ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

23/1/11

O ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ILIAPRESS 3/1/2011


 
 
Λέει στην συνέντευξη του στο iliapress.gr: -Να είσαι βέβαιος,έτσι και κουνήσω το χέρι μου,είμαι τόσο αγαπητός και τόσο λαοφιλής στην περιοχή,που θα δείς πράγματα που δεν έχεις δεί όυτε έχει δεί ο περιφερειάρχης και ο υπουργός.
ΠΑΡΟΜΟΙΩΣΕΙΣ: -------------
1.Ο τσομπάνος κουνάει το χέρι του και τα πρόβατα ακολουθούν.
2.Ο βασιλιάς κουνάει το χέρι του και οι λακέδες τρέχουν να εκπληρώσουν την επιθυμία του.
3,Ο σκακιστής κουνάει το χέρι του και τα πιόνια πάνε εκεί που θέλει αυτός. Τα πρόβατα,οι λακέδες και τα πιόνια ακολουθούν το κούνημα του χεριού του αφέντη γιατί ο αφέντης είναι αγαπητός και λαοφιλής η γιατί είναι άβουλα όντα που είναι ταγμένα να υπακούουν και να εξυπηρετούν τα συμφέροντα του αφέντη? Ξυπνήστε Ζαχαραίοι.Ετσι σας βλέπει ο Πανταζής! Ενας αγαπητός και λαοφιλής ηγέτης ανταποδίδει και αυτός τα ίδια αισθήματα στον λαό του.Δεν τον ωθεί σε εξεγέρσες και απείθεια στους νόμους του κράτους.Αυτός πρώτος πρέπει να δίνει το καλό παράδειγμα ήθους και υπακοής στο σύνταγμα και στους νόμους.
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΔΙΑΛΟΓΟΣ KAI ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ στις 11:47 πμ

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος23/1/11, 1:39 μ.μ.

    Στο δήμο Ζαχάρως υπάρχει αυτή τη στιγμή διαπιστωτική πράξη σύμφωνα με την οποία ακυρώνονται οι ορκομωσίες αναπληρωματικών (βλέπε Δημήτρουλας κλπ) και το δημοστικό συμβούλιο που εξέλεξε το προεδρείο.
    Γιατί δεν τα βγάζουν στη φόρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails