ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

12/11/10

ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Εχει δικιο ο φίλος ... και εγω είμαι ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ με την στάση του Κώστα Αγραπιδά. Έχω μια επιφύλαξη μήπως οι κινήσεις αυτές δεν είναι δικές του και είναι "κάποιων" που θέλουν να τον βγάλουν από τώρα εκτός για την επόμενη τετραετία. Δεν πιστεύω ότι η "κολοτούμπα" που λές να ήταν πρωτοβουλία του Αγραπιδά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε. Εδώ έλεγε καμία συμμαχία και αμέσως μετά τις εκλογές την έκανε.
ΜΕ ΠΟΙΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΡΕ ΚΩΣΤΑ  ΠΑΣ ΣΤΟ 23% ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙ???? ΧΑΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ.....ΘΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΗΤΤΑ????
Είσαι ο μελλοντικός ΣΟΒΑΡΟΣ διεκδικητής του ΔΗΜΟΥ με ρίζες απο την ορεινή περιοχή της Φιγαλείας και είσαι γνωστό σε όλη την περιοχή της Ζαχάρως, άρα τί θέλεις ΕΣΥ ΤΩΡΑ???
ΜΕΙΝΕ ΑΠ'ΕΞΩ από όλο αυτο το σκηνικό.
ΜΕΙΝΕ ΑΛΕΚΙΑΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΣΟΥ.
Εδώ λένε ότι στην Φιγαλεία κάποιοι υποψήφιοι σου ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ την ύπαρξη της ΠΡΩΤΗΣ ανακοίνωσης και την έμαθαν απο τις εφημερίδες.......
ΚΑΛΟ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑ.

ΕΝΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ που "σκοτώθηκε" με φίλους για πάρτυ της κίνησης "ΑΝΑΤΟΛΗ" και που τη  γουστάρισα την φάση όλη.
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ στις 2:12 μμ

ΣΧΟΛΙΟ: Παρακαλώ να κρατάμε χαμηλούς τόνους και όχι υπερβολές. Δεν θέλω να έχετε ακραίες θέσεις να καταθέτε με ηρεμο τρόπο τις απόψεις σας.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/11/10, 3:55 μ.μ.

    Και εγώ είμαι ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ! Αλλά με όλους εσάς που κατηγορείται τον Αγραπιδά γιατί δεν γίνεται υποχείριο του Χρονόπουλου, γιατί δεν ανέχεται άλλο να βλέπει τον τόπο του να καταστρέφεται.

    Ωραία λογική! Του λέτε «Αγραπιδά, κοίτα την πάρτη σου, κοίτα να βγεις δήμαρχος στο μέλλον, ΕΠΩΦΕΛΗΣΟΥ απ την καταστροφή της Ζαχάρως!»

    Σας χαλάει που βάζει πάνω από όλα το χρέος του για τον τόπο και την ηθική του ακεραιότητα. Αυτό όμως τον κάνει έναν πολιτικό άνδρα με Αρετή. Όσο κι αν δεν αρέσει σε εσάς και στο ΑΦΕΝΤΙΚΟ σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/11/10, 4:53 μ.μ.

    Πες τα Χρυσόστομε!
    Ας αφήσουμε τον έκπτωτο να καθορίζει για όσα χρόνια ακόμη θέλει τις τύχες μας, και μετά ας κάτσουμε εμείς στην πλατεία να παραπονιόμαστε για την παρακμή που μας έχει φέρει.
    Αν ο Αγραπιδάς μείνει έξω από την τωρινή μάχη (ευνοώντας ουσιαστικά τον Χρονόπουλο), δεν πρόκειται να γίνει δήμαρχος ποτέ, πολύ απλά. Ο Χρονόπουλος και τα τσιράκια του θα συνεχίζουν για πολύ καιρό να κάνουν κουμάντο.
    Κι ας σταματήσουν ορισμένοι να το παίζουν ότι δήθεν θέλουν να κρατήσουν τον Κώστα καθαρό και "Αλέκιαστο". Τους ξέρουμε καλά, δεν μας πείθουν. Όπως δεν πείθουν και τον ίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails