομίζει πως κοιμάται στα πούπουλα.

    Τι είναι αυτό; Σκατομπούρμπουλας!

    Υποβοηθείστε παρακαλώ, αν κάνω λάθος που νομίζω πως αυτό το είδος (της σκατίλας) λέγεται σκατομπούρμπουλας.

    Όνειρα γλυκά στο μυροδάτο σας περιβάλλον.
    Να σας χαίρονται οι γύρο σας.
    Αλλά πού στίπα;
    Οι περισσότεροι βγάζουν το ίδιο άρωμα, τρέφονται με αυτό και το έχουν μαξιλάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ο άγιος ηλίας9/4/11, 1:52 π.μ.

    Συγνώμη! Στο προηγούμενο σχόλιο, στην πρώτη παράγραφο: όσφρηση κι όχι όσφιση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΟΛΟΣΚΟΠΗΣ9/4/11, 3:03 π.μ.

    Κύριε Σχίζα
    Σας βλέπω λίγο άσπρο. Είναι από την αμηχανία σας ή κάνει αντανάκλαση το μάρμαρο από τον ανδριάντα του γέρου του Μοριά;
    Δεν κοιμάσαι λέω εγώ καμιά βδομάδα, με το κεφάλι ακουμπισμένο στο μάρμαρο του γέρου, μήπως πήξει το μυαλό σου γιατί το βρίσκω πολύ κουρκούτι.
    Με το συμπάθιο κύριε Σχίζα.
    Δεν φταίω εγώ αλλά εσύ που έκλεισες την πόρτα και ξέχασες το κλειδί μέσα.
    Δεν υπάρχει επιστροφή κύριε Σχίζα. Όταν το αυγό πάρει τον κατήφορο, αλίμονο από το αυγό λένε στη Ζαχάρω.
    Μήπως σου φταίνε οι Ζαχαραίοι επειδή λένε την αλήθεια; Δεν είναι δυνατόν να είναι όλοι οι άλλοι τρελοί;
    Αν κάνεις το λάθος και απαντήσεις με ανοησίες, θα σου απαντήσω με το ανέκδοτο του κυρίου, που έχασε τα μπουλόνια από μια ρόδα του αυτοκινήτου έξω από το Δαφνί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΣΥ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ!!! ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ΗΛΙΘΙΟΣ!!!ΕΓΩ ΡΕ ΤΡΙΧΑ ΒΓΑΖΩ ΤΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΙ ΟΧΙ ΕΣΥ!ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΠΙΑΤΑ ΝΑ ΠΛΕΝΕΙΣ!!!ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ!!!ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ I.Q ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΣ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΝΑΓΚΕΣ!!!ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΝΑ Σ' ΕΡΙΧΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος9/4/11, 8:33 μ.μ.

    sxoli tis blakias exis bgali ke oxi panepistimio gia giatros lipame toys eonesoy sxiza. den exis maui oyte na milas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΜΑΡΤΟΛΕ ΓΡΑΨΕ:ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΜΙΑΣ ΜΙΣΟΡΙΞΙΑΣ Η ΜΗΔΕΝΙΚΟΥΡΑΣ!!!
    ''sxoli tis blakias exis bgali ke oxi panepistimio gia giatros lipame toys eonesoy sxiza. den exis maui oyte na milas.''ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΕΣ ΚΑΛΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΜΕ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΚΟΛΟΣΚΟΠΗΣ12/4/11, 1:41 π.μ.

    Κύριε Σχίζα σε έπιασα να λες ψέματα και να βγάζεις λάθος διάγνωση του εαυτού σου.

    Σε ρώτησα στην αρχή των σχολίων "να έχεις φαγούρα στη Μασχάλη" επειδή υψώνεις το χέρι σου.
    Εσύ μου απάντησες πως έχεις φαγούρα στα "αρχ..."
    Αν η απάντηση είναι σωστή, μήπως έπρεπε να σηκώνεις το πουλί σου και όχι το χέρι σου;
    Θα έχεις δίκιο μόνο εάν έχεις δέσει το πουλί με πετονιά και υψώνεις το χέρι για να ...σηκωθεί κι εκείνο.

    Θέλω μια εξήγηση κύριε Σχίζα, μη με φίνεις στο σκοτάδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails