ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

1/3/11

ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Κατασκευαστής ήταν ο Ελληνοκαναδός Παναγιώτης Γυφτέας που βρήκε μαρτυρικό θάνατο μέσα στο αυτοκίνητό του από τους δολοφόνους του. Ο 45χρονος διέθετε εταιρεία μαζί με τον αδελφό του Γιώργο. Για χρόνια τα δυο αδέλφια διέμεναν στον Καναδά, αλλά είχαν επιστρέψει στην πατρίδα τους για να επενδύσουν τα χρήματά τους. Σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, χθες το μεσημέρι στις 13:40 παρουσιάστηκε η σύζυγος του 45χρονου,επιχειρηματία, Παναγιώτη Θεοδ. Γυφτέα και δήλωσε ότι ο σύζυγός της έφυγε από το σπίτι τους λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής με σκοπό να πιεί ένα ποτό αλλά δε είχε επιστρέψει.
Πράγματι τον είδαν γνωστοί, σε μαγαζί της παραλίας να κάθεται μέχρι κάποια ώρα.
Επιστρέφοντας και σε απόσταση 50 μέτρων από την οικία του, οι άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες, που πιθανότατα τον παρακολουθούσαν , του έκλεισαν το δρόμο και βγάζοντάς τον από το ΙΧ αυτοκίνητό του, μάρκας BΜW τον χτύπησαν ,αφού στην περιοχή βρέθηκαν αίματα. Κατόπιν τον έβαλαν μέσα στο αυτοκίνητό του και τον οδήγησαν στον ελαιοπερίβολο, όπου και βρέθηκε, και συνέχισαν να τον χτυπούν πιθανότατα με σιδηρολοστό. Τα περισσότερα χτυπήματα τα φέρει στο κεφάλι. Κατόπιν του έδεσαν με χειροπέδες τα χέρια και μονωτική ταινία τα πόδια και την περιοχή γύρω από τον στόμα και το έβαλαν στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του ενώ ήταν ακόμα ζωντανός. Οι άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες, μετά εξαφανίστηκαν. Στην προσπάθειά του να σωθεί ,και ενώ βρισκόταν μέσα στο πορτμπαγκάζ , ο άτυχος 45χρονος, πρέπει να κατάφερε να βγάλει από το στόμα του την μονωτική ταινία, έτσι εξηγείται και το πώς βρέθηκε η ταινία στο λαιμό του. Τα χτυπήματα όμως ήταν τόσο καίρια που δυστυχώς άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο αυτοκίνητό του. Λίγα μέτρα ποιό μακριά βρέθηκε και μία Μερσεντές η οποία είχε και αυτή αίματα και όπως διαπιστώθηκε είναι κλεμμένη από την περιοχή της Καλαμάτας. Και τα δύο οχήματα έχουν οδηγηθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας για περεταίρω έλεγχο και δακτυλοσκοπική έρευνα. Ενώ οι αστυνομικές αρχές έχουν ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών του αποτρόπαιου αυτού εγκλήματος , που έχει προκαλέσει σοκ στην κοινωνία της Μεσσηνίας.
Το αυτοκίνητο του θύματος ,το εντόπισε η σύζυγος του ,επιστρέφοντας από την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας , σε απόσταση 200 μέτρων από την οικία τους, στην περιοχή Αγριώματα του Δ.Δ. Βέργας του Δήμου Καλαμάτας.
Αξίζει να σημειωθεί το θύμα δεν είχε απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν την αστυνομία. Ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών και γνωστός επιχειρηματίας της πόλης , δραστηριοποιούμενος στις οικοδομικές κατασκευές. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα , είχε πάρει έγκριση για να ενταθεί σε επιδοτούμενο πρόγραμμα με σκοπό την ανέγερση ξενοδοχειακής μονάδας στην πόλη της Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails