ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

23/3/11

Ο DIMIOS ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΩΣΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟ.

Μην έχετε καμία αμφιβολία ότι πλησιάζει η ώρα που ο τόπος μας θα ζήσει χρόνια δημιουργικότητας,δημοκρατικού διαλόγου,κοινωνικής και οικονομικής ανάπτυξης. Το έχει ανάγκη ο νέος μας ,ο παραγωγικός συμπολίτης μας αλλά και ο ηλικιωμένος άνθρωπος μας. Η κινήσεις που έχει κάνει έως τώρα ο Αλεξανδροπουλος και αυτές που ξέρει ότι πρέπει να κάνει είναι σε αυτή τη κατεύθυνση. Χωρίς να οδηγείται από διάθεση δικομανιας αλλά από  την ανάγκη να δωθει επιτέλους λύση σε ένα προβλημα διοίκησης του δήμου απευθύνθηκε εγγράφως στον αρμόδιο εισαγγελέα με αναφορά των πραγματικών γεγονότων και με την εκληση να διερευνήσει τυχόν ευθύνες των εμπλεκομένων. Ήδη η αναφορά αυτή έχει καταχωρηθεί ως μυνητηρια  και έχει σαν δικαιολογητικά όλα τα προηγούμενα έγγραφα του προς τους διοικητικά προϊσταμένους. Ο Κωστας Αλεξανδροπουλος στην προσπάθεια του να ανατρέψει την κακή εώς τώρα διακυβέρνηση του δήμου δεν είναι μόνος του και δεν πρέπει να είναι μόνος του. Χωρίς να χρησιμοποιεί μεθόδους που δεν του ταιριάζουν έχει ανάγκη και τώρα αλλά και την επόμενη ημέρα τη συμμετοχή μας γιατί Δημος είμαστε όλοι εμείς. Η αγωνία που εκφράζει η αναφορά του είναι και δική μας αγωνία για να λειτουργήσει επιτέλους νόμιμα το δημοτικό συμβούλιο οι επιτροπές η διαβούλευση με την τοπική κοινωνία. Πρέπει επειγόντως να παρθούν αποφάσεις για τα ανταποδοτικά τέλη,το τεχνικό προγραμμα και τον προϋπολογισμό του έτους. Και να είσαστε όλοι σίγουροι ότι από τώρα και στο εξής όλα αυτά θα παρακολουθούνται τόσο κατα την ψήφιση τους όσο και κατα την εκτέλεση τους.
DIMIOS

8 σχόλια:

  1. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ23/3/11, 3:31 μ.μ.

    Επιτέλους!!!
    Μια άποψη με το σωστό ύφος και ήθος που αρμόζει στο Δήμο Ζαχάρως.Σπάνια ακούγονται αυτές οι απόψεις στη Ζαχάρω.
    Και θα πρέπει να γίνει κατανοητό σε όλους του Ζαχαραίους το εξής:
    Ο μόνος εκλεγμένος που έχει απομείνει για να βγάλει τον Δήμο από το τέλμα του είναι ο Αλεξανδρόπουλος με την παράταξη του,άντε και ο Μπούσμπουρας μόνος του.Αυτοί πρέπει να έχουν την υποστήριξη όλων των λογικά σκεφτόμενων Ζαχαραίων αν θέλουν να αλλάξει η κατάσταση στον Δήμο και να αρχίσει να πνέει άνεμος δημιουργίας και ανάπτυξης στον τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ Ο ΔΙΚΑΙΟΣ23/3/11, 4:17 μ.μ.

    Συμφωνώ και με τους δυό σας.Πρέπει 'ολοι οι νοήμονες αυτού του τόπου να σταθούν δίπλα του και να τον βοήθησουν όσο μπορούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/3/11, 5:04 μ.μ.

    Συμφωνώ απολύτως !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/3/11, 12:38 π.μ.

    ΜΑΘΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ24/3/11, 7:26 π.μ.

    O Πανταζής.Χέστηκε ο Πανταζής για το στεφάνι και για τους ήρωες τους '21.Αρκεί να κάνει το κέφι του ότι είναι Δήμαρχος.Και θα το κάνει,να είσαι σίγουρος.Και όποιος τολμήσει ας μιλήσει.
    Ξέρεις πόσα λαμόγια-γλύφτες του θα είναι αύριο γύρω του?Τσούρμο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΟΛΟΣΚΟΠΗΣ24/3/11, 9:12 π.μ.

    Παιδιά δεν σας βλέπω καλά, μάλλον χρειάζεστε ψυχίατρο.
    Από που κι ως που ο Αλεξανδρόπουλος μπορεί να γίνει Δήμαρχος;
    Αυτός δεν ξέρει πού πάνε τα τέσσερα!
    Για τα πάντα ρωτά και στα πάντα την πατά!
    χαχα χαχα χαχα !
    Τι χαζή κίνηση ήταν κι αυτή με τον Εισαγγελέα και το στεφάνη;
    Μάλλον θα ρώτησε τον Γιωργίκο ή τον Βάγια!
    χαχα χαχα χαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος24/3/11, 9:31 π.μ.

    Εμείς αγαπητέ το ξέρουμε ότι χρειαζόμαστε ψυχίατρο γι' αυτό θέλουμε τον Αλεξανδρόπουλο στη Ζαχάρω. Το θέμα είναι ότι τον χρειάζεστε και εσείς που δεν το παραδέχεστε. Πιστεύω όμως να φροντίζει για όλους, γιατί γιατρός είναι, έχει δώσει και έναν όρκο να φροντίζει όσους έχουν ανάγκη.
    Όσο για το στεφάνι, άλλη μια ξεφτίλα στα μούτρα μας, τόσες έχουμε δεχτεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ,Η ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΣΑΝ,ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΑΣ ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙ!!!!!!!ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠ' ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΕΦΑΝΙ!!!ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails