ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

7/2/11

O "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ Κ. ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ.

Κύριε Δημήτρουλα, Δες παρακάτω μια διαπιστωτική πράξη αυτοδίκαιης έκπτωσης αιρετού λόγω μη ορκομωσίας από τον ελεγκτή νομιμότητας. http://static.diavgeia.gov.gr/doc/4%CE%91%CE%9B%CE%95%CE%9F%CE%A11%CE%A6-4%CE%97 Δες τους λόγους που επεικαλείται και προσπάθησε να καταλάβεις αν σου είναι δυνατόν: "δεν έχει αποποιηθεί την εκλογή του και δεν έχει δώσει τον προβλεπόμενο όρκο μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2010,καθώς επίσης δεν έχει γνωστοποιήσει αντικειμενική αδυναμία". Στη Ζαχάρω συμβαίνει το αντίθετο: Εχει δοθεί ο προβλεπόμενος όρκος μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2010 και δεν τίθεται θέμα γνωστοποίησης αντικειμενικής αδυναμίας για τον λόγο ότι δεν υπάρχει. Αν κατάλαβες καλά αυτό που ενδιαφέρει την διοίκηση είναι να έχει δοθεί ο προβλεπόμενος όρκος.πράγμα που έγινε και έχει συνταχθεί επίσημο πρωτόκολο για αυτό. Να γιατί δεν πρόκειται να δείς ποτέ έκπτωση του Μπούσμπουρα και του Αλεξανδρόπουλου ούτε που να κάνεις κωλοτούμπες από την Αλβενα μέχρι την Ζαχάρω. Τράβα και ζήτα συγγνώμη από τους Ζαχαραίους γιατί σε λίγο δεν θα έχεις που να σταθείς.
Από το χρήστη ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ στις Ο ΦΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΣ .....ΓΙΑΤΙ???? στις 10:11 μμ

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/2/11, 11:36 μ.μ.

    ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΣΤΑ ... ΦΡΥΔΙΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΙ ΕΣΥ, ΤΑ ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΕΝΤΟΣ 5 ΗΜΕΡΩΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΟΥ

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ? Η ΕΓΚΛΥΚΛΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ

    ΚΑΚΟΚΡΑΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ8/2/11, 12:27 π.μ.

    Σωστά.Ο νόμος απογορεύει την ορκομωσ΄θα κατά παρατάξεις.Για αυτό όμως δεν ευθύνεται ο Αλεξανδρόπουλος και ο Μπούσμπουρα αλλά ο Πανταζής και ο πρώτος σε σταυρούς σύμβουλος της πλειοψηφείας.Και θα σου εξηγήσω γιατί.
    Ο Πανταζής από τον Ιούλιο είναι σε μόνιμη αργία η οποία δεν μπορεί να αρθεί αν δεν παρουσιάσει τελεσίδικη αθωωτική απόφαση.Εϊναι αργία συνεχόμενη.Ο νόμος λέει οτι ο εκλεγείς Δήμαρχος καλεί τους συμβούλους για ορκομωσία.Ο Πανταζής είναι μεν εκλεγέις αρχηγός της παράταξης αλλά όχι δήμαρχος,αφού η αργία του είναι μόνιμη μεχρι αθωωτικής απόφασης.Επομένως δεν μπορεί ούτε να ορκίσει αλλά ούτε να ορκισθεί,γιατί δεν πρόκειται να αναλάβει καθήκοντα.Σε αυτή την περίπτωση ο νόμος προβλέπει ότι καλεί τους συνμβούλους για ορκομωσία ο πρώτος σε σταυρούς σύμβουλος της πλειοψηφούσας παράταξης.Ο Αλεξανδρόπουλος και ο Μπούσμπουρας σύμφωνα και με τις έγγραφες οδηγίες που είχαν από την ελεγκτή νομιμότητας περίμεναν από το πρώτο σε σταυρούς συμβουλο να τους καλέσει.Πράγμα που δεν έγινε.Και επειδή έπρεπε να ορκιστούν μέχρι 21 Δεκεμβρίου,ορκίστηκαν μόνοι τους με τον τρόπο τον γνωστό.
    Οι άλλοι θεώρησαν ότι ο Πανταζής σωστά τους κάλεσε και ορκίστηκαν.Δεν τους εγκαλεί κανένας για αυτό.Γιατί αποφάσεις του συμβουλίου επικρατείας ορίζουν ότι θεωρούνται ότι ορκίστκαν ασχετα αν ήταν νόμιμη η όχι η πρόσκληση.
    Σημασία έχει ότι ορκίστηκαν και ο όρος του νόμου που προβλέπει την απαγόρευση της ορκομωσίας κατά παρατάξεις δεν ίσχυσε στην Ζαχάρω και για ευθύνεται ποινικά και ο Πανταζής και ο πρώτος σε σταυρούς σύμβουλος του Πανταζή.
    Ηδη έχει επέμβει εισαγγελέας για αυτό και γίνονται προανακρίσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν απάντησες σωστά Καλλικράτη!Κατά παράταξη σημαίνει ότι στο πρακτικό ορκωμοσίας υπογράφει για τον εαυτό του και για όλους τους άλλους τακτικούς συμβούλους του συνδυασμού ο επικεφαλής της παράταξης.Δεν το κατάλαβες εσύ θα το καταλάβει ο κακοκράτης;Πάλι τα ίδια με την εγκύκλιο 41/10 του Υπουργείου Εσωτερικών! Αφού κακοκράτη δεν ξέρεις να διαβάζεις όχι μόνο εσύ αλλά και όλοι οι τακτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφούσας παράταξης και οι σύμβουλοι του κ.ΑΓΡΑΠΙΔΑ, ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΦΩΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ; ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ; Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ!!!!ΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ! ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ;ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΟΥΝ; ΣΤΟΝ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟ ΣΕ ΑΡΓΙΑ ΕΚΛΕΓΕΝΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟ;ΠΟΥ 'ΝΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΟΙΗΣΗ ΑΡΧΗΣ; ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ! ΝΟΜΙΖΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ 3700 ΖΑΧΑΡΑΙΟΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ;ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ; ΝΑ ΠΕΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΑ ΚΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ!!!ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/2/11, 9:22 π.μ.

    Έχω μια απορία. Με αυτά κι αυτά έχουμε φτάσει στα μέσα Φεβρουαρίου και στο Δήμο Ζαχάρως δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα ακόμα. Με τα θέματα του Δήμου θα ασχοληθεί κανένας από όλους αυτούς που ξέρουν να ερμηνεύουν ή όχι τη νομοθεσία!!!
    Ξυπνάτε ρε. Ο Πανταζής κατάφερε να τα κάνει όλα... μπάχαλο και εσείς ακόμα ασχολείστε με αυτόν. Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας να ξεβρομίσει ο τόπος.!!! Αφού αυτός ισχυρίζεται ότι άμα κουνήσει το δαχτυλάκι του θα γίνει επανάσταση, όλοι εμείς οι υπόλοιποι καθόμαστε και τον ακούμε??? Η Ζαχάρω έχει γίνει ρεζίλι σε όλη την Ελλάδα και όλοι εσείς που ασχολείστε με τα κοινά κάθεστε και ψειρίζετε τη μαϊμού!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ8/2/11, 9:38 π.μ.

    Με τα τόσα τραγικά που συμβαίνουν γύρω του,που να βρεί το κουράγιο να γελάσει ο Ελληνας!
    Ευτυχώς που υπάρχει και η Ζαχάρω,βλέπει τα κουφά και έτσι γελάει και λίγο για να απαλύνει τον πόνο του.
    Αν ομαλοποιηθεί η κατάσταση στη Ζαχάρω υπάρχει κίνδυνος ο Ελληνας να πέσει σε κατάθλιψη.
    Να είναι λοιπόν καλά ο Πανταζής και η παρέα του που φροντίζουν να μας διασκεδάζουν λιγάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος8/2/11, 1:10 μ.μ.

    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ : ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.
    ΑΡΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ - ΦΙΓΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.
    ΜΟΝΟ ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος8/2/11, 2:13 μ.μ.

    Μα γιατί σας εκπλήσσει το γεγονός ότι το στήριξαν (τον Πανταζή) και τα δύο κόμματα. Δεν ξέρετε ότι η Νο4 του ψηφοδελτίου επικρατείας της ΝΔ είναι από τη Ζαχάρω και ξαδέρφη του και είναι αυτή που του είχε κλήση το ραντεβού με τον Επίτροπο Σταύρο Δήμα στην έδρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η οποία είχε βγεί ανοιχτά υπέρ του στις εκλογές. Πιστεύεται οτι το έκανε χωρίς να έχει υποστήριξη?
    Η δεν ξέρετε ότι ο Πλατανιάς και ο Καφύρας ήταν έτοιμοι να απευθύνουν χαιρετισμό στην τελευταία ομιλία του Πανταζή. Σ'αυτό το Blog εξάλου έχει γραφτεί για το ρόλο που έπαιξε ο συνδυασμός Ανατολή στις εκλογές ως δούρειος Ίππος για να πάρει ψήφους απο την Ν.Δ. Ή μήπως η όψιμη συνεργασία του Πασοκατζή Συνδικαλιστή Αλβαινέου με τον Πανταζή είναι τυχαία.
    Στο κάτω κάτω της γραφής εάν δεν είχε στήριξη από κάποιο κόμμα θα τον είχαν καθαρίσει τόσο καιρό Ούτως ή άλλως δεν βλέπω να προβάλλεται το γεγονός της Ζαχάρως από κανένα κανάλι. Κι αυτό τυχαίο. Ένας εισαγγελέας δεν έχει ευθύνη να διαφυλάξει το δημόσιο συμφέρον. Θα μου πείτε αφού εμείς πάμε και βγάζουμε τέτοιους δημάρχους, πως θα υπάρξει κάποιος να διαφυλάξει το δημόσιο συμφέρον μας.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φώτης Δημήτρουλας25/2/11, 1:45 π.μ.

    "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ" (ανώνυμε και οι ...πέριξ Σου)
    Αιωνία σας η μνήμη ... κρατώ στο αρχείο τα γραπτά σας, για να τα πούμε σε λίγες μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος25/2/11, 11:36 π.μ.

    ΦΩΤΗ ΑΚΟΥΣΑ ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑ. ΜΗΝ ΚΟΛΩΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΦΑΣ ΤΟ ΚΑΥ.Ι ΑΦΟΥ ΧΟΡΤΑΣΕΣ ΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΥΑΛΟ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails