ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

26/10/10

Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑ

Στο Δημοτικό Θέατρο Αμαλιάδας θα μιλήσει αύριο  Τετάρτη, στις 7.30 το απόγευμα, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, επικεφαλής του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην πρόοδο».Ο κ. Κατσιφάρας στην ομιλία του θα δώσει έμφαση στον χαρακτήρα των περιφερειακών εκλογών και παράλληλα θα αναφερθεί στις προτεραιότητες που θέτει ο συνδυασμός του για την αναζωογόνηση της Δυτικής Ελλάδας. Επίσης, θα παρουσιάσει βασικούς άξονες του προγράμματος του, με ιδιαίτερη αναφορά στην περιοχή της Ηλείας.
Τον κ. Κατσιφάρα θα προλογίσει ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης για την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας Χαράλαμπος Καφύρας.Στο μεταξύ σήμερα  το πρωί ο κ. Κατσιφάρας επισκέφθηκε περιοχές της Δυτικής Αχαΐας που επλήγησαν από την ισχυρή νεροποντή της Δευτέρας και συνομίλησε με αγρότες, τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων και Δημάρχους, τονίζοντας ότι είναι χρέος της Πολιτείας να ενεργοποιήσει αμέσως τις διαδικασίες για την καταβολή αποζημιώσεων σε όσους παραγωγούς υπέστησαν ζημιές.
Αργότερα, συνοδευόμενος από τον κ. Καφύρα, επισκέφθηκε την πληγείσα περιοχή της Κυλλήνης, όπου υπέστησαν ζημιές καταστήματα και σπίτια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails