ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

26/10/10

ΖΩΔΙΑ

Ζώδια
Καθώς διατρέχει  ο Ήλιος το ζώδιό σας, όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, σχηματίζει σήμερα θετική όψη με το Πλούτωνα που φέρνει μια ανανέωση στη ζωή σας και εύνοια από τις καταστάσεις, από άτομα κύρους και επιρροής. Έτσι είναι καλή μέρα για επαφές και για να κλείσετε οικονομικές ή άλλες συμφωνίες και συνεργασίες.  »

Τοξότης
 
Τοξότης
Όπως και χτες, έτσι και σήμερα είναι μια επικοινωνιακή και ζωηρή μέρα, με την Σελήνη να διατρέχει το ανάλαφρο διανοητικό ζώδιο των Διδύμων και να φέρνει επαφές διάφορες, συναντήσεις και συζητήσεις. Γενικά είναι μια καλή μέρα για τις σχέσεις, φιλικές κι ερωτικές. Εύνοια υπάρχει σε οικονομικά θέματα.  »
Αιγόκερως
Η αργή διέλευση του Πλούτωνα απ’ το ζώδιό σας  για αρκετά χρόνια ακόμα, θα φέρει  σταδιακά καθολική αλλαγή στη ζωή  όλων των Αιγόκερων. Αρχικά θα έλθει  ο ‘θάνατος’ παλιωμένων καταστάσεων, μετά όμως ακολουθεί αναγέννηση. Έτσι και σήμερα ίσως βιώνετε μια ανανέωση στη ζωή σας, λόγω της όψης...  »
Υδροχόος
Υπομονή και  από μεθαύριο θα μπείτε σε πιο ήρεμη  περίοδο. Προς το παρόν, όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου, βιώνετε μερικές εντάσεις ακόμα. Η Σελήνη απ’ τους Διδύμους σήμερα φέρνει ευκαιρίες για διασκέδαση και φλερτ. Θετικά κινούνται τα επαγγελματικά σας, ενώ δέχεστε εύνοια...  »
Ιχθείς
Θέματα σπιτιού  και οικογενειακά τονίζει σήμερα η Σελήνη, κι έτσι θα τακτοποιήσετε  σχετικά ανεμπόδιστα τέτοιες υποχρεώσεις. Ξεκουραστείτε τώρα γιατί από μεθαύριο θα μπείτε σε έντονη περίοδο – αν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες των Ιχθύων ήδη μπορεί να βιώνετε έναν εκνευρισμό και ανυπομονησία ή...  »
Κριός
Μια θετική μέρα, με τη Σελήνη απ’ τους Διδύμους να κάνει  το κλίμα ανάλαφρο και να φέρνει συναντήσεις, μετακινήσεις και πολύ κουβεντούλα. Μπορεί να έχετε διάφορες μικρο-υποχρεώσεις, ωστόσο τακτοποιούνται σχετικά εύκολα. Εύνοια υπάρχει στα οικονομικά – καλή μέρα για επενδύσεις και οικονομικές...  »
Ταύρος
Το θετικό εξάγωνο  Ήλιου-Πλούτωνα σήμερα φέρνει εύνοια σε θέματα σχέσεων, συνεργασιών αλλά και σε ότι σχετίζεται με νομικά θέματα, δικαστήρια κλπ. Γενικά είναι μια εποχή γόνιμη, όπου η ζωή σας ανανεώνεται, αν εξαιρέσουμε μια κούραση που υπάρχει τελευταία αλλά που θα υποχωρήσει τις επόμενες μέρες.  »
Δίδυμοι
Το ζώδιό σας  διατρέχει σήμερα η Σελήνη και  κάνει το κλίμα επικοινωνιακό  και ζωηρό. Πολλές μετακινήσεις είναι στο πρόγραμμα, με διάφορες υποχρεώσεις που όμως δεν θα σας προβληματίσουν. Η θετική όψη Ήλιου-Πλούτωνα καλυτερεύει εργασιακά θέματα και φέρνει εύνοια απ’ τις καταστάσεις ή από άτομα...  »
Καρκίνος
Μια θετική μέρα, με το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα να φέρνει εύνοια σε θέματα ερωτικά, σε σχέση με παιδιά αλλά και στις συνεργασίες. Γενικά είναι μια γόνιμη, χαρούμενη και δημιουργική περίοδος για το ζώδιό σας, κάτι που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε, καθώς στην ερχόμενη χρονιά προβλέπονται κρίσεις.    »
Λέων
Αρχίζει να υποχωρεί σιγά σιγά η ένταση που σας ταλαιπωρεί για παραπάνω από ένα μήνα, με τάση για συγκρούσεις και εύκολο εκνευρισμό. Εκτός αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου, που σημαίνει ότι τώρα θα βιώνετε  την ένταση. Σήμερα τα επαγγελματικά σας ευνοούνται, ενώ είναι μια...  »
Παρθένος
Η Σελήνη απ’  τους Διδύμους σήμερα τονίζει τον  επαγγελματικό τομέα και φέρνει επαφές και κινητικότητα γενικά. Οικονομικές, εργασιακές ή άλλες υποχρεώσεις τακτοποιούνται εύκολα. Η θετική όψη Ήλιου-Πλούτωνα δίνει δημιουργικότητα, κυρίως μέσα από γράψιμο, διάβασμα, μαθήματα ή σεμινάρια κλπ.  »
Ζυγός
Η διέλευση του  Κρόνου απ’ το ζώδιό σας για  αρκετούς μήνες ακόμα, θα ζητά περισσότερη  υπευθυνότητα, ισορροπία και ωριμότητα. Σήμερα τα καταφέρνετε καλά στα παραπάνω, καθώς το θετικό τρίγωνο Σελήνης-Κρόνου σταθεροποιεί τα συναισθήματα. Πολύ καλά πάνε τα οικονομικά σας – ευνοϊκή μέρα για αγορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails