ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

12/11/10

Συμφωνω απολυτα μαζι σου...Πρεπει να κοιταξουμε το καλο του τοπου μασ,περα απο παραταξεις.ουτε εγω ψηφιζω ΠΑΣΟΚ αλλα για ο καλο του τοπου που μεγαλωσα και αγαπω οσο τιποτα,θα ψηφιζα τ παντα.αλλωστε ως ανεξαρτητοσ εχει βαλει υποψηφιοτητα ο κ.Αλεξανδροπουλος...Και στο κατω κατω για να μην ξεχνιομαστε,ο κ.Πανταζης πριν κατεβει ανεξαρτητοσ απο ποιο κομμα υποστηριζοταν?Απο το ΠΑΣΟΚ!!!!Για οσουσ ισως δεν γνωριζουν,ηταν χρονια γραμματεαςτου υπουργου Γιαννοπουλου.Τα λεω αυτα για να θυμομαστε καποια πραγματα και για να καταληξω στο οτι η παραταξη(αφου το θετετε ετσι)ειναι η ιδια.Το θεμα ειναι τι μπορει να γινει για να ευημερισει λιγο ο τοποσ μασ...
Από το χρήστη Ανώνυμος στις "ΑΝΑΤΟΛΗ" ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΡΑΠΙΔΑΣ την 12/11/2010


"ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ." ????????????
μάλλον κάτι δεν καταλαβαίνω καλά από αυτό το σχόλιο μήπως 2 μέρες πριν, χάνουμε το νόημα?
Από το χρήστη Ανώνυμος στις "ΑΝΑΤΟΛΗ" ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΡΑΠΙΔΑΣ την 12/11/2010

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος12/11/10, 10:16 π.μ.

    ΚΑΤΗΓΟΡΩ την πρακτική των τριών υποψηφίων. Αφού ήθελαν το κοινό μέτωπο ενάντιον στον "πρώην" δήμαρχο γιατι κατέβασαν τρεις διαφορετικούς συνδιασμούς.

    ΚΑΤΗΓΟΡΩ τον Κώστα Αγραπιδά για την στάση του. Μας έλεγε ότι εκείνος ξεκίνησε ένα αγώνα έντιμο και με νέους ανθρώπους και τώρα συμπράτει σε ένα ψηφοδέλτιο που λίγο πριν τις εκλογές δεν ήθελε συνεργασια.
    ΚΑΤΗΓΟΡΩ τον Γιώργο Μπούσμπουρα που για τον ίδιο λόγο δεν έκανε "πίσω" για να υπάρχουν λιγότεροι συνδιασμοί ώστε το αντιΠανταζικό μέτωπο να πιό μαζικό.
    ΛΕΥΚΟ και εγώ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails