ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

4/3/11

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ Κ. ΦΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ

Μερικές ερωτήσεις προς τον κύριο Φώτη Δημήτρουλα από μερικούς παλιούς φίλους: Αλήθεια τώρα που δεν θα είναι και με τη βούλα πια δημοτικός σύμβουλος μαχόμενος υπέρ Πανταζή και σια, θα εμφανίσει τα στοιχεία που γύρνουσε απο σπίτι σε σπίτι προεκλογικά και έλεγε πως εχει?

1.Για τα ΧΥΤΑ που θα γίνονταν στο Χρυσοχώρι και τις παράνομες καταπατήσεις εκει.

2.Για τις παρανομίες του Δήμου στην παραλία καθώς και για τα αυθαίρετα σπίτια.

3.Γία το ξεπούλημα της καμμένης γης απο τον Πανταζή και τα προκάτ σπίτια συγκεκριμένης εταιρίας με αγγελίες αναρτημένες σε ιντερνετικά μεσιτικά γραφεία.

4.Για τα σκάνδαλα με τη βοήθεια στις αποθήκες καθώς και με το παράνομο δημαρχείο.

5.Για την παρασκηνιακή "αυτοκτονία" της κοπέλας εθελόντριας των αποθηκών στον Καίαφα,και πως γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις "κλειδιά" που εμπλέκονται.

 6.Ο παλιός συνδικαλιστής και πρασινοφρουρός γιατί άραγε έγινε ξαφνικά φανατικός αντιπασόκος μιλώντας για Αποστολόπουλο και πράσινες κωλοτούμπες;Μήπως επειδή δεν του έκαναν το χατίρι να μπει στο χαρέμι του Πανταζή;

7.Αλήθεια τα λεφτά του Μπούσμπουρα για να κατέβει στον συνδυασμό και να θρονιάζεται στις δερμάτινες πολυθρόνες τα επέστρεψε;Η' μετα την απομάκρυνση απ το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται;

8.Τα στοιχεία για τον αδερφό του Αγραπιδά που έλεγε πως έχει και πως η υποψηφιότητα του Αγραπιδά είναι "καμμένο χαρτί" άραγε έγιναν προσάναμα για το τζάκι; Αυτά και άλλα πολλά.Τα συνδικαλιστικά τερτίπια στα οποία είσαι μανούλα δεν περνούν εδώ.Ο φτωχός λαός έχει μια παροιμία.
Εκεί που φτύνουμε δεν γλύφουμε ποτέ και εσύ Φώτη το ξέχασες αυτό μόλις γεύτηκες λίγη εξουσία.Δεν πειράζει,έχεις ακομά κόσμο να πουλήσεις.
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΕΔΩ...."DIMIOS" στις 10:00 πμ

9 σχόλια:

  1. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ4/3/11, 1:54 μ.μ.

    Για την "στημένη" δολοφονία δενήξερα και πολλά πράγματα.
    Ψάχνοντας στο google βρήκα το παρακάτω:

    http://infopress-gr.blogspot.com/2009/01/blog-post_19.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ4/3/11, 1:57 μ.μ.

    αυτοκτονια ήθελα να γράψω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/3/11, 3:04 μ.μ.

    ΣΤΙΣ 8/2/11 ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ Ο Κ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΑΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/3/11, 3:49 μ.μ.

    μπραβο ρε φιλε,καλα τα ειπες,του χρειαζοταν του λακε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ4/3/11, 3:50 μ.μ.

    Να πάει και να ζητήσει γονατιστός συγγνώμη από τον κόσμο που τον κορόιδεψε και έκανε το λάθος και τον ψήφισε.Οχι από εμένα.
    Εγώ θα θεωρούσα εγκληματική μόνο και μόνο την διανόηση να εψήφιζα Δημήτρουλα.
    Τώρα αν αυτά που έλεγε ήταν "μπούρδες" ήταν γνωστό.Για αυτό έσκαγα στα γέλια όταν έγραφε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος4/3/11, 4:44 μ.μ.

    ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΙΟΝ Ή ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ. ΦΩΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ. ΑΜ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΡΑΠΙΔΑΣ Ο ΚΟΠΤΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ, ΡΩΤΗΣΕ ΛΕΝΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΩΣΤΑΚΗ ΠΙΣΤΕΥΕΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ; ΓΙΑ ΠΕΣ ΚΕ ΑΓΡΑΠΙΔΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ; ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ; Ή ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΕΝΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣ; ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΥΣΗ. ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος4/3/11, 6:39 μ.μ.

    Πολύ κρίμα για τον Αγραπιδά πάντως γιατί νομίσω ότι πολλοί πίστεψαν ότι θα φέρει κάτι καινούργιο στα κοινά της Ζαχάρως και ιδιαίτερα πολύ νέοι. Καλύτερα όμως που ήρθαν έτσι τα πράγματα ώστε όλοι όσοι έχουν "νιονιό" να καταλάβουν τι εστί Αγραπιδάς. Τελικά όσα έγιναν πριν τις δεύτερες εκλογές και πολύ περισσότερο τα σενάρια που ακούστηκαν οτι ο Πανταζής υποσχέθηκε στον Αγραπιδά οτι θα τον στηρίξει στις εκλογές του 2013 τώρα φαίνεται οτι ήταν αληθινά!!
    Όσο για το Ρέγγο καλά να τα παθαίνει τέτοιος που είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος4/3/11, 10:42 μ.μ.

    Για να σκεφτείς ο Αγραπιδάς συμμάχησε με τον Πανταζή που όχι μόνο τον αποκαλούσε πολιτικά ανάξιο του όπως και τους άλλους υποψήφιους προεκλογικά αλλά άφηνε ευθέως υπονοούμενα για την προσωπική του ζωή.Ισώς όμως όλα φαίνονται και απ τους συμβούλους του Αγραπιδά αφού ο κύριος Σκαλτσάς είπε χαρακτηριστικά για την αντιπολίτευση που ορκίστηκε με κλειστές πόρτες και φώτα,"και που ορκιστήκατε εσείς;στην γράνα;Αλλά αυτοί είναι το χαρέμι του Πανταζή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φώτης Δημήτρουλας8/3/11, 11:50 π.μ.

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Προς τους "Ανώνυμους" οπαδούς υποψηφίου Δημάρχου, κκ DIMIO, ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ και Ανώνυμο.

    "κύριε" DIMIOS,

    Η κατάπτυστη και συκοφαντική, ανώνυμη επίθεσή σου εναντίον μου, αρχίζει να αποκτά ταυτότητα και ίσως προδίδει τον υποβολέα της (από τη δική σου διαφήμιση προς εκείνον).
    Έχω κι εγώ τον τρόπο να υπογράφω ανώνυμα αλλά δεν θα το πράξω επειδή όσα έχω να πω, τα λέω ΔΗΜΟΣΙΩΣ και ποτέ "...σε σπίτια προεκλογικά" αφού δεν έκανα καμία προεκλογική επίσκεψη, σε κανένα σπίτι.
    Μπορώ κι εγώ να γράψω για τους βιασμούς συνειδήσεων από φίλους σας και από εσάς τους ίδιους, για τις καταπατήσεις σας σε δημόσιες εκτάσεις και άλλα πολλά, όμως θα πρέπει να βγάλετε τη μάσκα για να αποδώσω σωστά τα στρέμματα του καθενός, τον αριθμό των βιασμών και την ατομική παρανομία σας. Δεν θέλω δηλαδή να αδικήσω κάποιον "Ανώνυμο" και να του χρεώσω τις καταπατήσεις και τις παρανομίες κάποιου άλλου γείτονα "Ανώνυμου".

    Από όσα κατάπτυστα γράφεις εξαιρούνται μόνο δύο θέματα:
    1. Για τον ΧΥΤΑ στο Χρυσοχώρι, έχω γράψει τετρασέλιδο κείμενο που μοιράσθηκε σε όλη την περιοχή.
    2. Για την διαχείριση στις αποθήκες είχα και έχω τη γνώμη πως υπήρξαν πολλά προβλήματα.
    ...Υπάρχει κι ένα 3ο που αφορά έναν διάλογο με κάποιον, ο οποίος ισχυρίζεται πως έχει μαγνητοφωνημένη συνομιλία για σοβαρό θέμα. Αν είσαι ΕΣΥ ο "DIMIOS", κοινοποίησε την κασέτα ο ίδιος και μην προκαλείς εμένα.

    Όλα τα υπόλοιπα να τα κάνεις γαργάρα:
    1. μαζί με τους άλλους δύο "Ανώνυμους" στη γιάφκα που κλαίτε τη μοίρα σας.
    2. μαζί με τους ομοίους σου επειδή φαίνεται πως γνωρίζετε καλά τα υλικά της τέχνης φτύνω-γλύφω.
    3. μαζί με την οικογένειά σου γιατί προδίδεσαι πως αναζητάς στηρίγματα σε εξουσίες μήπως και γλείψεις κανένα κοκαλάκι.

    ΔΕΝ προσκύνησα ποτέ καμία εξουσία. Υποστήριξα και υποστηρίζω ό,τι κρίνω σωστό. Αντιμάχομαι ό,τι κρίνω άδικο απ όπου κι αν προέρχεται. Δεν χρωστάω σε κανέναν αλλά μου χρωστούν πολλοί και πολλά.

    ...Για τους λόγους αυτούς, γράφω ελεύθερα και υπογράφω με το όνομά μου (όχι όπως εσείς που δεν έχετε όνομα επειδή δεν έχετε και τους αντίστοιχους λόγους).

    Τέλος έχω δικαίωμα να ζητώ κρίσεις και επικρίσεις μόνο για τα γραπτά μου κι όχι για όσα φαντάζεται ο κάθε τυχοδιώκτης και τα κατακάθια της κοινωνίας.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails