ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

27/10/10

ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ

"Σίγουρα θα είναι αυτοί οι δύο"..... μου είπε με βέβαιο ύφος ο φίλος απο την Ζαχάρω σε ερώτησή μου για τον ποιόν βλέπει στον β' γύρο στον Δήμο του.

"Θα σου έλεγα τον Αγραπιδά για δεύτερο, αλλα κάνει στρατηγικά λάθη. Δεν μπορεί να κερδίσει συμπάθειες και ψήφους από τα ορεινά μέρη και κυρίως μέσα στίς πόλεις της Ζαχάρως και της Φιγαλεία. Εκεί θα παιχτεί η διαφορά και όπως σου είπα ο Πανταζής με τον γιατρό θα πάρουν κεφάλι.
Ο κυρ. Γιώργος θα είναι καλός μόνο μέσα στην Ζαχάρω και γι αυτό θα έλθει τέταρτος".

Περιμένω να δω τις συγκεντρώσεις τους τόσο στην Αθήνα όσο και στην Ζαχάρω και Φιγαλεία για να δώ αν μπορούν να ισχύσουν τα λεγόμενά του.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος27/10/10, 4:39 μ.μ.

    Αν θελουμε να πάμε μπροστά χωρίς να λειτουργούμε ανταγωνιστικά ας στηρίξουμε ένα άνθρωπο ικανό με ήθος με προσωπική εμβέλεια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με διακρίσεις για το επιστημονικό του έργο με διάθεση να βελτιώσει τον τόπο μας οικονομικά , πολιτιστικά, κοινωνικά. αν υπάρχει άλλος σαν Κωστα τον Αλεξανδροπουλο να μας το πει για να το μάθουμε και εμείς. Είναι ευλογία για τον τόπο μας που ο άνθρωπος αυτός αποφάσισε να δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να βγάλει την περιοχή μας από το τέλμα και το πισωγύρισμα σε εποχές που δεν είναι οι καλύτερες από όσο όλοι γνωρίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails