ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

10/11/10

Ο Κ.ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ

Πάτρα 10 Νοεμβρίου 2010


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Σας καλώ την Κυριακή να ψηφίσουμε για τον τόπο μας. Να δώσουμε στη Δυτική Ελλάδα δικαίωμα στην πρόοδο και στην προοπτική. Να πάρουμε θέση για τις μεγάλες αλλαγές που φέρνει ο Καλλικράτης». Αυτό τόνισε σήμερα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, επικεφαλής του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην πρόοδο» κατά την επίσκεψη του στον Πύργο.

Ο κ. Κατσιφάρας, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Χαράλαμπο Καφύρα, περιόδευσε στην αγορά του Πύργου, επισκέφθηκε Υπηρεσίες της πόλης και στη συνέχεια συνομίλησε με πολίτες στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού του στην οδό 28ης Οκτωβρίου.

Στις συναντήσεις του ο κ. Κατσιφάρας υπογράμμισε ότι την ερχόμενη Κυριακή κρίνεται το μέλλον της Δυτικής Ελλάδας. Κρίνεται η αναπτυξιακή πορεία της περιοχής, το δικαίωμα μας στην κοινωνική συνοχή και ευημερία. «Πρέπει να δούμε αισιόδοξα το Αύριο, να δώσουμε θετική ψήφο στις δυνάμεις που μπορούν να εγγυηθούν την ελπίδα και την προοπτική και να αφήσουμε πίσω μας το χθες, την συντήρηση και την αδράνεια που έφεραν την χώρα ένα βήμα πριν τον γκρεμό», είπε ο κ. Κατσιφάρας. Προσθέτοντας ότι «αυτή την Κυριακή πάμε να ψηφίσουμε για τον τόπο μας, για την Δυτική Ελλάδα, για την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση που έρχεται να δώσει πνοή και διέξοδο και να γεφυρώσει τις ανισότητες ανάμεσα στο κέντρο και στην περιφερειακή Ελλάδα».

Ο κ. Κατσιφάρας ευχαρίστησε, επίσης, τους πολίτες για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στον συνδυασμό του την περασμένη Κυριακή και τόνισε ότι το υψηλό ποσοστό που συγκέντρωσε τον γεμίζει με ακόμη μεγαλύτερη δύναμη και ευθύνη ώστε να αναμετρηθεί με τα προβλήματα. «Για εμάς ο στόχος δεν εξαντλείται στο αποτέλεσμα της Κυριακής», είπε. «Ο στόχος είναι η κοινωνική και η παραγωγική ανασυγκρότηση της Περιφέρειας, η διεκδίκηση και η μάχη ώστε οι ευκαιρίες να πολλαπλασιαστούν, οι νέοι μας να έχουν δουλειά, το εισόδημα του αγρότη να ενισχυθεί, οι μικροί και μεσαίοι επιχειρηματίες να βρουν νέες δυνατότητες. Ο στόχος μας είναι να σταθούμε δίπλα στην κοινωνία που σήμερα δοκιμάζεται και να δώσουμε μαζί της τον αγώνα».      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails