ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

25/10/10

ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΙΝΑΙ "ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ" ΣΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ;;;;

Ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Πανταζής Χρονόπουλος πραγματοποίησε στην Ζαχάρω τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου και έκανε την πρώτη του ομιλία σε ένα συγκεντρωμένο πλήθος φίλων του, που δεν θύμιζε τις παλιές καλές  "μεγαλειώδεις" συγκεντρώσεις του. 
Είχε έντονα χαρακτηριστικά και δυναμισμό απο πλευράς ομιλιτή που αναφέρθηκε κυρίως στα έργα του αλλά και στην σκληρή αντιπολιτευτική πίεση που δέχθηκε καθόλη την τετραετία που πέρασε "φωτογραφίζοντας" τους γνωστούς αντιπάλους του.
Ο Πανταζής Χρονόπουλος κατά τους φίλους του έχει ισχυρό πυρήνα ψηφοφόρων που τον ακολουθεί μέχρι την "κόλαση" και δεν φοβάται τα κτυπήματα των άλλων διεκδικητών του δημαρχιακού θρόνου γιατί ξέρει καλά τα "παίρνει" νούμερα και να "καθαρίζει" ποσοστά.
Ενα όμως χαρακτηριστικό αδυναμίας του κατά την ομιλία ήταν η "μικρή" παρουσία των νέων ψηφοφόρων. Εκεί ο Χρονόπουλος δείχνει "αδύναμος κρίκος", όπως άλλωστε και ο Μπούσμπουρας. Οι άλλοι δύο υποψήφιοι Αλεξανδρόπουλος και κυρίως ο Αγραπιδάς έχουν μεγάλη διείσδυση στο χώρο της νεολαίας και των νέων ψηφοφόρων όπως μου ισχυρίσθηκε τοπικός παράγων και γνώστης της περιοχής.


ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΡΟΤΩΒΟΥΛΙΑ ΖΑΧΑΡΩΣ
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ.........

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/11/10, 11:04 μ.μ.

    μα πως είναι δυνατόν οι νέοι να στηρίζουν έναν άνθρωπο που έχει καταδικαστεί για σωρεία αδικημάτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/11/10, 11:44 μ.μ.

    Και ομως δυστυχως υπαρχουν.Ευτυχως κατι ξεπροβαλλει απ¨΄την ΑΝΑΤΟΛΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails