ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

6/2/11

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ: "ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ"

ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΜΟΥ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΟΥ ΜΠΟΥΣΜΠΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ Κ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ! ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ Σ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΡΙΞΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ ΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΑ ΡΙΖΙΚΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΡΙΣΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!ΕΒΡΙΣΑ Π.Χ ΤΟΝ ΣΑΝΤΑΡΜΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ!ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑ Ο ΙΔΙΟΣ!ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ,ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ!!!ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΟ!ΕΓΩ ΤΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΑ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΒΑΛΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΕΙ:''ΔΡΥΟΣ ΠΕΣΟΥΣΗΣ ΠΑΣ ΑΝΗΡ ΞΥΛΕΥΕΤΑΙ!''ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΞΕΡΟΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΠΑΠΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ! ΠΡΕΠΕΙ Ν'ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΤΙΜΗ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΓΛΕΙΦΑ!ΟΤΙ Μ'ΕΚΑΝΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΟΦΛΗΣΕΙ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ, ΟΤΙ....ΟΤΙ....ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ; ''ΤΑ ΤΙΠΟΤΑ!''ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΩ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΕΓΩ ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΣΤΟΜΙΖΕΤΕ ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ! ΑΥΤΟΙ ΤΑ 'ΧΟΥΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΟΛΑ! ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ,ΓΝΩΣΗ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ! ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑ! ΚΑΙ ΔΕΝ Μ'ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΥΤΕ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ Η ΝΟΣΟΥΣΑ!!!!!!!!!
Από το χρήστη ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ στις η αλλη αποψη....Pilali την 6/2/2011

13 σχόλια:

  1. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ6/2/11, 8:48 π.μ.

    Κύριε Σχίζα
    Για το μόνο που είμαι πολύ υπερήφανος στη ζωή μου είναι ότι δεν προσκύνησα ποτέ κανέναν,δεν φίλησα ποτέ κατουρημένες ποδιές και δεν έγινα παπαγαλάκι κανενός.Οταν οι συνομίληκοι μου διορίζονταν στο δημόσιο με ένα απλό απολυτήριο λυκείου,εγώ με πτυχίο πανεπιστημίου δούλευα στην οικοδομή και στην λαχαναγορά,απλά και μόνο γιατί δεν γούσταρα ναα γλέιψω και να φιλήσω κατουρημένες ποδιές και να γίνω παπαγαλάκι κανενός.Δεν θα το έκανα ποτέ αυτό για όλο το χρυσάφι του κόσμου.
    Τι μας τσαμπουνάνε λοιπόν τα βούρλα?
    Εγώ Πανταζή,Μπούσμπουρα και Αλεξανδρόπουλο για να τους κοιτάξω σκύβω χαμηλά.Οπως σκύβω να κοιτάξω τα μυρμήγκια.Ισως και τα μυρμήγκια να έχουν μεγαλύτερη σημασία για εμένα.
    Μου αρέσει και είμαι υπερασπιστής της νομιμότητας και αυτού που έχει δίκιο και θα υπερασπισθώ το δίκιο με όποιο τρόπο μπορώ.
    Για να καταλάβεις θα σου γράψω μια ιστορία:
    Σε ένα χωριό ήταν μια γυναίκα η οποία είχε το ελλάτωμα όταν τσακωνόνταν δύο άλλες γυναίκες να μπαίνει στη μέση και να λέει ποια είχε δίκιο και ποια είχε άδικο.
    Αυτό γινόνταν συνέχεια.Μόλις άκουγε να τσακώνονται δύο γυναίκες,τσουπ στη μέση αυτή για να κρίνει ποια είχε δίκιο.Η κατάσταση της έγινε απελπιστική.
    Μια μέρα ο άντρας της έκανε το εξής:
    Την ξεβρακώνει για να μην μπορεί να βγεί έξω και να μπεί στη μέση των καυγάδων.Αρχισε αυτή να ζυμώνει με΄σα στο σπίτι ξεβράκωτη όπως την γέννησε η μάννα της.Εκεί που ζύμωνε ακούει δυο γειτόνισες να καυγαδίζουν για κάποιο θέμα.Ακουγε αυτή.Σε κάποια στιγμή δεν άντεξε βάζει το ένα χέρι μπροστά στα γεννητικά της όργανα,το άλλο χέρι στον πωπό της και λέει:
    "Φούχτα μπρος και φούχτα πίσω μα θα βγώ να μιλήσω για της γειτόνισσας το δίκιο".
    Ετσι είμαι και εγώ κ.Σχίζα
    χαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/2/11, 9:17 μ.μ.

    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΑ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ
    ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ

    ΚΑΚΟΚΡΑΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ6/2/11, 9:41 μ.μ.

    Δεν πειράζει.Στην Ζαχάρω στα δημοτικά,αρκεί που έχει δίκιο ο Πανταζής.Τόσο πολύ δίκιο έχει που το Υπουργείο Δικαιοσύνης ετοιμάζεται να του στήσει άγαλμα στο προαύλιο των φυλακών Κορυδαλλού.

    χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/2/11, 10:54 μ.μ.

    Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΙΓΑΛΕΙΑΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ
    ΞΕΡΕΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
    ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΛΑΟ

    ΚΑΚΟΚΡΑΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΣΥ ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΛΗΣΕΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ! ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ!ΠΟΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΞΕΡΕΙΣ; ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ!Η ΕΓΓΟΝΗ ΜΟΥ ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΠΩΣ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ! ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΙΖΕΙΣ ΚΙ ΑΣΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ6/2/11, 11:17 μ.μ.

    Από το site της Νομαρχιακής Αυτοδιοικησης Ηλείας:
    Δημοτικές εκλογές 2010 Β γύρος Ζαχάρω-Φιγαλεία

    ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ : 13934

    ΨΗΦΙΣΑΝΤΕΣ : 6983

    ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΛΑΒΕ : 3761

    Από τους 13934 μόνο οι 3761 ήθελαν τον Πανταζή.
    Οι υπόλοιποι 10173 που είναι?
    Επομένως μην βάζεις στο στόμα σου τον κυρίαρχο λαό.Αστον ήσυχο.Ο κυρίαρχος λαός αριθμεί 13934 ψήφους.Θα λές αυτών που ψήφισαν και όχι ο κυρίαρχος λαός.Δηλαδή το 27% του κυρίαρχου λαού θέλει τον Πανταζή και το 73? γιοκ.Γκέκε?
    Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τους άλλους.
    Να γιατί ο Πανταζης δεν μπορεί να λέει στην κυβέρνηση ότι τον εξέλεξε ο κυρίαρχος λαός.Γιατί η κυβέρνηση μετράει όπως μετράω και εγώ.Κυρίαρχο λαό θεωρεί τους 13934.Για αυτό και γράφει τον Πανταζή στα ...φρύδια της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος6/2/11, 11:32 μ.μ.

    ΠΕΡΙ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ:
    ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣΜΠΟΥΡΑ

    ΚΑΚΟΚΡΑΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος6/2/11, 11:34 μ.μ.

    ΠΡΟΣ Κ. ΣΧΙΖΑ :
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ
    ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΟΠΩΣ Ο ΑΓΡΑΠΙΔΑΣ.
    ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΑΓΡΑΠΙΔΑΣ Σ' ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΑΝ ΑΣΘΕΝΗΣΕΙ
    ΝΑ ΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΡΑΠΙΔΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ

    ΚΑΚΟΚΡΑΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ6/2/11, 11:46 μ.μ.

    1.Πληροφοριακά σου λέω ότι η κυβέρνηση πήρε το 32% επι των εγγγραμμένων και όχι το 27%

    και το σπουδαιότερο

    2.Η κυβέρνηση δεν εκμεταλλεύθηκε ποτέ την πλειοψηφία της για να καταπατήσει το σύνταγμα και τους νόμους.Δεν είπε ποτέ επειδή είμαι πρώτο κόμμα,αρα κυβέρνηση δεν υπακούω στο σύνταγμα.
    Κάνει το αντίθετο από αυτό που θέλει να κάνει ο Πανταζής.Ο Πανταζής θέλει,επειδή έχει την πλειοψηφεία,να μην εφαρμοσθούν οι νόμοι.

    Σύνελθε και μην τα βάζεις μαζί μου.Αφού δεν σε παίρνει....

    χαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος6/2/11, 11:58 μ.μ.

    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ. ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΧΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΨΗΦΙΣΑΝΤΩΝ
    ΔΩΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ


    Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
    ΕΔΩΣΕ ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΝΩ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ
    ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΕΚΡΙΝΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΑΡΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΠΕΣΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ?

    ΚΑΚΟΚΡΑΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΑΝ ΑΝΤΙΚΕΙΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Ο.Η.Ε ΤΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ! ΕΓΩ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝΤΙΚΕΙΤΑΙ!Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ ΑΝΟΗΤΕ! Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΚΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΠΟΥ ΕΠΟΠΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ! ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΑΝΟΜΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ;Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΑΓΡΑΠΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ;ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ! ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, Μ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΦΩΤΗ! ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΨΕΥΤΟΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ!ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠ'ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ...ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ....ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ!!!!!ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΑΜΑΡΤΩΛΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος7/2/11, 12:52 μ.μ.

    ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΙΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΣΥΛΙΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΑΡΓΙΑ ΟΧΙ. ΕΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΤΥΧΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΤΣΙΜΠΙΔΑ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΩΝΕΙ. ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails