ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

1/3/11

ΕΝΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗ ΣΧΙΖΑ.....ΑΚΟΥ doctor...

΄Ακου doctor 
Λες -……..ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΑ ΑΠ'ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΚΑΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ Σ'ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ…………. 
Ερώτηση:Από σένα λες να βγήκαν οι φωστήρες οικονομολόγοι συντρόφοι σου τύπου Παπακωνσαντίνου κ. σια Α.Ε.?? 
Λες-…….ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ Ο ΚΑΘΑΡΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥΛΑΩ…….. 
Ερώτηση: Μονάδα μέτρησης (πχ κιλό, λίμπρα) και τιμή παρακαλώ?? 
Λες-………..ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΡΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ( ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ) ΟΤΙ ΑΞΙΖΟΥΝ…….. 
Ερώτηση: Πόσους ψήφους θα έπαιρνες εσύ αν δεν ήσουν υποψήφιος με τον Πανταζή?? Απάντηση δική μου: 40 – 60 κα πολλούς βάζω! 
Λες-………..ΚΑΤΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΓΩ ΚΙ Ο ……………. ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΟΥΣ………. 
Ερώτηση: Εμάς μας ρώτησες τι γέλιο ρίχνουμε με αυτά που γράφεις?? Χε χε χε χε χε χε χε χε χε χε χε χε χε χε! 
Λες-………….ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΠΛΗΡΩΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ………… 
Ερώτηση: Σε ρώτησαν πολλοί γιατί άρχισες να «λιάζεις» από τη βραδιά των εκλογών που είδες ότι πήρες τον………. (Δεν κατεβαίνω στο επίπεδό σου και να βρίζω) αλλά δεν απάντησες και σε ρωτώ πάλι συγκεκριμένα:γιατί όλα αυτά δεν τα ‘λεγες όταν έπαιρνες το «μαρούλι» από την θέση του αντιδημάρχου και του προέδρου του Δ.Σ. Απάντηση του τραγουδιστή: «για τα λεφτά τα κάνεις όλα, για τα λεφτά δεν μ’ αγαπάς…..» 
Γιατρέ αλλού αυτά όχι σε μας, η διαφορά «ειδικότητας» με την προσωπικότητα είναι τεράστια. Και κάτι άσχετο με το σχόλιο αλλά πολύ σχετικό με την πορεία της χώρας: 
«η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» 
ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 46% ΚΑΙ ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ Μ******Α ΠΑΣΟΚΟ
Από το χρήστη Ανώνυμος στις Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ .....ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΙΛΑΡΑ... ... στις 10:29 μμ

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/3/11, 11:44 μ.μ.

    ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
    Λίγα μόλις μέτρα από το κέντρο της Αθήνας υπάρχει ένας δρόμος που «διώχνει» τους Έλληνες. Είναι ένας εξαιρετικά επικίνδυνος δρόμος που κάποτε έσφυζε από ζωή και κίνηση και τώρα πλανάται ο φόβος.

    Πρόκειται για την οδό Γερανίου, κοντά στην Ομόνοια, ένας δρόμος με τα μαγαζιά να κλείνουν το ένα μετά το άλλο, και Έλληνες εγκλωβισμένους στην «καρδιά της πρωτεύουσας».

    Στην οδό Γερανίου υπάρχουν όλα όσα δυσφημούν μια σύγχρονη μεγαλούπολη. Ναρκωτικά, πορνεία, αιματηρές συμπλοκές κυρίως μεταξύ αλλοδαπών, μαχαιρώματα και επιθέσεις εναντίον όσων «τολμηρών» επιχειρήσουν να διασχίσουν το δρόμο για να περάσουνε στην Αγίου Κωνσταντίνου ή στην Πειραιώς.


    Περίπου δέκα άτομα Αφρικανικής καταγωγής συγκεντρώνονται στη συμβολή των οδών Πειραιώς και Γερανίου με τσιλιαδόρους περιμένοντας νέα παιδιά σε απόγνωση για να τα προμηθεύσουν με τον «θάνατο».


    «Του την ‘’έπεσαν’’ με μαχαίρια Αφγανοί, τραυματίζοντάς τον στην κοιλιά, ευτυχώς ο άνθρωπος γλύτωσε», μας είπε με «σπασμένη» από την οργή φωνή ο Φ. Κ, ο οποίος μεγάλωσε στην Ομόνοια.

    Ο κόσμος δεν τολμάει να περάσει από τη Γερανίου.

    Οι δε γυναίκες τρέχουν βιαστικά για να φτάσουν στην κοντινότερη αφετηρία λεωφορείων στην Ζήνωνος, περνώντας μέσα από ιερόδουλες που αναζητούν την «πελατεία» τους στο δρόμο.

    Πεδίο μάχης

    Η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει από κάθε έλεγχο, όταν πριν από περίπου οκτώ μήνες σημειώθηκε ένας πραγματικός πόλεμος μεταξύ Πακιστανών και Μαροκινών, οι οποίοι με πέτρες, ξύλα και μαχαίρια, μετέτρεψαν σε πεδίο μάχης την Γερανίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/3/11, 12:27 π.μ.

    ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΤΗΣ ΖΟΥΓΛΑΣ
    Πορεία συμπαράστασης στους απεργούς πείνας λαθρομεταναστες.
    ΤΟΟΟΣΟ Μ*********Σ!!! ΕΔΩ ΠΕΙΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΦΕΡΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΤΕΣ!!!ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ???ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ??ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ..ΤΟΝ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ Π****** ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/3/11, 12:30 π.μ.

    ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΤΗΣ ΖΟΥΓΛΑΣ
    Σε ποια χώρα της Ευρώπης ή και του κόσμου ολόκληρου
    , τα καλάσνικοφ τα βρίσκεις μέχρι και στα περίπτερα, σε ποια πρωτεύουσα της Ευρώπης πέφτουν 100 σφαίρες μέσα σε πολυσύχναστες περιοχές και σε ώρες που ο κόσμος βρίσκεται στους δρόμους, σε ποια πόλη της Ευρώπης έχουμε 16 ένοπλες ληστείες με πολεμικά όπλα κάθε μέρα και ένα δολοφονημένο πολίτη κάθε δύο μέρες; Για πες ρε άχρηστε Παπουτσή; Στην Κολομβία; Ούτε καν στην Κολομβία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails