ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

2/3/11

ΝΕΟ ΚΥΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΡΟΣ Ε.Ε.

Η Ιταλία, η Ελλάδα, η Ισπανία και η Γαλλία θα δεχθούν ένα μεγάλο κύμα λαθρομεταναστών απο τις χώρες της Βόρειας Αφρικής λόγω των ασταθών πολιτικών εξελίξεων. Στην Ελλάδα πιστεύουν οι αρχές της Ε.Ε. ότι θα φτάσουν κυρίως Λύβιοι υπήκοοι και θα γίνει ότι ακριβώς είχε γίνει στις αρχές της δεκαετίας του 90 με το κύμα μεταναστών απο την Αλβανία.
Άντε να μαζεύουμε ελιές με Λίβυους εργάτες....

5 σχόλια:

  1. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ2/3/11, 4:16 μ.μ.

    Βρε παιδιά,τι έγινε με την απόφαση της επιτροπής του άρθρου 152?Βγήκε?
    Δύο πράγματα συμβαίνουν.
    1.Η δεν έχει βγεί ακόμη
    2.Η έχει βγεί και είναι αρνητική για τον Δημήτρουλα για αυτό δεν την έχουμε πληροφορηθεί ακόμη και κάπου ο Δημήτρουλας κρύβεται.Διαφορετικά η πρώτη του δουλειά θα ήταν να μπεί στο αμαρτωλό για να μας ξεμπροστιάσει.
    χαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΤΟΝ ΦΩΤΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΩΣ ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΕΤΑΙ Ν'ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΠΕΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ!!!!!ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ '''ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ'''ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ''ΒΛΑΞ''ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ!!!!!ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ''ΥΑΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!''ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΜΑ!!!!!ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΜΙΑ!!!!!!!ΕΓΩ ΞΕΧΑΣΑ ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΛΑΡΑ!!!!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.ΑΠΕΝΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΕΝΑ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ( ΠΙΘΑΝΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΝΘΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΛΘΕΙ)ΠΟΥ ...ΚΛΑΙΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΜΑΡΤΩΛΕ ΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟΥ ΚΑΤΣΙΚΙΟΥ:katsiki.pardalo@hotmail.com Ισως να το χρειαστουν ορισμενοι να μάθουν για τις εξελίξεις στο Δήμο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/3/11, 7:05 μ.μ.

    ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΑΡΓΗΣΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ Κ.ΡΕΓΓΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος2/3/11, 7:08 μ.μ.

    Κ.ΣΧΙΖΑ ΠΑΝΤΑ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ !!!!!!!!!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails