ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

9/11/10

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ ΣΕ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΠΥΡΓΟ

Το βράδυ της Πέμπτης, στις 8, έξω από το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού του στην Πάτρα (Ερμού 44) ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, επικεφαλής του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην πρόοδο», θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση.
Με την συγκέντρωση της Πέμπτης κορυφώνεται η προεκλογική δραστηριότητα του συνδυασμού ενόψει του επαναληπτικού γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών την προσεχή Κυριακή.
«Η εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι πολίτες της Δυτικής Ελλάδας στον πρώτο γύρο των εκλογών μεγαλώνει την ευθύνη αλλά και το πείσμα μας να δουλέψουμε σκληρά και να φέρουμε την Περιφέρεια στη θέση που της αξίζει», ανέφερε σε δήλωσή του ο κ. Κατσιφάρας. Και πρόσθεσε ότι «είναι ώρα να αναδειχθεί ο καθαρά αυτοδιοικητικός χαρακτήρας της εκλογικής αναμέτρησης και οι πολίτες να κρίνουν ποιοι μπορούν να προασπίσουν με αποτελεσματικότητα τα λαϊκά συμφέροντα, ποιοι εγγυώνται την κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη, ποιοι μπορούν να σταθούν στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τον άνεργο νέο, τον μικρό και μεσαίο επιχειρηματία, τον αγρότη, τον μη προνομιούχο».
Επίσης ο κ. Κατσιφάρας υπογράμμισε ότι «την Κυριακή οι πολίτες θα πρέπει να αξιολογήσουν τις προγραμματικές θέσεις των συνδυασμών και να κρίνουν ποιοι είναι εκείνοι που μπορούν να δώσουν πνοή στην Δυτική Ελλάδα και να απαντήσουν με συγκεκριμένες πολιτικές στην αγωνία της κοινωνίας».

ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ

Αύριο Τετάρτη ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας θα επισκεφθεί τον Πύργο και συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Χαράλαμπο Καφύρα θα περιοδεύσει στην αγορά της πόλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails