ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

10/2/11

O ΦΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Γ.Γ.Δ.Ε.

Η εκ δευτέρου ΑΠΟΦΑΣΗ του διορισμένου Γεν. Γραμματέα Δυτικής Ελλάδας κυρίου Αποστολόπουλου έθεσε το νόμο του "Καλλικράτη" (3852/2010), για δεύτερη φορά σε περίοδο εκπτώσεων. Άλλα λέει ο Νόμος κι άλλα πράττει εκείνος. Για του λόγου το αληθές, ρωτήστε όποιον Δικηγόρο ή Δικαστή γνωρίζει ο καθένας σε όλη τη χώρα. (εκτός από δυο-τρεις χασοδίκες, του νομού Ηλείας). Το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης απόφασης δεν λύνει πρόβλημα δημοκρατίας, αλλά είναι υπονόμευση της ίδιας της νομιμότητας. Νομιμότητα που είναι γενική απαίτηση της κοινωνίας και της Πολιτείας. Το τυφλό μίσος κατά του Χρονόπουλου, δεν επιτρέπει ευλογίες σε οποιαδήποτε αυθαιρεσία, από όπου κι αν προέρχεται. Σας βρίσκω όμως όλους, δεξιούς-αριστερούς, χειροκροτητές της Κυβέρνησης και πρόθυμους να ενταχθείτε στο ΠΑΣΟΚ, αν κάνει δυο τρία "αεροπλανικά" ακόμη ο Αποστολόπουλος.
Από το χρήστη Φώτης Δημήτρουλας στις ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ.... στις 10:10 πμ



"NONOS" ...που νονό δεν έχεις και ...κουβεντούλες λες πίσω από την κουρτίνα. Παραδόπιστος λέγετε εκείνος που έχει ράψει τις τσέπες του και τέτοιος δεν υπήρξα ποτέ. Όσον αφορά τον συνδικαλισμό ...που έχω εγκαταλείψει μερικά χρόνια οικειοθελώς, τον υπηρέτησα με όλη τη σημασία της λέξης κι όχι όπως εκείνοι που τον έφεραν στο σημερινό κατάντημα (βλέπω πάντως πως αν δεν είσαι από εκείνους, θα έχεις γλείψει κόκκαλο από εκείνους ...από όσα γράφεις και υπερασπίζεσαι). Αν θέλεις να πούμε περισσότερα; βγάλε την ...κουκούλα.
Από το χρήστη Φώτης Δημήτρουλας στις ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ.... στις 10:23 πμ

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/2/11, 11:28 π.μ.

    ΚΑΛΑ ΡΕ ΦΩΤΑΚΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΟΡΙΟ? ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΣΑΜΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ. ΑΠΟ ΔΩ ΠΕΡΑ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΟΥ. ΣΥΝΕΛΘΕ.... ΜΑΣ ΦΛΟΜΩΣΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΛ... ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΕΙΣ .. Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΔΙΟ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟ.... ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/2/11, 12:20 μ.μ.

    Ρε συ Φώτακο, αφού πήρες τα α...ίδια μου απο τον Αποστολόπουλο, δεν εννοείς να το βουλώσεις?? Μου αρέσει που πήγατε να του κλαφτείτε στον Πύργο προχθές. Καλά δεν ντρέπεστε καθόλου?? Πάλι καλά που δεν έχει εφαρμόσει τη νομοθεσία να σας στείλει απο κει που είρθατε! Αλλά δεν φταίτε εσείς. Φταίνε όλοι αυτοί που σας δώσανε την ψήφο τους για να βγαίνετε και να κάνετε τον πονηρό.
    Εγώ θα σου πρότεινα να ασχοληθείς με την έκδοση της εφημερίδας που είχες ξεκινήσει τη δεκαετία του 90' με όνομα "Το λουμπούσκι""!!! χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/2/11, 12:31 μ.μ.

    Το λέγανε πως μετά τις εκλογές θα διαφοροποιηθείς, όμως κανείς δε το περίμενε σε τέτοιο βαθμό και τόσο απροκάλυπτα. Το θέμα είναι πλέον μόνο το γιατί ??? Επίσης υπάρχει ένα ερώτημα σε σχέση με το πότε πραγματικά άλλαξες στρατόπεδο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/2/11, 1:53 μ.μ.

    ΟΥΔΕΙΣ ΜΩΡΟΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ, ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ... ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ!

    11/04/2009 05:14:00 μμ ΣΤΟΧΟΣ
    ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΦΩΤΗ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΜΗΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10/2/11, 2:41 μ.μ.

    μπράβο Φώτη, παρά τον πόλεμο που δέχεσαι, κατά την γνώμη μου ανήθικο, υποστηρίζεις αυτά που πιστεύεις με τόλμη.
    μην φοβάσαι αυτούς που καταφεύγουν σε ύβρεις ή σε ειρωνείες ή σε χαστούκια. σε αυτούς ο λαός έδωσε και θα δίνει πάντα την απάντηση.
    γιατί ο λαός δεν τα σηκώνει αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φώτης Δημήτρουλας13/2/11, 11:10 μ.μ.

    Των "ανωνύμων" ο κύκλος, που κρίνουν κρυπτόμενοι, γίνεται κουλούρα στο λαιμό τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Όποιος έχει γνώμη και τόλμη να γράψει με το όνομά του για να δούμε ποια ...παρθένα είναι πίσω από την "Ανωνυμία".
    -Έτσι για να μπορούμε να συγκρίνουμε τη μούρη τη δική μου και τη μούρη του ...χοίρου που κρύβεται πίσω από την Ανωνυμία, τις πράξεις που μου αποδίδονται χωρίς να έχουν σχέση με την αλήθεια και τις πράξεις της Ανώνυμης παρθένας που μπορεί και να κάνει πιάτσα, κοκ, κοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails